Netværksplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Brænder du for at arbejde med netværks-planlægning i Danmarks største fibernet selskab? Så er denne stilling måske noget for dig.

Fibia forbinder Danmark med fremtiden, og med 220.000 kunder er vi Danmarks største leverandør af fibernet. Vi arbejder for et enklere liv med ubegrænset adgang til internettet. Indtil videre leverer vi fibernet til Sjælland og Østjylland og vi har en klar vision om at blive landsdækkende.

Vi søger en ny kollega til stillingen som Netværksplanlægger i Fibia’s Netplanlægnings Team i Haslev eller Tilst v. Århus. Stillingen omhandler design af den ”aktive” del af netværket – den passive del, fiberkablerne, planlægges i produktionsenheden.

Som en del af Netværksplanlægning indgår du i et team bestående af 15 engagerede medarbejdere under Net og Wholesale-divisionen i Fibia. Vi har ansvaret for at udbygge og opgradere Fibias netværk i hele vores forsyningsområde. Vi har en udpræget entreprenør-ånd og der er altid en god stemning i teamet. Vi har en travl og sjov hverdag, mens vi forbedrer vores processer og automatiserer alt, hvad der kan automatiseres.

Haslev-lokationen ligger placeret ved siden af Haslev station, hvor der er gode bus- og togforbindelser til og fra. I Tilst bor vi i samme bygning som Waoo.

Det siger medarbejderne om at arbejde i Fibias NET og Wholesale Division:

"Det er fedt, at der er højt til loftet og at virksomheden har en så klar strategi og målsætning – og ikke mindst evnerne og mulighederne til at gennemføre den."

"Ingen dage ligner hinanden når man arbejder i Fibia – hvilket betyder at man aldrig keder sig. Samtidig har man som medarbejder mulighed for medbestemmelse i forhold til hvordan egne opgaver skal løses. Gode forslag og argumenter til ændring af processer og arbejdsgange bliver altid godt modtaget. Der er kollegaer med mange forskellige kompetencer, som man kan gøre brug af hver dag – det er perfekt, da vi har et tæt samarbejde på tværs af alle teams. Derudover er der en god stemning og afslappet omgangstone på kontoret."

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og bliver blandt andet:

  • Planlægning af netværksarkitektur i relation til netværksudbygning i nye områder.
  • Planlægning af netværksarkitektur i forbindelse med kapacitetsudvidelser i eksisterende netværk.
  • Re-planlægning og integration af anden infrastruktur i Fibias netværk.
  • Budgetlægning, -optimering og opfølgning.
  • Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med Design-team’et som designer, tester og godkender nye netværkskomponenter til brug i netværket.

Hvem er du?

Du er en positiv kollega, der har lyst til at udvikle dig med Fibia, og du tager ansvar for at optimere både eget ansvarsområde og Fibia som virksomhed. Du skal have en smule pionerånd og lyst til at være med på en rejse med en forholdsvis nyetableret virksomhed, der har store ambitioner.

Din succes i jobbet kræver, at du er ambitiøs, ”selvkørende” og er vant til at arbejde målrettet efter resultater. Du arbejder struktureret og selvstændigt og tager ansvar for egne opgaver. Endvidere er du god til at skabe gode relationer til alle omkring dig, og det er vigtigt at du er god til at kommunikere med både teknikere og ikke-teknikere.

  • Du har flere års praktisk erfaring med at planlægge, designe og bygge netværk.
  • Du har en analytisk tilgang til opgaverne, og træffer beslutninger på et velfunderet grundlag.
  • Det er en fordel, hvis du har praktisk (CLI) erfaring fra eksempelvis, Cisco, Juniper eller Nokia (Alcatel-Lucent), men ikke et krav.
  • Det er en fordel, hvis du kender betydningnen af størstedelen af følgende forkortelser: ISIS, OSPF, BGP, MPLS, VRRP, BNG, DNS, DHCP, Radius og så videre…
  • Erfaring fra ISP-miljøet vil være en klar fordel.
  • Du har erfaring med at styre og rapportere på dit eget projektbudget
  • Du har økonomisk fremsynethed kombineret med dybere teknisk forståelse for det netværk du bygger, samtidig med at du ser helheden og driver den overordnede udbygning af netværket.

Hvem er vi?

Fibia er en ung virksomhed i stærk vækst, så der er gode muligheder for at få medbestemmelse på både processer og metoder. En hverdag hos os betyder, at du indgår i en forholdsvis nyetableret virksomhed, der er i hastig udvikling og har store ambitioner. Vi sætter samarbejde, et godt arbejdsklima og en uformel tone højt, og vi giver dig rig mulighed for at kunne sætte mange kompetencer i spil, udfordre dig selv og udvikle dig videre, både på egen hånd, og også i samarbejde med teamet omkring dig.

Derudover kan vi tilbyde dig:

  • Et job i en travl og målrettet virksomhed.
  • En god løn svarende til kvalifikationer.
  • Gode pensionsforhold og andre personalegoder herunder bl.a. firmabetalt bredbånd, mobiltelefon, massageordning m.m.
  • Et godt arbejdsmiljø blandt kompetente kolleger, med udgangspunkt i vores lokation i Haslev eller Tilst.
  • Et netværksmiljø, der er i konstant udvikling for at sikre vores plads forrest i feltet.
  • God grobund for videre udvikling i Fibia karrieremæssigt.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder René Skjoldmose på tlf.: 26 66 42 75.

Hvordan kommer du videre?

Lyder ovennævnte spændende og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning samt CV ved at bruge linket ude i højre side af annoncen. Ansøgninger, som sendes via e-mail e. lign., kommer ikke i betragtning til stillingen. Ansøgningsfrist er den 30. april 2021. Vi holder samtaler løbende.

Ansættelse snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Haslev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Haslev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1