Partnerchef til nyt strategisk forretningsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Partnerchef til nyt strategisk forretningsområde


Er du en stærk entreprenant med kompetencer indenfor salg og kan du med stor succes etablere og vedligeholde strategiske partnerskaber? Har du lyst til at komme med på en spændende udviklingsrejse i en nyoprettet stilling, hvor du får en helt essentiel rolle i at positionere Dansk Sundhedssikring indenfor B2C-området på sundhed? Så læs endelig videre her, måske er du vores nye kollega.

VIRKSOMHEDSPROFIL
Dansk Sundhedssikring A/S er på de seneste 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores store sundhedsfaglighed, vores datafokus og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Vi er en dynamisk og agil virksomhed med kort vej fra idé til handlig.

OM STILLINGEN
Som partnerchef i en nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for at sikre den strategiske, taktiske og operationelle udvikling på partnerområdet. Herunder også implementering og videreudvikling af Dansk Sundhedssikrings partnerstrategi med henblik på realisering af mål for salg og kundefastholdelse i partnerkanalen.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At etablere og vedligeholde strategiske partnerskaber
  • At være single point of contact mellem strategiske partnere og Dansk Sundhedssikrings øvrige organisation - med henblik på håndtering af strategiske, taktiske og operationelle issues
  • Udføre partnersalg af privatprodukter
  • Genererer leads gennem partnere
  • Sikre en god kundeoplevelse i partnerkanaler
  • Porteføljeudvikling på privatprodukter

Organisatorisk kommer du til at referere til salgsdirektøren.

Succeskriterier i jobbet
Din succes i jobbet vil i høj grad afhænge af din evne til at indfri målene for partnersalget og samtidig generere leads gennem partnere, bidrage til målindfrielse for porteføljeudvikling på specifikke privatprodukter samt være med til at løfte hele kundeoplevelsen på tværs af kunderejsen.

DIN PROFIL
Du har en relevant uddannelse gerne på kandidatniveau og kommer med +5 års erfaring fra at drive og udvikle partnerskaber på senior niveau. Du har stærke kompetencer indenfor salg og churn prevention gennem partnere. Dine sproglige og skriftlige færdigheder på både dansk og engelsk er stærke og du formår at løse opgaver på partnerområdet i detaljen samtidig med, at du fastholder fokusset på de overordnede linjer.

Som person trives du i en travl organisation hvor der er kort vej fra tanke til handling. Med dit entreprenante mindset og kompetencer, bliver du ansvarlig for at bygge partnersalget og kundefastholdelsen op fra bunden. Du evner at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt samt motiveres af, at være dén i organisationen man går til, når der er spørgsmål til partnerområdet. Du formår at anvende din relevante viden og erfaring på området til, at bidrage positivt til at positionere Dansk Sundhedssikring som markedsleder indenfor B2C-området på sundhed, ligesom Dansk Sundhedssikring allerede er det på B2B-området.

Du er en proaktiv holdspiller, som er god til at skabe relationer og tillid på tværs af organisationen. Du arbejder selvstændigt og vedholdent med dine arbejdsopgaver, særligt med stor fokus på indfrielse af dine succeskriterier. Du har forståelse samt respekt for den overordnede prioritering af udviklingsinitiativer og formår, at arbejde målrettet og fokuseret med målopnåelse for salg, fastholdelse og kunderejsen.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. Dansk Sundhedssikring blev etableret i 2011 og siden har vi været i rivende udvikling. Grundet store ambitioner og dedikerede medarbejdere er vi i dag Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og livsbalance højt og vores personaleforhold er gode. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og Sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage, når du er godt inde i din nye rolle.

SØG JOBBET
Er du vores nye kollega? Så glæder vi os til at modtage dit CV samt motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Flemming Bonde på tlf. +45 21 35 21 15.

Hvem er vi?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 230 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 25
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 25
1. juli 2024 25
30. juni 2024 22
29. juni 2024 20
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 21
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 22
22. juni 2024 23
21. juni 2024 24
20. juni 2024 22
19. juni 2024 23
18. juni 2024 23
17. juni 2024 25
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 25
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23