Enhedschef til Institution Sydøstjylland med primært tjenestested i KiF Haderslev og Haderslev Arrest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

I Kriminalforsorgens Institution Sydøstjylland er der en stilling ledig som enhedschef for Haderslev Arrest, KiF Haderslev og IO. Stillingen er ledig til besættelse 1. marts 2022 eller snarest muligt herefter.


Din primære placering som enhedschef vil være i Domhuset i Haderslev, hvor KiF og IO er placeret, og i Haderslev arrest.

Som enhedschef refererer du til institutionschefen og indgår i Kriminalforsorgens ledelseskæde mellem denne og enhedslederne. Dit ledelsesansvar vil være todelt og udgøres af ressource – og driftsledelse som en del af institutionsledelsen, hvor driften koordineres, og af personaleledelse i enhederne, hvor fokus er at sikre kvalificeret ledelse, godt arbejdsmiljø, smidighed i institutionens opgaver og kompetenceudvikling af enhedslederne og medarbejderne.

Ledelse:

Enhedschefen har det daglige driftsansvar for de tre nævnte enheder, og er derfor central i forhold til loyal implementering af nye strukturer og opgaver i institutionen samt de opgaver der er forbundet med koncernfælles tiltag.

Enhedschefens tilstedeværelse i enhederne er væsentlig i forhold til sikring af den daglige ledelse af enhedslederne, således de får mulighed for at sikre høj faglig kvalitet i arbejdet. Derudover er det afgørende, at man som enhedschef har et indgående kendskab til samtlige medarbejdere.

Enhedschefens faglige ledelsesopgaver består af en ordens – og sikkerhedsmæssige opgave, der betyder, at der arbejdes aktivt med såvel den statiske som den dynamiske sikkerhed for derigennem at skabe de rette rammer for den daglige trivsel hos medarbejdere og det rette opholdsmiljø for klienterne, hvad angår arresthuset. Det er enhedschefens ansvar, at der pågår fagligt arbejde af høj kvalitet, og derved vil enhedschefens rolle være at sikre opfølgning på kvaliteten i opgaveløsningen i enhederne i form af blandt andet sparring og feedback til primært enhedslederne.

Derudover er enhedschefen central for den sparring om både ledelse og drift af institutionens enheder, herunder i forhold til såvel klientsagsbehandling som ordens – og sikkerhedsmæssige tiltag, der skal gives til institutionens enhedsledere. Enhedschefer i Institution Sydøstjylland har derudover en central rolle i forhold til den øvrige ledelsesgruppe i institutionen i den sparring, der skal ydes til institutionens øvrige enhedschefer omkring blandt andet de sammenhængende klientforløb og institutionens ordens – og sikkerhedsmæssige forhold.

Endelig er enhedschefen en meget væsentlig sparring for institutionschefen, særligt henset til de mange enheder i institutionen, der er fordelt over et relativt stort geografisk areal, hvilket nødvendiggør speciel placering af ledelseskraft i de forskellige enheder i institutionen. Som enhedschef skal du derfor kunne arbejde med en vis selvstændighed i ledergerningen og ud fra principperne om distanceledelse.

Vi arbejder i ledelse- og chefgruppen loyalt og med complience i forhold til Kriminalforsorgens opgaver og værdier. Vi arbejder med ærlighed og gensidig respekt, hvilket er afgørende for fortsat god ledelse. Det er afgørende, at enhedschefen har stor forståelse for og kompetencer i at kunne lede op, ned og til siden med gennemgribende ærlighed i alle henseender.

Personaleledelse:

Som enhedschef vil du tillige være den primære personaleleder for enhedens enhedsledere og medarbejdere. Her skal dit fokus være på at sikre personaleledelse og kompetenceudvikling af enhedslederne og medarbejderne, så de til enhver tid er i stand til at leve op til Kriminalforsorgens medarbejder- og ledelsesgrundlag.

Som enhedschef med personaleansvar har du endvidere en væsentlig opgave i forhold til formidling af formål og mening med de koncernfælles opgaver, så leverancer sker rettidigt og resultater opnås. Det forventes, at du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder.

Derudover har du, sammen med den øvrige chef- og ledergruppe, ansvar for aktivt at medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, tryghed og samarbejde i hele institutionen. Et arbejdsmiljø, hvor der rettidigt og omsorgsfuldt sikres fokus på håndtering af blandt andet sygefravær og volds- og trusselsepisoder.

I den forbindelse har du som enhedschef, udover den konkrete håndtering af de enkelte sager, tillige ansvaret for, sammen med den øvrige chefgruppe, at iværksætte forebyggelsestiltag. Endelig er du ansvarlig for de tre enheders budget- og økonomistyring, hvorfor der forventes et vist kendskab til dette område.

Hvem er du?

Som enhedschef i Institution Sydøstjylland skal du have en faglig og saglig tilgang til opgavevaretagelsen, ligesom det forventes, at du loyalt kan arbejde systematisk med både sans for detaljen og ud fra et helhedssyn i forhold til Kriminalforsorgens samlede opgavevaretagelse.

Endelig skal du trives med – i et vist omfang – at arbejde selvstændigt og ud fra principperne om distanceledelse.

Det er vigtigt, at du udviser integritet og gennemslagskraft og derigennem går foran som en rollemodel for enhedsledere og medarbejderne. Der henvises endvidere til funktionsbeskrivelsen for enhedschefer for lukket regime og de civile grupper.

Derfor skal du vælge os:

Du vil blive mødt af et ledelsesteam med et højt fagligt engagement og et fællesskab, hvor man bidrager og inspirerer samtidig med, at der er stor respekt og villighed til at hjælpe hinanden. Et ledelsesteam der giver mulighed for værdiskabende kollegial sparring, og hvor der arbejdes med ledelsesmæssige udfordringer.

Der arbejdes med klare målsætninger, systematisk opsamling, undersøgelse og vurdering af data med henblik på blandt andet læring og fortsat udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til tjenestemandsloven for allerede uniformerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du i forvejen er uniformeret tjenestemand, sker ansættelsen som tjenestemand i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7, hvor der er tilknyttet et funktionstillæg for deltagelse i rådighedsordning.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen. Det primære tjenestested vil være KiF Haderslev, Gammelting 2, 6100 Haderslev og Haderslev Arrest, Laurids Skaus Gade 1A, 6100 Haderslev. Dog må du forvente en vis mødeaktivitet i institutionens øvrige matrikler.

Stillingen er uden højeste tjenestetid og ledig til besættelse 1. marts 2022 eller snarest derefter.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 17. januar 2022.

Som tjenestemand skal du senest den 21. januar 2022 kl.12.00 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og/eller 4. Samtalerne bliver holdt på Renbæk Fængsel.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Institutionschef Brian Hedensted på tlf. 7255 5523

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Haderslev
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 6
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 5
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 8
8. august 2024 8
7. august 2024 8