Rekrutteringsfirma

PTA medarbejder med flair for ERP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Brænder du for at arbejde med teknisk data og produktion? Sætter du en ære i dit arbejde, og kan du lide, når der er styr på tingene? Så er her chancen for at komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst.


For Caldan søger vi en dygtig og erfaren PTA medarbejder, der vil få en bred vifte af opgaver, som alle har ERP som omdrejningspunkt. Opgaverne spænder fra, at du, som bindeleddet mellem designafdeling, projektafdeling og produktion, skal omsætte vare- og ordregrundlag via stamdata til et indkøbs- og produktionsgrundlag, som medvirker til sikring af Caldans gode leveringsevne, samt til at du deltager i løsning af diverse tværorganisatoriske produktionstekniske opgaver og projekter. Derudover bidrager du med dine faglige styrker til at udvikle og optimere processer i forhold til at sikre en kort gennemløbstid og til at sikre en høj kvalitet på stamdata. Du arbejder tværorganisatorisk, og du får blandt andet et tæt samarbejde med designafdeling, produktion og indkøb. For den rette vil der være mulighed for at udvikle de produktionstekniske løsninger og skabe et stærkt fundament i Caldan.

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse kombineret med nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed. Det er vigtigt, at du har erfaring med stamdata og oprettelse/vedligehold af varenumre, styklister og ruter. Jobbet fordrer, at du har stærke ERP-kompetencer og forstår vigtigheden af stamdata i et produktionsflow. Du kommunikerer på dansk og engelsk både i skrift og tale. ERP-systemet er Navision – Business Central, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel.

Som person er du struktureret og i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt til at få afsluttet opgaverne i høj kvalitet. Du kan lide, at der er styr på detaljerne, og du bidrager til at sikre et fagligt højt niveau, fordi du brænder for dit arbejde. Du ser muligheder, hvor andre ser forhindringer, og løser du et problem sammen med dine kolleger, bliver du glad. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i et miljø, der er nede på jorden, og hvor du vægter vigtigheden af det gode samarbejde højt.

Du bidrager med et problemløser-mindset og har en evne til at være et skridt foran. Gennem din praktiske erfaring har du en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen, og du kan lide at levere et godt stykke arbejde, såvel som at kommunikere og implementere de fundne løsninger i organisationen.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som i udlandet. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Virksomheden tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN Conveyor A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Århus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Galten

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Galten over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1