Herlev Familiehus søger 3 familiekonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Familiehuset udvider for at styrke det intensive familiearbejde for de mest sårbare familier

Herlev kommune har store ambitioner på udsatte børn og unges vegne, hvorfor vi netop har samlet kommunens foranstaltningsvifte i et familiehus, der ud over familiekonsulenterne også består af døgninstitutionen Dildhaven og kontaktpersonskorpset X-gruppen.

Familiehuset står overfor at skulle etablere og udvikle en ny indsats ”Familieliv” og vi søger derfor erfarende familiekonsulenter med stort kendskab til behandlingsarbejdet, der vil være med.

Herlev kommune er i gang med at implementerer Åben Dialog og FIT, så vi søger familiekonsulenter der har kendskab til FIT og kan understøtte implementeringen det dette. Åben Dialog er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Dette i troen på at forandringer opstår gennem dialog med netværket og ændrede måder at tale sammen på. Åben dialog vil derfor ligeledes være en del af tilgangen i familiebehandlingen.

Familiebehandlingen bliver i dag løst af en personalegruppe på 11 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vi arbejder helhedsorienteret med fokus på netværk og relationer efter de mål, som fremgår af handleplanen. Vi anerkender familiernes egne erfaringer og fortællinger og forsøger at arbejde med det, de selv bringer frem. Vi arbejder med familierne både i hjemmet og i familiehuset, både samtale- og oplevelsesbaseret. Vi har både individuelle og gruppeforløb.

Som familiekonsulent i familiehuset har man opgaver, som falder indenfor servicelovens §11 og §52. Der vil være en bredde i opgaverne, idet nogle af familierne har brug for korterevarende samtaleforløb, mens andre har brug for intensiv støtte og konkret guidning. Opgaverne vil således spænde fra terapeutiske behandlingsforløb til konkret vejledning og guidning af børn, unge og familier.

Vi søger særligt efter familiekonsulenter, der har erfaring med intensive behandlingsforløb i hjemmet, flerfamilieterapi og/eller i arbejdet med børn og unge med autisme og skoleværing.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • Har en relevant socialfagliguddannelse som pædagog, psykolog, socialrådgiver eller lignende med familieterapeutisk efter- eller videreuddannelse.
  • Har erfaring med familiebehandling
  • Kan arbejde med FIT
  • Er ressourcefokuseret, anerkendende og møder det enkelte individ med åbenhed
    og nysgerrighed
  • Tager udgangspunkt i borgerens ståsted og virkelighed
  • Er positiv, vedholdende og ansvarlig
  • Kan kommunikere klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt
  • Tænker i tværgående løsninger og kan bygge bro mellem aktører omkring en
    familie
  • Er indstillet på skiftende arbejdstider, herunder både morgen, dag og aften

Vi kan tilbyde:
  • Du bliver en del af en udvikling i Herlev kommune, hvor vi har sat os for at knække koden til social mobilitet. Også for de børn og familier der har det sværest.
  • Du bliver en del af et velfungerende familiehus, hvor du sammen med dedikerede kollegaer kan være med til at præge og skabe et godt børneliv for Herlevs mest sårbare børn og familier.
  • Du bliver en del af en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor vi vægter et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af kommunen og har erfaring med at finde skræddersyede løsninger for det enkelte barn eller ung.
  • Du vil få en bred spillebane til at gribe ud i organisationen, hvor vi hver dag koncentrerer os om at få opgaven løst på tværs af organisatoriske skel.
  • Du vil få supervision, ledelsesmæssig og kollegial sparring og vil opleve et tæt tværfagligt samarbejde, hvor vi gensidigt forpligter hinanden for at gøre det bedste vi kan for børnene, de unge og familierne.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er 37 timer, med mulighed for nedsat timeantal. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er til besættelse pr. 1. marts 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 28. januar 2020. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 4. og 5. februar 2020. Evt. med mulighed for en 2. samtale den 7.februar 2020.

Få mere af vide
Du kan læse mere om Familieliv her;

Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk og er velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Anna Blicher-Hansen tlf. 2184 1426.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Tirsdag den 28. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 10