Studentermedhjælper til Videncenter for Diabetes ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Vil du være med til at levere information til alle, der vil vide mere om diabetes? Trives du med at finde løsninger på, hvordan store vidensområder afdækkes, bearbejdes og formidles, så alle kan forstå det? Så kan det være dig, vi har brug for som studentermedhjælper i vores videncenter.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en studentermedhjælper til Videncenter for Diabetes, der arbejder med at gøre forskningsbaseret information om diabetes tilgængelig for personer med diabetes, deres pårørende og fagpersoner, som arbejder med diabetes. Om os SDCC er en af de førende institutioner inden for diabetesbehandling, sundhedsfremme, klinisk forskning og uddannelse inden for diabetes. I uddannelsesenheden er etableret et videncenter, som samler og bearbejder information om diabetes og gør den tilgængelig for målgrupperne med udgangspunkt i deres konkrete vidensbehov og den kontekst, de befinder sig i.

Videncentret trækker på både dansk og international ekspertise, og du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor faglighed, professionalisme, kreativitet og kollegial respekt vægtes højt.

Jobbet Som studentermedhjælper skal du deltage i teamets arbejde med at kortlægge og bearbejde vidensområder, hvoraf de fleste skal præsenteres på vores vidensportal, www.videncenterfordiabetes.dk. Det indebærer opgaver som litteratursøgning, systematisering af data, oversættelser og beskrivelser af forskningsresultater. En stor del af arbejdet vil foregå i en række specialiserede IT-systemer, som du hurtigt skal kunne håndtere.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med større opgaver såvel som fleksibelt med mindre ad hoc-opgaver – også af meget praktisk karakter, såsom assistance ved arrangementer.

Du skal arbejde tæt sammen med et mindre team med forskellige kompetencer. Alle med et stærkt fokus på at bringe viden i spil til gavn for målgrupperne. Andre centrale samarbejdspartnere er SDCC's kommunikationsteam og eksperter på SDCC såvel som andre institutioner. Du vil referere til teamlederen for videncentret.

Som studentermedhjælper får du på lige fod med de øvrige medarbejdere mulighed for at være med til at præge et ambitiøst videncenter med stor frihed til at afprøve nye ting.

Kvalifikationer Vi forventer, at du:

  • er studerende ved et relevant universitetsstudie, f.eks. folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, medicin, biblioteksvidenskab, informationsvidenskab, statskundskab, sociologi, antropologi, psykologi eller lignende
  • har solidt kendskab til videnskabelige metoder, både kvantitative og kvalitative
  • har stærke generelle IT-kompetencer
  • mestrer dansk og engelsk til fulde og er stærk skriftligt
  • er omhyggelig, fleksibel, engageret og har god situationsfornemmelse
  • har faglig og menneskelig modenhed og både kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en tværfaglig gruppe.


Vi lægger særligt vægt på, at du kan skrive korrekt dansk, og at du selvstændigt vil kunne løse IT-relaterede problemstillinger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med web- og videoredigering.

Du skal have mindst 1½ år tilbage af dit studie.

Ansættelsesvilkår Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er som udgangspunkt på 10 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til eksamensperioder.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure Hvis du har spørgsmål, som du ikke har fundet svar på i ovenstående, er du velkommen til at kontakte vidensmægler Tue Helms Andersen på 30 65 45 28 eller teamleder Ole Nørgaard på 21 60 92 51.

Ansøgningsfristen er den 5. oktober 2022.

Vi afholder samtaler i uge 41. Hvis du ikke er blevet indkaldt til samtale senest den 7. oktober 2022, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser sendes online via linket her på siden.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, uddannelse samt sundhedsfremme og forebyggelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 11.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk, og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Onsdag den 05. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 22
3. juni 2024 22
2. juni 2024 23