Administrativ kollega til nyoprettet og tidsbegrænset stilling i vores Sundhedsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Administrativ kollega til nyoprettet og tidsbegrænset stilling i vores Sundhedsteam


Brænder du for administrativt arbejde, og er du god til at have mange bolde i luften? Har du et skarpt overblik og flair for IT-systemer? Motiveres du af at sikre den gode kundeoplevelse? Så er det måske dig, vi søger.

VORES PROFIL
Siden vores etablering i 2011 er vi blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN
Som administrativ medarbejder vil du varetage en nyoprettet stilling i vores Sundhedsteam, der hver dag rådgiver vores kunder, når de har brug for sundhedsfaglig hjælp. Din opgave bliver med dine stærke administrative kompetencer at understøtte de mange administrative processer, der er i forbindelse med den sundhedsfaglige rådgivning og visitation af vores kunder. Du vil komme til at understøtte hele Sundhedsteamet på tværs af vores 4 teams.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
  • Indhente journaler
  • Bestille og aflyse tider hos speciallæger og klinikker
  • Sikre god kundekontakt telefonisk og via mail
  • Være bindeled mellem sagsbehandlere og vores netværksklinikker samt vores kundeteam
  • Undersøge hvor specifikke operationer og undersøgelser foretages
  • Opdatere og ændre behandlingsforløb i vores IT-systemer

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du har relevant erfaring inden for administrativt arbejde samt erfaring med kundeservice. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til forsikringsbranchen og/eller med sundhedssektoren. Du har let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer, og du navigerer naturligt deri. Du har gode kommunikationsevner i tale og på skrift både på dansk og engelsk. Du trives med at arbejde ud fra en defineret opgave og har et skarpt overblik.

Som person er du serviceminded både overfor kunder og kolleger. Du er ansvarsbevidst og går ikke på kompromis med kvaliteten af dine opgaver. Du trives med at have mange bolde i luften i et travlt arbejdsmiljø – og formår at være omstillingsparat, når opgaven kræver det. Du ser dig selv som en teamplayer, der holder af i samspil med resten af teamet at nå fælles mål. Du har gode samarbejdsevner og evner at arbejde på tværs af forskellige faggrupper i organisationen, samtidig med at du formår at arbejde selvstændigt.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en tidsbegrænset periode på 9 måneder. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Fie Schoubye, på tlf. 5192 5550.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 400.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 19
6. oktober 2024 19
5. oktober 2024 19
4. oktober 2024 19
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 13
1. oktober 2024 12
30. september 2024 10
29. september 2024 11
28. september 2024 11
27. september 2024 11
26. september 2024 12
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 13
22. september 2024 13
21. september 2024 13
20. september 2024 13
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16