Projekt leder til datadrevet virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Projekt leder til datadrevet virksomhed i vækst


Brænder du for projektledelse og muligheden for at styrke agilitet og effektivitet i en ung, tempofyldt og vækstdrevet virksomhed i forsikringsbranchen? Har du en stærk teknisk eller forretningsmæssig forståelse – og evner du at bygge bro på tværs af virksomheden, hvor IT i samspil med forretningen løfter os til næste niveau? Så er du måske vores nye Project Manager.

VORES PROFIL
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S er siden vores etablering i 2012 blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt! Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN
Som Project Manager med reference til Projekt & PMO-chefen vil du få det overordnede ansvar for gennemførslen af egne projekter af teknisk eller forretningsmæssig karakter for Dansk Sundhedssikring, samt de øvrige selskaber i Sundhedsgruppen A/S. Du vil indgå som en del af IT-organisationen og gå forrest i at bringe IT og forretningen sammen ved at sikre koordinering med de forskellige forretningsområder. Det vil være dit ansvar at gennemføre forretningsprojekter, der understøtter både driften og kunderejsen i en tid med både vækst og internationalisering, alt sammen inden for aftalt budget og tidshorisont.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Projektstyring for 1 eller flere projekter ad gangen afhængig af projektstørrelse, herunder risikostyring, kommunikation, budgethåndtering og projektrapportering
  • Projektledelse af forretningsprojekter, fra idé til implementering og overdragelse til drift
  • At fungere som bindeleddet mellem forretningen, eksterne partnere og IT-afdelingen

DIN PROFIL
Dine tidligere jobtitler er ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du kommer med stærke samarbejdskompetencer og solid erfaring med projektledelse, som du brænder for. Du har gennemført et eller flere forretnings-, compliance- eller kundeimplementeringsprojekter. Det er et plus, hvis det er inden for forsikring eller pension. Du vil skulle agere i en teknisk organisation så en fordel, hvis du har arbejdet som forretningsudvikler eller har en teknisk indsigt, som du er god til at kombinere med din helheds- og forretningsforståelse. Derudover har du erfaring med ledelse af komplekse projekter i et dynamisk miljø med mange aktører. Vi forestiller os, at du har en struktureret tankegang og gode evner til at eksekvere, ligesom du er i stand til at motivere andre. Du nyder og lykkes med at kommunikere bredt, med mange forskellige mennesker og alle typer af interessenter. Dine sproglige og skriftlige færdigheder på både dansk og engelsk er stærke. Du bliver en essentiel sparringspartner for ledelsen i en virksomhed med korte beslutningsprocesser.
Som person er du udadvendt, tydelig og god til at etablere nye relationer. Du er proaktiv og pragmatisk. Du er involverende, med en naturlig autoritet og stærk gennemslagskraft. Du har både processen og målet for øje – du tager ikke et nej for et nej, og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er kendt for at holde hovedet koldt, selvom du har mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor og trives med forandringsledelse.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling. Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner.
Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

SØG JOBBET
Hvis det lyder interessant, så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projekt & PMO chef, Heinz Schiøtt, på tlf. 5118 5904.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 350.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 180 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 22
3. juni 2024 22
2. juni 2024 23