[xxxxx] søger en Digital Fundraiser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Kan du skabe digitalt engagement, mobilisering og konverteringer? Har du erfaring med Digital Markedsføring, Fundraising og Direct marketing? Er du hjemmevant i sammentænkning af kampagner på tværs af digitale kanaler? Og ikke mindst, brænder du for at arbejde et sted, hvor det du gør, gør en kæmpe forskel for verdens mest udsatte?

Så er du måske den kollega vi står og savner i vores team.

Jobbet og afdelingen
Som digital fundraiser bliver du del af Engagement & Support afdelingen. Her udvikler og gennemfører dygtige kolleger en række forskellige kampagner, events og kommunikationsindsatser, som alle har det formål at understøtte, at Oxfam IBIS gør en forskel – herhjemme og ude i verden.

Det er i denne afdeling, at arbejdet med medlemshvervning og -fastholdelse, fundraising og engagering af befolkningen i Danmark, herunder frivillige til vores mange forskellige aktiviteter, ligger. Du vil indgå i kampagneteamet og får desuden mange berøringsflader med andre dele af organisationen. Medarbejdere fra hele organisationen arbejder ofte sammen i tværgående teams omkring projekter og/eller kampagner.

Dine opgaver vil især være:
  • Du bliver en central del af kampagneteamet og får ansvar for udrulning af kampagner på tværs af alle digitale kanaler, samt at udtænke understøttende digital fundraising i forbindelse med forskellige kommunikationsindsatser og integrerede kampagner (programmer, policy, kommunikation og målrettet/segmenteret hvervning eller donationer)
  • Selvstændigt ansvar for de kontinuerlige digitale fundraisingkampagner på tværs af bl.a. sms, direct mail, adwords og Social med fokus på hvervning og konvertering af soft leads til nye medlemskaber
  • At skabe loyalitetsfremmende kampagner via sms og Direct mails, med fokus på pleje af relationer til vores medlemmer og nedbringelse af churn.
  • Opsætning og udvikling af underskriftsindsamlinger, mobiliserende kampagner og aktiviteter samt fundraising appeller.
  • Ansvar for Oxfam IBIS engagement i den årlige Danmarks Indsamling
  • Løbende optimering og monitorering af vores digitale tilstedeværelse, samt afrapportering på resultater ift. ROI og KPI.

Vi forestiller os, at du:
Har minimum 3 års indgående erfaring med fundraising og digital markedsføring, en relevant videregående uddannelse og har den nyeste viden indenfor dit felt og følger udviklingen fordi du ikke kan lade vær.
  • Du har flere års hands on erfaring med digitale kampagner, direct marketing og fundraising i både fastholdelses-, mobiliserings- og hvervnings øjemed.
  • Har styr på segmentering, kender de forskellige kanalers styrker og svagheder og ved hvad der skal til for at appellere til forskellige målgrupper
  • Har taktisk og operationel erfaring med at arbejde med lead generering og konverteringsoptimering. Erfaring med A/B test og nudging er en fordel.
  • Er hjemmevant i Business Manager, Adwords og Google Analytics.
  • Er struktureret, handlekraftig, resultatorienteret og følger altid projekter i mål.

Oxfam IBIS tilbyder:
  • Et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel for verdens mest udsatte
  • Et job, du kan være med til at forme
  • En masse engagerede kollegaer i København og i resten af verden
  • Et uformelt, hyggeligt og kollegialt arbejdsmiljø

Ansøgning
Du bedes sende din ansøgning og CV via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021 kl.12.00 og samtaler forventes afholdt den 24. og 28 juni. Forventet opstart 1. august. Kun ansøgninger modtaget via systemet vil blive taget i betragtning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger om stillingen
Kontakt Louise Balleby, Kommunikations- & Engagementschef på 25 85 20 82

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet, handikap eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Oxfam IBIS er en bevægelse af mennesker, der ikke vil finde sig i fattigdom og ulighed. Vi er del af den globale konføderation Oxfam.

Vi er en international sammenslutning af 20 organisationer (Affiliates), der arbejder sammen med partnere og lokalsamfund inden for det humanitære, udviklingsmæssige og kampagne relaterede arbejdet i mere end 90 lande.
Alt vores arbejde ledes af tre kerneværdier: Empowerment, Accountability, Inclusiveness.

Oxfam er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen, herunder seksuel chikane, udnyttelse og misbrug, manglende integritet og økonomisk forseelse, samt at fremme arbejdet for børns, unges og voksnes velfærd . Oxfam forventer, at alle medarbejdere og frivillige deler dette engagement gennem vores adfærdskodeks.

Vi prioriterer det højt at sikre, at kun de, der deler og demonstrerer vores værdier, ansættes.
Bemærk: Alle tilbud om ansættelse kræver tilfredsstillende referencer og kan være underlagt screeningskontrol, herunder finansiering af terrorisme. Derudover bliver der i forbindelse med alle ansættelser blive indhentet straffe- og børneattester.

Om Oxfam IBIS og Oxfam International
Oxfam IBIS er en uafhængig og medlemsbaseret udviklingsorganisation. Gennem uddannelse, støtte til civilsamfundet og i samarbejde med vores partnere bekæmper vi ulighed og fattigdom i det globale syd. Sammen med 19 andre organisationer udgør vi Oxfam International-konføderationen, der er en af verdens største og mest indflydelsesrige udviklingsorganisationer. I Danmark er vi en tydelig og markant spiller i den offentlige debat om bl.a. skattely, den stigende ulighed og retten til uddannelse.

Læs mere om Oxfam IBIS på https://oxfamibis.dk/ og se den overordnede strategi, vi arbejder efter her: https://oxfamibis.dk/sites/default/files/media/pdf_global/strategies/dk_strategic_plan_2018-22_final_web_3.pdf


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4233
6. september 2024 4281
5. september 2024 4261
4. september 2024 4208
3. september 2024 4154
2. september 2024 4076
1. september 2024 4195
31. august 2024 4380
30. august 2024 4473
29. august 2024 4371
28. august 2024 4355
27. august 2024 4313
26. august 2024 4280
25. august 2024 4344
24. august 2024 4370
23. august 2024 4430
22. august 2024 4398
21. august 2024 4402
20. august 2024 4352
19. august 2024 4347
18. august 2024 4482
17. august 2024 4513
16. august 2024 4539
15. august 2024 4569
14. august 2024 4597
13. august 2024 4513
12. august 2024 4513
11. august 2024 4702
10. august 2024 4706
9. august 2024 4723
8. august 2024 4694