Rekrutteringsfirma

HR Consultant til en bred vifte af spændende opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Er du glad for at arbejde i en international, teknisk organisation med egen produktion? Kan du lide at have en bred vifte af opgaver i hele organisationen, hvor dit administrative aftryk ofte bliver set? Så er det måske dig, vi søger til vores HR team i Emerson Marine i Næstved.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flow systemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor vi også har produktionsfaciliteter. Vi har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sydkorea og Kina. Herudover har vi salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 490 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 175 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine

Med reference til Director HR Peter Bøving får du dine egne ansvarsområder og bliver en del af et lille team på tre medarbejdere, der arbejder professionelt og dedikeret med HR opgaver – især lokalt, men i tæt samarbejde med HR internationalt i Emerson. Teamet består desuden af IT, reception og kantine. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

En bred vifte af opgaver for hele organisationen:

  • Rekruttering af nye medarbejdere fra A til Z i tæt samspil med den enkelte leder. Det er alt fra specialister til 1. linje ledere.
  • Ansvarlig for opsætning af stillingsannoncer
  • Udfærdige og vedligeholde politikker og få dem integreret lokalt
  • Supportere ledergruppen og sørge for afholdelse af ledermøder. Deltager selv med support- og referentfunktion. Støtte til den Adm. Direktør i denne samt andre henseender
  • HR og administrativ support, håndtering af henvendelser, indkaldelse til møder, assistere lederne etc.
  • Sørge for at stamdata lægges/ opdateres i VismaHR og i Tidsregistreringssystemet SmartTID
  • Forestå afstemning af løndata før udbetaling (opgaven er umiddelbart for en periode)
  • Udvikle og effektivisere processer, herunder også brug af SoMe
  • Ansvarlig for at kommunikationsplanen for året udfærdiges og følges op
  • Deltagelse i forskellige netværk, der inspirerer og gavner Emerson Marine, herunder DE&I og Womens Impact Network
  • Ansvarlig for opfølgning på leder – og andre obligatoriske træninger

Dette er overskrifter på en bred vifte af opgaver, og der er ALTID sparring og hjælp at hente i dit team, så du får den helt rigtige oplæring. Med tiden vil du også se dig selv stå i spidsen og være tovholder på projekter. Emerson Marine er en arbejdsplads, hvor man trives sammen – alle sammen. Det er blandt andet også den kultur, der med hjælp fra HR, skal fastholdes.

Dit administrative gen er din største styrke:

Der er rigtig meget, der skal formuleres korrekt på skrift, og det skal du være god til – både på dansk og engelsk. Derudover er det et must, at du altid er velforberedt og at du planlægger frem i tiden, således at andre får det fra dig, de skal bruge til den planlagte tid.

Du er glad og udadvendt og samtidig evner du at trække dig tilbage og fokusere på opgaven, når der er brug for det.

Det er godt at være systemstærk og have nemt ved at sætte sig ind i IT systemer. Hos Emerson er det VismaHR og SmartTID, der benyttes. Om ca. et år skal der indføres Oracle Human Capital Management (HCM), hvilket vil være en naturlig opgave for vores nye HR Consultant at stå i spidsen for. Har du udviklet et godt talent indenfor SoMe, vil vi også gerne gøre brug af det.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse og +5 år i en HR funktion samt dokumenteret erfaring i arbejdet med administrative HR opgaver.

Emerson tilbyder:

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart.

Vi agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, vi er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads i positiv udvikling.

I Emerson er vi alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idé-udveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilskynder og støtter flere medarbejder-ledede ressource-grupper, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads, blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomhedsværdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Manager Susanne Lund, på mobil 4121 1319 / [email protected]

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland
  • Torsdag den 16. juni 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2332
3. oktober 2024 2270
2. oktober 2024 2270
1. oktober 2024 2235
30. september 2024 2293
29. september 2024 2283
28. september 2024 2327
27. september 2024 2357
26. september 2024 2331
25. september 2024 2295
24. september 2024 2241
23. september 2024 2287
22. september 2024 2357
21. september 2024 2356
20. september 2024 2409
19. september 2024 2402
18. september 2024 2390
17. september 2024 2351
16. september 2024 2326
15. september 2024 2433
14. september 2024 2442
13. september 2024 2480
12. september 2024 2413
11. september 2024 2416
10. september 2024 2391
9. september 2024 2342
8. september 2024 2367
7. september 2024 2366
6. september 2024 2388
5. september 2024 2368
4. september 2024 2326