Bureauchef der brænder for turisme og lokal forankring søges til Klitmøller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Er du en praksisnær leder, og brænder dit hjerte for turisme og gode oplevelser? Vil du have ansvaret for at drive, udvikle og lede dit eget lokalbureau og sætte dit personlige præg på den lokale udvikling og forankring? Så er det dig, vi søger som vores nye bureauchef til lokalbureauet i Klitmøller.


Med reference til regionschefen i Nord, får du selvstændigt ansvar for planlægning, drift og udvikling samt den daglige ledelse af lokalbureauet i Klitmøller.

Som daglig leder af bureauet, der består af tre medarbejdere samt et vekslende antal deltidsmedarbejdere alt efter sæson, går du forrest som det gode eksempel. Med en synlig og engageret ledelsesstil skaber du rammerne og motivationen for, at du og dine medarbejdere hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Ansvar indenfor service, lokal forankring og driftsledelse
Du sikrer, at du altid har den rette bemanding uanset sæson, og at alle medarbejdere har kompetencerne til at løfte opgaverne. Samtidig indgår du i vagtplanen, og du er en aktiv del af bureauets daglige drift.

I tæt samarbejde med vores dygtige ejerrådgiver har du det overordnede ansvar for at udvikle og gennemføre operationelle og kommercielle aktiviteter i lokalområdet med henblik på at forbedre bureauets markedsposition i området. Det betyder, at du aktivt udvikler og vedligeholder netværk og personlige relationer til lokale kunder, samarbejdspartnere og andre aktører, at du synligt engagerer dig i arrangementer og events og selv arrangerer og deltager i forretningsudviklende begivenheder i lokalområdet.

Derudover formår du med et balanceret fokus mellem vedligeholdelse af eksisterende sommerhusejere og erhvervelse af nye potentielle sommerhusejere at skabe organisk vækst i antallet af sommerhuse, vi udlejer.

Erfaren leder fra servicebranchen
Du har erfaring fra servicebranchen, og du er en ildsjæl, der brænder for god service og for at engagere dig og gøre en forskel i lokalområdet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring inden for personaleledelse, driftsledelse samt evt. salg – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • har relevant uddannelse inden for ledelse
  • har erfaring med lokal forankring gennem netværk og relationsdannelse
  • besidder en god IT-forståelse og behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale.

Løsningsorienteret og anerkendende ledelsesstil
Som person er du selvstændig og handlekraftig, idet du ikke er bange for at træffe beslutninger og tage initiativ inden for de rammer, der er dig givet. Du arbejder systematisk og er fremsynet, hvilket ses gennem forudseenhed og overblik i drifts- og ressourceplanlægningen. Du er løsningsorienteret, tilgængelig og fleksibel, hvilket kommer til udtryk gennem din forståelse for, at vi altid skal svare hurtigt på henvendelser og løse kundernes problemer, når de opstår. Samtidig formår du med dine stærke kommunikative evner at tale med alle og at synliggøre muligheder og løsninger frem for begrænsninger og konflikter. Du er udadvendt og anerkendende i din ledelsesstil, og med dit positive og lyse sind falder det dig naturligt at tale med alle samt at skabe nye netværk og samarbejder i lokalområdet. Det er desuden vigtigt at du kan se dig selv i vores fire værdier: Ordentlig, hjælpsom, kompetent og innovativ, og er i stand til at lede dine medarbejdere ud fra det.

Sol og Strand tilbyder
Vi tilbyder gode rammer for vores medarbejdere. Vi tror på, at man leverer god kvalitet, hvis man også er omgivet af det. Derfor får du en struktureret onboarding igennem planlagte undervisningslektioner hos kolleger, en mentor-ordning med en anden bureauchef og vores digitale læringsportal, da vi gerne vil klæde dig ordentligt på til din nye rolle.

Vores arbejdsplads er præget af gode relationer kolleger imellem, en afslappet og uformel tone, og en stemning, der er præget af rummelighed, en hurtig bemærkning og gode grin. Derudover har vi i vores ejer ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” en ledestjerne, idet fonden støtter velgørenhed. Sol og Strand har dermed en unik position på markedet, idet jo bedre det går for Sol og Strand, jo mere godt kan fonden være med til at gøre for andre. Det perspektiv er forankret i vores slogan ”Ferie med det gode hjerte”.

Vi tilbyder dig desuden også fri bil, en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, sundhedsforsikring samt gode personaleforhold.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vi behandler indkomne ansøgere og kalder til samtale løbende, hvorfor vi stopper ansøgningsprocessen, hvis vi finder den rette kandidat. Send derfor din ansøgning allerede i dag! Tiltrædelse sker efter aftale med kandidaten, men forventes at være omkring 1. februar 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hals

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Driftsmedarbejder til [xxxxx] Aars, Afdeling Birke...

    Stillingen: I denne stilling vil dine daglige opgaver variere bredt og det forventes, at du er klar til at håndtere en række forskellige opgaver i forbindelse med drift. De primære arbejdsopga..
    • Øvrige
    • Aars
    Få mere info
  • Øvrige i Løgstør

    Er en hverdag fyldt med service og vedligehold lige noget for dig? Du vil blive en del af et team på 16 medarbejdere i en velanset virksomhed i Løgstør. Virksomheden er højt certificeret inden fo..
    • Øvrige
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hals over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0