Rekrutteringsfirma

certificeringsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

Randstad søger for Anticimex i Helsinge en certificeringsingeniør. Hos Anticimex bliver du en del af et internationalt miljø, hvor du arbejder med projekter, der involverer spændende, internationale virksomheder.
Du bliver det afgørende bindeled mellem Anticimex og virksomhedens certificeringspartnere og ansvarlig for at sikre overholdelse af alle relevante regler og krav i forbindelse med udviklingen af nye og eksisterende produkter i Anticimex’ produktportefølje.

På udviklingsprojekter og ved modifikationer af eksisterende produkter kommer du helt konkret til at samarbejde og koordinere på tværs af organisationen for at sikre overholdelse af de forskellige reglementer, standarder og krav i de lande, som Anticimex opererer i. En naturlig lyst og interesse i at være inde i forskellige normer og standarder samt være opdateret på ændringer af disse vil være grobunden for succes i rollen.

Du bliver en del af engineering-afdelingen på Anticimex Innovation Center. Udviklingsafdelingen som helhed består af 25 personer med funktioner fordelt på IT, Engineering og PTA. Engineering-afdelingen består af syv personer, som alle har en teknisk baggrund. Du bliver derfor del af et fagligt stærkt miljø, som vil bidrage til, at din faglige udvikling ikke står stille. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel tone med plads til sjov og med stor fokus på samarbejde og fællesskab.

Om jobbet


Det bliver dit ansvar at sikre, at al produktdokumentation til certificeringspartnerne er korrekt, samt at sikre, at regler, normer og standarder bliver overholdt på tværs af produktlinjen. I din hverdag arbejder du tæt sammen med projektledere, kvalitetschefen og produktionschefen for at sikre, at alle aspekter af et produkts normer og standarder bliver håndteret korrekt.

Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet:
- Deltagelse i oprettelse af produktspecifikationer for at sikre compliance
- Deltagelse i Design reviews
- Deltagelse i DFMEA- og DVP-planlægning og testdesign
- Ansvar for certificerings- og valideringsprocessen
- Sikring af de høje kvalitets- og designstandarder
- Generel rådgivning og sparring i forbindelse med spørgsmål relateret til lovgivning og sikkerhed

Om dig


Du arbejder proaktivt og struktureret, og du trives i arbejdet med store mængder skriftligt materiale. Det falder dig naturligt at indgå i dialoger og udfordre certificeringspartnerne i jagten på de mest smidige løsninger, der samtidig overholder alle krav. For at lykkes med det besidder du helt sikkert en naturlig nysgerrighed, og du vil gerne være opdateret og tilegne dig ny viden på lovgivningsområdet.
Da du bliver en del af et internationalt miljø, er det vigtigt, at du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.

Du har allerede nu en dyb forståelse inden for certificering af radioudstyr og produkter med elektronik, og du har kendskab til den nuværende lovgivning i en række lande både i EU, USA og Østen. Det er vigtigt, at du har erfaring med sikkerhedscertificeringen CE, og derudover har du meget gerne erfaring med:
- FCC – Federal Communication Commision
- EMC – Elektromagnetisk kompatibilitet
- NRTL – Nationally Recognized Testing Laboratory
- CB – Certification Body

Om Anticimex


Anticimex er et internationalt servicefirma, som hjælper private og virksomheder med at skabe et sundt og sikkert indendørsmiljø. Konkret tilbyder virksomheden dens kunder en bæredygtig og moderne kontrol inden for skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed.
Anticimex er ”The modern pest control company” – virksomheden gør op med årtiers vanetænkning og søger hele tiden at udvikle sig, så de altid er up to date med nutidens krav og forventninger. Anticimex arbejder med forebyggende metoder, moderne teknologi og bæredygtige løsninger.

Vil du med på holdet?



Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Helsinge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Helsinge over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0