Rekrutteringsfirma

Finance Business Partnere med kommercielt mindset til Andel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Finance Business Partnere med kommercielt mindset søges til energikoncern midt i en forandringsproces

Har du erfaring, overblik og mindset til at være den primære finansielle sparringspartner for et af koncernens forretningsområder? Kan du omsætte viden og formidle tal og øvrige data til beslutningsgrundlag for forretningen? Motiveres du af at være med til at skabe fundamentet for en ambitiøs grøn omstilling af samfundet og trives du med forandringer? Så har vi stillingen til dig.

I forbindelse med købet af Radius Elnet og Ørsteds privatkunde- og udelysforretning pr. 1. september 2020 skiftede det tidligere SEAS-NVE navn til Andel. Samtidig bød vi velkommen til flere end 1 mio. elnetkunder, 800.000 energikunder samt 750 nye kolleger, der fulgte med købet. Link til årsrapport

Som følge af købet af aktiviteterne fra Ørsted er Andel i fuld gang med en flerårig forandringsproces. Koncernen har fået ny struktur og to tidligere koncerner skal integreres, harmoniseres og optimeres. En helt central komponent i dette arbejde er etableringen af et nyt set-up i Performance Management med et Finance Business Partner koncept

Vi søger Finance Business Partner til forretningsområderne El distribution, Energimarked, Udelys, IT og vores entreprenørforretning.

Du vil indgå i et team med Finance Business Partnerne for koncernens øvrige forretningsområder. Du vil udover det primært samarbejde med direktør, chefer og nøglemedarbejdere i dit forretningsområde få et tæt samarbejde med en række af dine kollegaer i Økonomi. I Økonomi er der for hvert af koncernens forretningsområder nedsat et tværgående forretningsteam - og som Finance Business Partner kommer du til at spille en central rolle i dette arbejde.

I dit arbejde som Finance Business Partner trækker du på, og involverer, de relevante ressourcer i det tværgående forretningsteam i Økonomi.

Som Finance Business Partner er din rolle at være den primære finansielle sparringspartner for et forretningsområde.

Du understøtter, udfordrer og inspirerer direktør, chefer og nøglemedarbejdere inden for dit forretningsområde, med henblik på øget performance i den igangværende integration og i videreudviklingen af forretningen. Det gør du ved at bidrage med rådgivning baseret på analyse af de økonomiske resultater og nøgletal, ligesom du supporterer med business cases og opfølgning på gevinstrealisering. Samtidig bidrager du til planlægningen og implementeringen af strategiske initiativer og løbende business reviews og du får dermed væsentlig indflydelse på, at der bliver skabt de rigtige drøftelser i forretningsområdet for at sikre, at de strategiske mål opnås.

Du bibringer forretningsområdet værdiskabende økonomiske indsigt bl.a. når du formidler den løbende økonomiske rapportering til forretningsområdet og når du faciliterer og understøtter budget- og prognoseprocessen i forretningsområdet.

Du er en erfaren sparringpartner
For at lykkes i jobbet kræver det, at du er god til at skabe overblik, omsætte komplekse forhold til simpel kommunikation, kan tænke hele vejen rundt og ikke mindst, at du kan navigere i et miljø, hvor forandringer er på dagsordenen. Det kræver et strategisk mindset og evnen til at forstå og udfordre forretningsområdet.

Vi forestiller os at du har en uddannelse på kandidatniveau og har erfaring som Finance Business Partner, hvor du har bevist dine evner til at skabe værdi i krydsfeltet mellem økonomi og forretning i en større koncern – eller også er du et sted i din karriere, hvor rollen som Finance Business Partner i Andel er det naturlige næste skridt. Du har stærke analytiske evner og god forståelse for systemsammenhænge og indgående kendskab til finanssystemer, f.eks. SAP samt BI-værktøjer.

Som person arbejder du fokuseret og proaktivt. Du er ambitiøs og evner at samarbejde på en konstruktiv måde både i teamet og på tværs af organisationen. Du er udadvendt, imødekommende og en udpræget holdspiller og du kommunikerer klart både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder en stilling med frihed under ansvar
Du får en gylden mulighed for selv at være med til at designe jobbet i en stor koncern. Du vil blive en del af et fagligt miljø, hvor vi sparrer med hinanden og trækker på hinandens spidskompetencer.

Andel er er et andelsselskab der skaber velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund. Det er en arbejdsplads i transition og udvikling, og du vil hurtigt opdage at vi, trods store tanker og visioner, er vi helt nede på jorden. Desuden tilbyder vi en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, forsikringer, hjemmearbejdsplads og andre personalegoder. Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside www.andel.dk

Dit ansættelsessted er på koncernens hovedkontor i Svinninge tæt på Holbæk, men en væsentlig del af dit arbejde naturligt ske på vores lokation i Virum, Haslev eller Ballerup afhængigt af hvor dit forretnings­område holder til. Desuden har vi i Andel implementeret hjemmearbejdspladser som et fast element.

Vil du med på vores rejse mod en grønnere fremtid, så glæder vi os til at høre fra dig.

Sabroe Selection A/S varetager rekrutteringen i samarbejde med Andel. Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Sabroe på mobil 2752 1153.

Er det et godt match for dig?

Så send din ansøgning ved at trykke på "søg stillingen" i højre side hvorefter du skal indtaste nogle få stamoplysninger og uploade cv og evt. ansøgning. Ansøgningerne behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har alle en andel i energien
Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2332
3. oktober 2024 2270
2. oktober 2024 2270
1. oktober 2024 2235
30. september 2024 2293
29. september 2024 2283
28. september 2024 2327
27. september 2024 2357
26. september 2024 2331
25. september 2024 2295
24. september 2024 2241
23. september 2024 2287
22. september 2024 2357
21. september 2024 2356
20. september 2024 2409
19. september 2024 2402
18. september 2024 2390
17. september 2024 2351
16. september 2024 2326
15. september 2024 2433
14. september 2024 2442
13. september 2024 2480
12. september 2024 2413
11. september 2024 2416
10. september 2024 2391
9. september 2024 2342
8. september 2024 2367
7. september 2024 2366
6. september 2024 2388
5. september 2024 2368
4. september 2024 2326