Faglig koordinator på beskæftigelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

En stilling med fokus på høj kvalitet i møder med rehabiliteringstemaet og tilkendelser af førtidspensioner

Ansøgninger og tilkendelser af førtidspensioner er en vigtig og stor beslutning i et menneskes liv og som jobcenter er det vores opgave at sikre en sagsbehandling af høj kvalitet. Kvaliteten er allerede høj i dag, men vi har ambitioner om at højne den endnu mere helt fra de fra forberedelse af sagen til rehabiliteringsteamet og frem til afgørelser om førtidspension

Jobbet

Som faglig koordinator vil du få en central funktion i forhold til vores opgaveløsning på rehabiliterings- og førtidspensionsområdet. Omkring rehabiliteringsområdet vil du i samarbejde med 2 andre mødeledere blive ansvarlig for den faglige kvalitet i sagerne til rehabiliteringsteamet samt selve afviklingen af rehabiliteringsmøderne. Det vil kræve løbende udvikling af faglige kompetencer hos medarbejderne både i form af undervisning og i nogle tilfælde også individuel kompetenceudvikling. Vi gør os umage med at afvikle selve rehabiliteringsmøderne med borgeren i fokus; det vil sige vi er velforberedte, inddragende og møder borgeren respektfuldt.

På førtidspensionsområdet vil du blive pensionsmyndighed og dermed ansvarlig for og udføre al sagsbehandling omkring tilkendelser af førtidspensioner. Det vil sige afgørelser, klager, statistik og øvrige opgaver. Du vil skulle sikre at sagerne er korrekt og fyldestgørende dokumenteret og når der sker nyt på området fx i form af principafgørelser, er det din opgave at videreformidle til blandt andet rådgiverne.

I samarbejde med ledelsen bliver du ansvarlig for lægesamarbejdet i kommunen, det gælder både almen praksis og Klinisk Funktion i regionen. Og du bliver kommunes kontaktperson til ATP omkring seniorpensionerne

I det daglige skal du yde faglig support, sparring & supervision til medarbejdere og ledelse. Det gælder selvfølgelig i eget team men i høj grad også i teams i det øvrige jobcenter. Det bliver din opgave at forestå implementering af ny lovgivning inden for dit område samt udarbejde og vedligeholde arbejdsgange. Ligeledes vil du i samarbejde med centrets øvrige faglige konsulenter løse ad hoc opgaver på tværs i centret. Du vil få et tæt samarbejde med ledelsen og faglige konsulenter, udfordrende og varierende opgaver, et stærkt fagligt miljø samt stor kompetence med plads til din faglige og personlige udvikling

Stillingen er organiseret i Fastholdelsesteamet, som på nuværende tidspunkt består af 15 rådgivere i sygedagpengegruppen og 4 rådgivere/jobformidlere i fleks/ledighedsydelsesgruppen. Dertil kommer 1 fagkonsulent, 1 administrativ medarbejder og 1 teamleder.
Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene.

Om dig

Du har en relevant socialfaglig uddannelse og kommer fra en lignende stilling eller fra et job som rådgiver i et jobcenter. Derfor har du indgående kendskab til og er på forkant med lovgivningen på området. Dine pædagogiske evner er stærke og du fungerer godt med at undervise, supervisere og sparre ved faglige emner. Derudover har du selvfølgelig gode samarbejdsevner, er lydhør og har gennemslagskraft. Du trives med at have en stor berøringsflade og favne bredt med din faglighed.

I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du har fokus på at løse opgaver balanceret. Det vil sige: korrekt og med fokus på effektiv brug af ressourcerne. Derfor arbejder du struktureret, selvstændigt og målrettet med høj faglig kvalitet, samt er god til at bevare overblikket – og it-løsninger ser du som et uundværligt redskab i opgaveløsningen

Som person har du en positiv livsanskuelse og ser muligheder frem for forhindringer

Løn og ansættelse
Stillingen er på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i ny løn.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Berit Kristoffersen, tlf.: 43 97 97 97, mail: [email protected] eller faglig konsulent Michael Rasmussen, tlf.: 43 97 97 97. mail: [email protected]


Send din ansøgning
Brænder du for opgaverne vi har beskrevet, så skriv en ansøgning til os med CV og relevante papirer. Vi skal have din ansøgning senest den 1 december 2021. Vi holder samtaler i uge 49 og 50.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 17
3. oktober 2024 17
2. oktober 2024 17
1. oktober 2024 21
30. september 2024 24
29. september 2024 24
28. september 2024 24
27. september 2024 25
26. september 2024 24
25. september 2024 25
24. september 2024 23
23. september 2024 24
22. september 2024 24
21. september 2024 25
20. september 2024 25
19. september 2024 25
18. september 2024 24
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 24
11. september 2024 23
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 25
4. september 2024 25