Team lead - hjælp os med at digitalisere vores emballageregistrering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 39844
Time Type: Full Time

Har du erfaring med registrering og digital håndtering af emballage, og er du klar til at få ledelsesansvar? Så bliv team lead i dsv’s administrative emballageafdeling, og vær med til at definere, hvordan vi skal arbejde i fremtiden, når vi digitaliserer vores processer.

”Du kommer ind i et miljø, der er både sjovt og seriøst. Du bliver en del af en virksomhed med en klar strategi om at investere i optimering og automatisering af vores arbejdsgange. Så her får du altså en rigtig god mulighed for at præge de fremtidige processer for, hvordan vi registrerer emballage,” siger Ulrik Gøtzsche, som bliver din nærmeste leder.

Et erfarent team
Du får din daglige gang på vores helt nye hovedkontor i Hedehusene. Her får du – udover Hedehusenes absolut bedste kantineordning – 5 superkompetente og erfarne kolleger, som du også bliver daglig leder for. Sammen sørger vi hver dag for at styre og registrere den emballage, der transporteres af dsv Road i Danmark.

Vi har masser at se til, og selv om tempoet er højt, er stemningen god, og jargonen alt andet end formel. De fleste af os har været her længe, så vi kender hinanden godt og sætter stor pris på hinandens selskab – både når vi arbejder sammen, og når vi ses privat.

Du understøtter emballageregistreringen og leder teamet
Som team lead får du det overordnede ansvar for styring og registrering af emballage på det danske marked. Det betyder, at du arbejder hands-on med emballageregistrering, samtidig med at du har ledelsesansvaret for de 4 fastansatte og 2 studentermedhjælpere i teamet.

Du har det store overblik og er med til at optimere vores arbejdsgange, når du:

  • Initiere og implementerer nye digitale løsninger, der erstatter den nuværende manuelle proces. Det sætter krav til din innovationsevne.
  • besvarer henvendelser fra kunder og vognmænd
  • er i daglig kontakt med speditører i forbindelse med registreringssager
  • udsender månedlige kontoudtog til vognmænd og kunder.

Om du har ledelseserfaring er ikke afgørende. Hos os kommer du til at følge et 2,5-årigt uddannelsesforløb i ledelse – så du får nogle nyttige redskaber til at lede dit team gennem forandringerne, når vi digitaliserer vores arbejdsgange.

En empatisk leder med et godt, fagligt overblik

Det kan være, at du tidligere har arbejdet med emballage i transportbranchen eller måske en supermarkedskæde. Det kan også være, at du er uddannet speditør og har lyst til at arbejde med emballageregistrering. Hverken tidligere erfaring eller speditionsbaggrund er et krav.

Du er (eller bliver) den type leder, der viser dine medarbejderne stor tillid. Du lægger nemlig vægt på at kommunikere åbent og involverende – og dit empatiske og behagelige væsen vinder tilslutning i teamet. Samtidig skræmmer det dig ikke, når der opstår problemstillinger, der kræver en klar og direkte kommunikation til både interne såvel som eksterne samarbejdspartnere.

Derudover regner vi med, at du:

  • er god til at arbejde i Microsoft Excel
  • trives godt i et miljø, hvor ikke to dage er ens
  • er vant til at have en bred kontaktflade, hvor du kommunikerer med kunder, vognmænd og kolleger
  • er initiativrig og kan lide nye udfordringer
  • synes, at forandringsledelse er spændende.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 3