Kollega til tilsyn af vejafmærkning ved Vejdirektoratets vejarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du være med til at sikre, at afmærkning ved vejarbejder er forståelige for trafikanterne? Og vil du være en del af en organisation, hvor der er plads til dig og dine faglige input? Så er du måske vores nye kollega.

I de kommende år får vi gang i mange spændende projekter i hele Danmark. Det betyder, at trafikken i større eller mindre omfang generes. Derfor arbejder vi løbende på, at vejarbejder skal genere trafikanterne så lidt som muligt. Det gør vi blandt andet ved hjælp af korrekt afmærkning af vejarbejderne, og det er her, du kommer ind i billedet,” fortæller afdelingsleder Søren Kjemtrup.

Om stillingen

Du vil få ansvar for flere vejprojekter, som f.eks. sideudvidelsesprojekter, brorenoveringer, belægningsarbejder mv. Her skal du sørge for at føre tilsyn med vejafmærkning, når vi udfører vores vejprojekter, så vi tager hensyn til både trafikanter og entreprenører.

Derved bliver du en central figur i arbejdet med at:

  • føre tilsyn med, at entreprenørens vejafmærkning til hver en tid er retvisende
  • assistere trafikteamet med tilsyn af trafikafmærkning
  • overvåge at afmærkning etableres i henhold til gældende afmærkningsplan
  • rådighedstilladelse og godkendt afmærkningsplan er på plads, inden arbejdet påbegyndes
  • komme med oplæg til justeringer af afmærkning, hvis der er uhensigtsmæssige forhold
  • varetage kontakt til og deltage i møder med entreprenører, vejmyndigheder, politi, beredskab, driftsfunktion og Vejdirektoratets Trafikcenter.
  • evt. at deltage i byggemøder/trafikmøder

Hvem er du?

Din faglige baggrund kan se ud på mange måder. Det vigtigste er, at du har interesse i at afmærkningen ved vejarbejder er så sigende for den enkelte trafikant som muligt samtidig med at du kan balancere de øvrige behov og interesser i projektet,” fortæller afdelingsleder Søren Kjemtrup.

Du har gerne erfaring med trafik i en eller anden form. Det kan være fra entreprenørbrancherne, færdselspolitiet eller fra andre områder, hvor det har været vigtigt at have øje for sikker trafikafvikling.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • arbejder systematisk og grundigt med fokus på detaljen og har evner til at arbejde efter lovgivningen for området
  • evner at sætte dig ind i tekniske problemstillinger og løsninger
  • trives i at køre mange kilometer på vejene i løbet af en arbejdsdag
  • er udpræget samarbejdsorienteret og kommunikerer tydeligt både i skrift og tale
  • er nytænkende, har overblik og når mål til tiden

Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til vejregler og håndbøger, primært inden for afmærkning af vejarbejder, og at du har gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads”.

Velkommen til Trafikafvikling og Vejvisning

Hos os får du nogle dygtige kollegaer, som brænder for deres arbejde og går langt for at sikre, at du kommer godt ind i dine arbejdsopgaver. Vi lytter og videndeler, og har man nogle forslag til forbedringer i forhold til opgaverne, så vil vi rigtig gerne høre dem,” afslutter Søren Kjemtrup.

Du bliver en del af afdelingen Trafikafvikling og Vejvisning, hvor vi ud over at varetage afmærkningen ved vejarbejder, håndterer den permanente vejvisning ved Vejdirektoratets anlægs- og driftsprojekter på statens veje i Danmark.

Du kommer til at samarbejde med en kollega, der som udgangspunkt dækker lignende opgaver vest for Storebælt, hvor I skal sparre i forhold til forskellige udfordringer i dagligdagen, udvikle afmærkningsprincipper og ikke mindst sikre ensartet afmærkning på tværs af hele landet.

I afdelingen er vi pt. 23 engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører, teknikere og kontorfunktionærer, og vi lægger stor vægt på både de faglige og sociale kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde. Du er derfor meget gerne humørfyldt og positiv i din tilgang til andre mennesker.
Afdelingen er fordelt på vores tjenestesteder i Aalborg, Skanderborg og Fløng, og vi har et velfungerende distancesamarbejde med brug af virtuelle møder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider mv.

Forventet ansættelsesdato er den 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Ansættelsen er betinget af, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Kjemtrup på 7244 2424 og/eller [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 2. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 i 2024.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og/eller andre dokumenter du tænker relevante.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 2
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5