Enhedschef til myndighedsområdet for Byg og Miljø, Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Lidt baggrund om organisationen og stillingen
Center for Teknik og Miljø består af fire enheder: Byg & Miljø; Plan, Vej & Landskab; Stab & Ejendomsstyring samt Ejendomsservice. Der er i alt ca. 120 medarbejdere hvoraf godt 60 arbejder på samme etage på rådhuset, og de øvrige arbejder med fx kantine og teknisk service på forskellige enheder i kommunen. Opgaverne på rådhuset er både myndighed, drift og anlæg.

Enheden for Byg og Miljø (ca. 20 medarbejdere på rådhuset) indeholder to teams med opgaver som:

  • Team Miljø: myndighedsopgaver på blandt andet vandløb, natur, jord, grundvand, virksomheder, , affald, spildevand og klima.
  • Team Byg: Byggesagsbehandling, forespørgsler, dispensationer fra lokalplaner, landzonesager, BBR og matrikulære sager

Begge teams producerer sagsfremstillinger til de politiske fagudvalg. I Team Byg er det især konkrete sager om dispensationer og andre tilladelser. I Team Miljø er det fx de store sektorplaner: Spildevandsplanen, Affaldsplanen, Vandforsyningsplanen, Risikostyringsplanen, Varmeforsyningsplanen ol., men også et nyt spændende tværgående arbejde om en ambitiøs grøn klimastrategi.

Vi har således rigtig mange spændende opgaver, og ofte også flere, end vi har hænder til. Det giver et stort behov for ledelseskraft tæt på den daglige drift for at få prioriteret opgaver og sikre den daglige trivsel. Der skal arbejdes med enheden samt med organiseringen af opgaverne på en måde, så det understøtter solide faglige fællesskaber og sikrer arbejdsglæden. Vi tror på, at særligt et godt samarbejde, fokus på fagligheden og det at levere et godt produkt til gavn for Greve Kommune, giver arbejdsglæde og motiverer den enkelte.

Du vil indgå i chefteamet med de øvrige tre enhedschefer og centerchefen i Center for Teknik og Miljø. Du vil ligeledes indgå i forskellige styregrupper for større opgaver i din enhed, og opgaver på tværs af centeret.

De opgaver vi ser i den nærmeste fremtid

  • Sikre trivsel i enheden. Der er netop gennemført en trivselsundersøgelse, der peger på et stort behov for ledelse, og bedre balance mellem opgaver og den tid der er til rådighed. Der er taget fat på handlingerne på kort sigt, men en handleplan for de mere langsigtede indsatser afventer den nye enhedschef. Du skal også sammen med det samlede chefteam sikre et godt tværgående samarbejde i et center med en stor opgaveportefølje og stor politisk bevågenhed. Derfor vil der være behov for fokus på at få sikret en stabil drift, understøttende strukturer og et godt arbejdsmiljø.

  • En række store faglige opgaver på miljøområdet skal godt videre. Det gælder fx klimatilpasningen, en ambitiøs grøn klimastrategi under DK2020, fremme biodiversiteten, udviklingsplan for et naturområde og revision af en række sektorplaner mv. Arbejdet er nogle steder sat godt i gang, og skal føres sikkert videre med de fagligt dygtige medarbejdere, der allerede er ved roret. Andre opgaver skal startes op. Du skal sikre fremdriften og indgå som sparringspartner og i styregrupper.

  • I byggesagsteamet arbejder vi med politiske effekt- og resultatmål, herunder at nedbringe sagsbehandlingstiden på byggesagsbehandlingen, men også at udvikle forhåndsdialogen forud for byggesagsbehandlingen, så vi sikrer et godt materiale og en hurtig sagsbehandling. Det kræver et stærkt tværfagligt samarbejde i hele Center for Teknik og Miljø, som du vil få ansvaret for.


Det vi tilbyder
Der er generelt et godt samarbejde og en høj faglighed i centret. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med plads til dit aktive bidrag i arbejdet for at løse vores opgaver med fokus på effekten for borgere, erhvervsliv og vores Byråd. Vi er et relativt nyt chefteam, der er flyttet sammen på ét kontor. Vi har en uformel tone og en åben dør for medarbejderne. Vi har travlt, men insisterer på at bruge tid sammen på at udvikle og sikre samarbejdsfladerne. Det er god plads til dine input og ideer. Vi nyder godt af hinandens forskellige kompetencer i et åbent tillidsfuldt chefteam. Du vil få en central rolle i samspillet mellem flere interessenter både internt og eksternt.

De kvalifikationer vi ønsker, du har:
Relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne med en lederuddannelse eller vilje til at tage en.
Er lydhør, medinddragende og en dygtig personaleleder.

Grundlæggende forståelse for og gerne erfaring med de opgaver på miljø- og byggesagsområdet, du bliver leder for.
Forståelse for og erfaring med myndighedsbehandling og det at arbejde i en politisk styret organisation.
Evne til at oversætte og kommunikere de strategiske målsætninger til klare rammer og retning for dine medarbejderes daglige opgaver.
God til både skriftlig og mundtlig kommunikation.
Kan samarbejde på tværs og sikre fælles retning for hele organisationen

Du kan læse mere om kommunens ledelsesgrundlag i nedenstående link: https://greve.s1.umbraco.io/media/26476/ledelsesgrundlag.pdf

Proces og ansættelsesvilkår
Ansøgningsfristen udløber søndag den 15. august 2021. Efter uge 29 er du velkommen til at kontakte centerchef Rikke Hvelplund på telefon 2481 0322 for at høre nærmere om stillingen. Vi forestiller os en proces med to runder af samtaler. Den første ansættelsessamtale foregår den 19. august. Anden samtale er sat til den 23. august. Forventet tiltrædelse er den 1. oktober 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst. Lønniveauet i stillingen ligger på omkring 620.000 - 650.000 kr. om året afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Hertil kommer pension efter overenskomsten.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 27
1. juli 2024 29
30. juni 2024 30
29. juni 2024 30
28. juni 2024 30
27. juni 2024 29
26. juni 2024 29
25. juni 2024 26
24. juni 2024 33
23. juni 2024 30
22. juni 2024 32
21. juni 2024 30
20. juni 2024 34
19. juni 2024 34
18. juni 2024 34
17. juni 2024 35
16. juni 2024 35
15. juni 2024 34
14. juni 2024 35
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 33
10. juni 2024 31
9. juni 2024 34
8. juni 2024 35
7. juni 2024 35
6. juni 2024 33
5. juni 2024 33
4. juni 2024 32
3. juni 2024 32
2. juni 2024 32