Ny kollega til pleje og drift af de grønne arealer i Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Greve Kommune har valgt at opnormere på landskabsområdet grundet nye opgaver med kontraktstyring og kvalitetsopfølgning på kommunens udearealer. I Center for Teknik og Miljø søger vi derfor en ny engageret kollega med en alsidig grøn profil, som kan bidrage aktivt til arbejdet med forskellige typer af opgaver inden for grøn pleje og drift. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.

Om jobbet

I Greve Kommune har vi udliciteret al vores drift af udearealer, og vi står foran et genudbud af kontrakterne. I den forbindelse er vi optaget af at sikre gode kvalitetsbeskrivelser, tydelige snitflader samt en hensigtsmæssig opfølgning.

Som medarbejder i Vej- og Landskabsteamet vil du blive en del af kontraktstyringen, hvor du bl.a. skal arbejde tæt sammen med vores entreprenører, og samtidig vil du blive en del af processen med genudbud. Samlet set skal du være med til at sikre den røde tråd i plejen og driften samt udviklingen af kommunens grønne arealer, herunder områderne omkring vores ejendomme, langs veje og de rekreative grønne områder.

Vi har derfor brug for en engageret kollega, som kan bidrage aktivt til dette arbejde. Vi er fleksible i forhold til fordelingen af opgaver, men vi forestiller os, at dine opgaver indbefatter:

  • Fokus på de grønne arealer omkring spejderhytter og plejecentre samt andre mindre udearealer
  • Ansvarlig for beplantning og drift af kommunens bede el.lign. med løg og vildengsblandinger
  • Bekæmpelse af bjørneklo og andre invasive arter, herunder udarbejdelse af evt. indsatsplaner
  • Tovholder på strandrensningen i kommunen samt op- og nedtagning af badebroer
  • Evt. projektleder på mindre anlægsopgaver, herunder beskrivelse, udbud og gennemførelse
  • Dialog med borgere og andre interessenter samt besvarelse af borgerhenvendelser
  • Sagsfremstilling til den politiske behandling

Herudover forventer vi også, at du deltager aktivt i teamets (faglige) udvikling, hvor vi bl.a. har fokus på at sikre god service for vores borgere samt sikre gode processer, internt som eksternt.

Om dig

Du har en alsidig grøn profil med flair for drift af grønne arealer samt forståelse for det at agere kontraktholder samt at være i en politisk drevet organisation. Du har en relevant landskabsfaglig uddannelse som landskabsarkitekt, skov- og landskabsingeniør, urban landskabsingeniør el.lign.

Vi lægger vægt på, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og at du kan indgå i konstruktive dialoger med både entreprenører, borgere, interessenter mv. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig vide, hvornår du skal inddrage andres viden og søge råd.

Derudover lægger vi vægt på:

  • At du har erfaring med regler for kontraktstyring samt udbudsregler
  • At du kan tænke i løsninger på tværs af faggrupper
  • At du er udadvendt og har en vis portion gennemslagskraft
  • At du er god til at samarbejde og indgå̊ aktivt i Vej- og Landskabsteamet

Om os

I Greve Kommune er der højt til loftet og kort vej til beslutningerne. Vi lægger vægt på, at vi har det rart og sjovt med hinanden, og at vi har en uformel og respektfuld omgangstone, kaffe på kanden og en god balance mellem familie- og arbejdsliv. Hos os vil du få:

  • Afvekslende opgaver og faglige udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kollegaer
  • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
  • Et godt og uformelt arbejdsklima med dine kollegaer
  • En arbejdsplads med tværgående indsatser og plads til aktive bidrag i arbejdet
  • En fast stilling med en arbejdsuge på 37 timer med flexordning

Vi ser det som en styrke, at vi er en enhed i Center for Teknik & Miljø, der består af 2 teams indenfor henholdsvis vejområdet og kommunale grønne arealer (Vej- og Landskabsteamet) samt byplanlægning (Planteamet). Denne stilling er placeret i Vej- og Landskabsteamet med 9 engagerede kollegaer: 4 vej- og trafikmedarbejdere, 2 landskabsarkitekter, 1 skov- og landskabsingeniør, 1 kontormedhjælper og 1 studentermedhjælper.

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte landskabsarkitekt Louise Valeur på 43979375 eller enhedschef for Plan, Vej og Landskab Maja Bagge Lillelund på telefon 4397 9492. Du kan læse mere om Greve Kommune og Center for Teknik & Miljø på vores hjemmeside www.greve.dk

Vi afholder samtaler den 15. februar 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. april 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst, med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Greve Kommune

Greve Kommune er en grøn forstad, som er i gang med en større udvikling af arealer ved stationerne samt af bolig- og erhvervsområder. Det er en udvikling, der sætter fokus på det fysiske miljø til synlig gavn for borgere og virksomheder. Der lægges bl.a. vægt på at udvikle nuancerede boligområder, skabe flow og forbindelser i byen samt sikre liv mellem bygningerne. Det er også en udvikling, der har fokus på at udnytte de naturværdier, der findes i kommunen med den lange kyststrækning, nye skovområder samt sammenhæng med de store rekreative og friluftsmæssige vigtige støttepunkter i Køge Bugt Strandpark og Hedeland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 24
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 24
11. september 2024 23
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 25
4. september 2024 25
3. september 2024 24
2. september 2024 24
1. september 2024 28
31. august 2024 29
30. august 2024 28
29. august 2024 30
28. august 2024 31
27. august 2024 29
26. august 2024 27
25. august 2024 28
24. august 2024 29
23. august 2024 29
22. august 2024 30
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 25