Rekrutteringsfirma

Vil du være én af Ardagh Glass Holmegaards kommende ledere?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Har du sat dig ambitiøse karrieremål men mangler måske pt de optimale rammer for din videre udvikling?

Har du en relevant produktionsteknisk ballast, analytiske evner samt potentiale inden for people og project management ? Så kan du muligvis blive del Ardagh Glass Holmegaards ambitiøse, nystartede program for produktionstekniske ledertalenter.

For at stå stærkt i fremtiden samt underbygge virksomhedens fortsatte succes og udvikling, søger vi et antal produktionstekniske ledertalenter. Der er ikke tale om bare én konkret stilling, men et mindre hold af de mest attraktive ledertalenter, der vil blive ansat over de kommende par måneder i nyoprettede stillinger.

Vi søger ledertalenter, som måske allerede har opnået sin første erfaring med personale- eller projektledelse, som er klar til nye udfordringer, og som med tiden har ambitioner om en central rolle i en globalt førende international koncern inden for glasindustrien.

Håndværksmæssige traditioner kombineret med fornyelse og udviklingsprogrammer


Det oprindelige Holmegaard Glasværk blev grundlagt tilbage i 1825, og har igennem årtier opbygget imponerende spidskompetencer inden for bearbejdning af glas. I de senere år er virksomheden blevet en del af Ardagh Group, globalt førende koncern inden for bearbejdning en af glas og metal. Heraf navnet Ardagh Glass Holmegaard. Virksomheden har inden for de seneste år foretaget større tekniske nyinvesteringer i form af en ny ovn (reduceret energiforbrug med 18 procent og leverance af overskudsvarme til fjernvarmenettet) samt tilhørende nye produktionslinjer. Den øgede produktionskapacitet underbygger ambitionen om at forblive førende på markedet i mange år fremover.

Samtidig kombineres de stolte traditioner nu med fornyelse, udviklingsprogrammer samt moderne ledelses- og produktionsprincipper. I den forbindelse er senest ansat ny fabrikschef per november 2019 – ligesom disse stillinger er en konkret del af den nye strategi.

Ardagh Glass Holmegaard har desuden stor fokus på bæredygtighed og genanvendelse, som en af verdens førende recyclere indenfor glas. Senest i 2019 anerkendt i Cities100-rapport, som et af verdens mest ambitiøse og innovative eksempler på klimaløsninger.

Ardagh er en global koncern med tilhørende forskellige kulturer og nationaliteter. Koncernens størrelse og udvikling skaber fundamentet for din spændende videre karriere og udvikling i takt med, at du gør dig fortjent til yderligere udfordringer.

I forbindelse med din ansættelse aftales det specifikke afsæt for, at du kommer rigtigt fra start. Det kan fx være et tværorganisatorisk projekt, et produktionsteknisk projekt, optimeringsprojekt inden for TPM (Total Productive Maintenance) eller teamledelse af skiftehold i produktionen. Alle muligheder vil afprøve og udvikle dine analytiske færdigheder samt dine evner inden for people og project management – og ruste dig til en spændende fremtid som en af nøglepersonerne i koncernen. Programmet tilpasses individuelt, ligesom du vil have løbende statusmøder og øvrig opfølgning med fabrikschefen, øvrig ledergruppe samt HR – ligesom et tæt samspil med de øvrige ledertalenter.

Dette for at tilsikre fælles fortsat tilfredshed, den videre udvikling af dine kompetencer – både ledelsesmæssigt, fagligt og personligt - og gradvist sammen planlægge næste step i din karriere i Ardagh Group.

Teknisk uddannelse, kendskab til produktionsprocesser, ambitioner og naturlige lederevner


Du har forventet gennemført en teknisk uddannelse på min. bachelorniveau, f.eks. maskinmester eller produktions-, proces-, elektronik eller maskiningeniør, og at du har et vist kendskab til og forståelse for produktionsprocesser.

Vi forestiller os, at du er tidligt i din lovende karriere, men allerede har gjort dig positivt bemærket fra hidtidige erfaringer – uddannelses- som arbejdsmæssigt. Måske allerede med dine første succesfulde erfaringer med personale- eller projektledelse.

Du forventes at have stærke sprogkompetencer i minimum dansk og engelsk

Som person er det afgørende, at du

  • er ambitiøs, lærenem og lærevillig med naturlige lederevner og store karrieremål
  • er hårdtarbejdende, resultatorienteret, stabil og selvkørende med gode samarbejdsevner
  • har veludviklede analytiske kompetencer og evner at løse komplekse problemstillinger
  • ser en stor værdi i at skabe struktur og organisere arbejdet samt bidrage aktivt til udvikling og forandringer
  • er teknisk nysgerrig, er handlekraftig og realiserer dine idéer og intentioner
  • kan give og modtage konstruktiv feedback og kan opstille klare forventninger
  • er god til at kommunikere og til at tale med alle typer medarbejdere – så der udvises gensidig respekt
  • er en udadvendt og vellidt lederprofil, som formår at være positiv og agere professionelt også i pressede situationer
  • er indforstået med, at vejen til en lederrolle i glasindustrien kræver en masse af dig, og du er villig til at afsætte den tid og energi, der skal til for at vi sammen lykkes

Interesseret?


Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland
  • Lørdag den 29. februar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 2409
19. september 2024 2402
18. september 2024 2390
17. september 2024 2351
16. september 2024 2326
15. september 2024 2433
14. september 2024 2442
13. september 2024 2480
12. september 2024 2413
11. september 2024 2416
10. september 2024 2391
9. september 2024 2342
8. september 2024 2367
7. september 2024 2366
6. september 2024 2388
5. september 2024 2368
4. september 2024 2326
3. september 2024 2302
2. september 2024 2250
1. september 2024 2338
31. august 2024 2452
30. august 2024 2485
29. august 2024 2439
28. august 2024 2431
27. august 2024 2395
26. august 2024 2366
25. august 2024 2416
24. august 2024 2419
23. august 2024 2454
22. august 2024 2434
21. august 2024 2422