Konsulentprofil med erfaring inden for refusionsrådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger dig, som er kundeorienteret og ekspert inden for refusionsrådgivning!

Hos Azets bliver du en del af et professionelt, internationalt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt møder kolleger, du kan dele erfaringer og idéer med og kunder, som har brug for netop din ekspertise og rådgivning.

Din rolle
Vi oplever stigende efterspørgsel på rådgivning og serviceydelser inden for juridisk HR og herunder særligt refusionsrådgivning. Opgaverne er meget varierende og spænder bredt lige fra udarbejdelse og rådgivning inden for ansættelseskontrakter, refusioner, opsigelser og mange andre interessante opgaver og HR-cases.

Vi forventer ikke, at du kan det hele, når du begynder hos os, men du skal have lysten og viljen til at udvikle dig med opgaven. Dine nye kollegaer står klar til at tage imod dig og hjælpe dig på vej med dét, du mangler.

Du får rig mulighed for at arbejde med en lang række spændende kunder, tilrettelægge din egen arbejdsdag, videndele og have indflydelse på opgaveporteføljen. Dine arbejdsopgaver vil variere, så jobindholdet udvikler sig i takt med dine ønsker til faglig og personlig udvikling.

Vores kunder søger professionel rådgivning, herunder afdækning af handlemuligheder og et overblik over konsekvens. Du skal derfor være praktiskorienteret, og skarp til at afdække problemstillinger og kommunikere mulige løsninger, mens du har vores kunders interesser for øje. Da en del af vores kunder er internationale virksomheder, er engelsk en naturlig del af din hverdag.

Velkommen i teamet
Du bliver en del af et kompetent team bestående af konsulenter og jurister med mange års erfaring inden for HR, arbejds- og ansættelsesret. Sammen gør vi vores bedste for at kunden altid mærker personligt engagement og service i løsningen af netop deres opgave.

Arbejdsformen er teambaseret og humor og en uformel omgangstone bidrager til et godt samarbejde.

Din baggrund
Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men vi forventer, at du har styr på dine refusionsregler, og så er det en fordel, hvis du har praktisk erfaring med HR-problemstillinger. Du har mod på at udvikle dig, og er samtidig klar til at indtage en selvstændig rolle, hvor du kombinerer din specialistviden med kunderådgivning.

Du forstår værdien af at være tæt på dine kunder og sætter en ære i at forstå deres forretning. Det falder dig naturligt at pleje dit eksisterende netværk og du trives med at skabe nye relationer.

Du har gode formulerings- og formidlingsevner, på både dansk og engelsk, og trives i et dynamisk miljø, hvor du er med til at præge dagsordenen.

Det er ligeledes en fordel, men ikke et krav, hvis du har undervisningserfaring, eller ønsker at udvikle dig inden for området.

Bliv en del af AzetsVil du være en del af en professionel og attraktiv virksomhed, hvor vi lægger vægt på at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os?

Hos os er samarbejde og holdånd nøgleord. Vores faglighed er i top, og vi har en levende og inspirerende kultur.

Når du er klar – kan dine opgaver, kender dine kollegaer og er tryg i dit ansvar – så har du mulighed for at arbejde delvist hjemmefra. Vi tilbyder nemlig hjemmearbejde 2-3 dage om ugen, afhængig af opgaver og hvad der passer dig. Vi kalder det Smarter Working! Vi arbejder med de nyeste teknologier og sikrer en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Stillingen er på fuldtid, og du vil blive tilknyttet vores kontor i Herlev.

Vi er allerede nu klar til at byde dig velkommen! Så send os dit CV – ansøgningen springer vi over…

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 25
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23