Teamleder til [xxxxx]s Familiehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med til at sikre familier i Herlev kommune den håndsrækning de kan have brug for? Er faglighed, samarbejde og visioner begreber du har lyst til at tage afsæt i?

Vi søger en dygtig teamleder til Familiehuset, som skal varetage personaleledelsen for 17 dygtige familiekonsulenter. De løfter opgaver fra tidlig forebyggelse, gruppeforløb, familiebehandling og intensive indsatser hos familier, der er tæt på anbringelse eller har fået hjemgivet deres barn. Du vil referere til lederen af Familiehuset, der ud over familiekonsulenterne også består af døgninstitutionen Dildhaven og kontaktpersonskorpset X-gruppen. Vi løfter vores opgaver i samarbejde med kommunens myndighedsafdeling, skoler, daginstitutioner og andet relevant netværk.

Familiekonsulenterne har forskellige faglige baggrunde og yderligere efteruddannelser. Mange har en systemisk tilgang og sammen med myndighedsrådgiverne bruges SOS. Vi er i gang med at implementere Åben Dialog og FIT, fordi vi ønsker at få borgerens stemme tydeligt frem, arbejde helhedsorienteret samt udvikle på vores tværfaglige samarbejde. Familierne møder vi både i deres hjem og inviterer dem ind i Familiehusets lokaler. Vi arbejder med både forældre, børn og unge i forskellige konstellationer, som vælges ud fra hvordan vi kan øge familiernes mestringskompetencer bedst muligt.

Om jobbet
Vi søger en erfaren leder med ambitioner på børnenes, de unges, familiernes, medarbejdernes og Familiehusets vegne. Du skal have stort kendskab til familiebehandlingsarbejde og kunne forene et systemisk blik med andre teoretiske og metodiske behandlingstilgange. I dagligdagen skal du trives med både faglig og personalemæssig ledelse. Du skal synes, at det er sjovt at skabe retning og udvikling sammen med medarbejdere, ledelsesteamet og tætte samarbejdspartnere. I dit samarbejde med os sætter vi pris på begejstring, nysgerrighed, ansvar og tillid, og at du vil være medskaber af et sundt og udviklende arbejdsfællesskab.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et familiehus med høj faglighed, lyst til udvikling og plads til latter. Du bliver en del af et ledelsesteam, som vil have fokus på, hvad de kan gøre for, at du lykkes med dine opgaver. Du får medarbejdere, som vil spille sammen med dig omkring vores fælles kerneopgave: familierne i Herlev kommune. Du bliver også en del af et tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i Center for Børn, Unge og Familier samt vores kollegaer i Center for Dagtilbud og Skole. I Herlev er der ikke langt mellem os, og du lærer hurtigt mange gode samarbejdspartnere at kende. Vi har bl.a. god erfaring med at finde skræddersyede løsninger for det enkelte barn, unge eller familie - også på tværs af organisatoriske skel.

Du skal have et stort fokus på, hvordan vi får fordelt vores ressourcer og anvendt vores kompetencer, sådan at vi får hjulpet flest familier bedst muligt.

Om dig
Vi forventer også, at du:
  • har en faglig baggrund som fx psykolog, pædagog eller socialrådgiver og gerne efteruddannelse inden for familiebehandling.
  • har stor viden om børn i udsatte positioner, herunder udviklingsmuligheder.
  • ser tværfagligt samarbejde som en nødvendighed og med naturlighed indtænker og inddrager familiens netværk.
  • har kendskab til FIT og Åben Dialog eller forpligter dig på at få det.
  • har en ledelsesstil, der er medinddragende og tillidsfuld med fokus på en anerkendende tilgang.
  • har gode kommunikative evner både i skrift og tale og kan formidle faglige problemstillinger på en let og tilgængelig måde.
  • sikrer en balance mellem sikker drift og udvikling af opgaveløsninger.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og er til besættelse pr. 1. november 2022 eller snarest herefter.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest for medarbejdere, der ansættes i Familiehuset.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er d en 22. september 2022. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 26. september 2022 (1. samtale) og den 27. september 2022 (2. samtale).

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Lene Magrethe Hellum på 2055 4982.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 15
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 12
18. august 2024 14
17. august 2024 13
16. august 2024 11