Teamleder til [xxxxx]s Familiehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en dedikeret teamleder for Områdeinstitutionen Dildhaven og kontaktpersonkorpset X-gruppen i Herlev kommunes Familiehus.

I Herlev kommune har vi store ambitioner på vegne af børn, unge og familier, som befinder sig i udsatte positioner, Derfor har vi valgt at samle kommunens foranstaltningsvifte i et familiehus. Vi søger en visionær og erfaren teamleder for Områdeinstitutionen Dildhaven samt kommunens kontaktpersonkorps, som vi kalder X-gruppen. Du vil referere til lederen af Familiehuset, som udover Dildhaven og Xgruppen også består af kommunens familiekonsulenter og det intensive familiebehandlingstilbud - Familieliv. Som teamleder for Dildhaven og X-gruppen vil du indgå i Familiehusets ledelsesteam, som udover dig består af lederen af det samlede familiehus samt teamlederen af familiebehandlingen.

Om Dildhaven
Områdeinstitutionen Dildhaven er Herlev kommunes anbringelsestilbud for 11 unge i alderen 13-18 år samt unge med efterværn.

Dildhaven er en åben døgninstitution, oprettet efter Lov om Social Service § 66, stk. 1, nr. 6, og hører under Center for Børn, Unge og Familier (BUF) i Herlev kommune. Dildhaven er ledelsesmæssigt og organisatorisk placeret som en del af kommunens Familiehus, hvilket betyder, at der er et tæt samarbejde med kommunens øvrige familierettede og forebyggende indsatser for børn og unge. Der er et godt og tæt samarbejde med Børne-, Unge- og Familierådgivningen, som varetager myndighedsopgaven for de anbragte unge.

Dildhaven understøtter og hjælper unge til en positiv udvikling, så de har overskud til at gennemføre et uddannelsesforløb, indgå positivt i sociale relationer og opnå færdigheder til at kunne tage vare på sig selv. Dildhaven rummer en bred gruppe af unge, hvor fælles for dem er, at de har vanskeligheder socialt og psykisk. De har ofte, igennem længere tid, haft det svært med forældre og netværk, hvor der har været et højt konfliktniveau. Nogle af de unge har til tider haft et for stort ansvar for at få hverdagen til at hænge sammen, og skolen og sociale relationer kan være en udfordrende størrelse for de unge. Målgruppen spænder over unge, der har det svært socialt og ofte kan være grænsesøgende til unge, som er mere indadvendte, utrygge og angste. Derudover er tre pladser på Dildhaven godkendt til anbringelse af unge med autismespektrumforstyrrelser, som befinder sig indenfor det kognitive normalområde

Igennem de sidste to år er der på Dildhaven blevet arbejdet med at uddanne personalet i øget forståelse og anvendelse af Low Arousal metoder, med fokus på anerkendende og samarbejdsbaserede tilgange. Gennem kompetenceudvikling og supervision er der blevet arbejdet på en fælles forståelse af tænkningen blandt personalet. På baggrund heraf udgav Dildhavens personale en praksisnær bog, som du kan orientere dig i her.

Udviklingsarbejdet med den pædagogiske praksis har bl.a resulteret i, at det sociale tilsyn har registreret en markant øget trivsel og udvikling blandt de unge anbragt på Dildhaven

Om stillingen
Som leder vil du få en afgørende rolle i forhold til at fastholde den positive udviklingskurs, der har været på Dildhaven igennem de seneste år. Det er vigtigt, at du formår at balancere mellem konsolidering af de positive landvindinger, der er opnået i det pædagogiske arbejde med de unge og et fortsat fokus på at videreudvikle tiltag, der kan kvalificere indsatsen yderligere

Om X-gruppen
X-gruppen består af fem medarbejdere som arbejder med unge i alderen 13 – 22 år, der har en kontaktpersonsforansataltning i henhold til serviceloven. De unge, hvoraf enkelte tidligere har været anbragt på Dildhaven, har forskellige udfordringer, så som manglende forældreopbakning, uddannelsesafklaring, psykisk sårbarhed, ensomhed, misbrug, kriminalitet og meget andet.

Som leder for X-gruppen får du ansvaret for at sikre sammenhængen i indsatserne for de unge, fortsat videreudvikling af de pædagogiske indsatser og sikre et fast blik på uddannelse og selvstændighed for de unge.

Både Dildhaven og X-gruppen arbejder tæt sammen med myndighedssagsbehandlere, UU-vejledere, jobrådgivere, mentorer, virksomhedskonsulenter og SSP i en tværgående indsats med de unge. Et vigtigt omdrejningspunkt i arbejdet med de unge er at hjælpe de unge i uddannelse samt at arbejde målrettet med at fastholde dem heri og at gøre dem klar til en selvstændig tilværelse.

Om dig
Din ledelsesstil er anerkendende og tillidsbaseret. Du formår at skabe følgeskab, motivation og gode resultater. Du er en dedikeret leder som har store ambitioner på dine medarbejderes vegne. Du kan skabe retning og udvikling i samarbejde med en sammensat medarbejdergruppe. Du har et stort kendskab til pædagogisk arbejde med unge og familier og formår at forene et individuelt udviklingsfokus med et systemisk blik på de unges udfordringer og balancere mellem forskellige tilgange. Du er nysgerrig på udvikling og har fokus på effekten af den metodiske praksis.

Du har lyst til at være en leder, som også er synlig for de unge og som kan være garant for, at ungeperspektivet fastholdes i den pædagogiske praksis.

Videre er du skarp på dokumentation, bidrager til et højt fagligt niveau samt er medskaber af et sundt og udviklende arbejdsfællesskab.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • Du har en relevant uddannelse og solid erfaring med anbringelsesområdet og i forhold til unge og familier i udsatte positioner generelt.
  • Du har erfaring med ledelse af døgntilbud
  • Du har ledelsesmæssig erfaring med en eller flere af følgende pædagogiske tilgange: Anerkendende og samarbejdsbaseret pædagogik, mentalisering, low arousal, KRAP og relationspædagogik.
  • Du påtager dig naturligt den faglige og personalemæssige ledelse for en blandet personalegruppe med forskellige baggrunde og fagligheder.
  • Du tænker i tværfaglige løsninger for unge, og ser det som en naturlighed at tænke i netværket omkring den unge og familien.
  • Du har udprægede samarbejdsevner og formår at balancere flere forskellige perspektiver på en problemstilling.
  • Du har gode kommunikative evner både i skrift og tale, og du kan formidle faglige problemstillinger på en let forståelig og tilgængelig måde.
  • Du sikrer en balance mellem sikker drift og rum til udvikling af opgaver. Du sætter retning for Dildhavens og X-gruppens arbejde og tager ansvar for
  • prioritering og fremdrift i opgaverne.
  • Du har et positivt og helhedsorienteret menneskesyn og har fokus på anerkendende tilgang.


Vi tilbyder
Vi kan tilbyde, at du bliver del af en udvikling i Herlev kommune, hvor vi har sat os for at knække koden til social mobilitet. Også for de unge, der har det allersværest. Du bliver en del af et nyt ledelsesteam, og vi vil sammen skulle sætte retning og skabe sammenhæng på tværs af indsatserne i Familiehuset. Vi vil i ledelsesteamet have fokus på, hvad vi kan gøre for, at du lykkes med dine opgaver. Du bliver leder for ca. 15 dedikerede medarbejdere, primært med pædagogisk baggrund. Medarbejdere, som vil spille sammen med dig omkring vores fælles kerneopgave: familierne i Herlev kommune. Du bliver også en del af et tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i Center for Børn, Unge og Familier
samt vores kollegaer i Center for Dagtilbud og Skole.

Du vil få mulighed for at være med til at præge og skabe et godt ungeliv for Herlevs mest sårbare unge på en arbejdsplads i positiv udvikling.

Vi vægter et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af kommunen, og vi har god erfaring med at finde skræddersyede løsninger for den enkelte unge. Du vil få en bred spillebane til at gribe ud i organisationen, hvor vi hver dag koncentrerer os om at få opgaven løst på tværs af organisatoriske skel.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse senest pr. 1. januar 2023 eller snarest herefter. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er 20. november 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at
kontakte leder af Familiehuset, Lene Margrethe Hellum, på 2055 4982.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 12
18. august 2024 14
17. august 2024 13
16. august 2024 11
15. august 2024 10
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 11
10. august 2024 11
9. august 2024 12
8. august 2024 13