En programleder og en analysemedarbejder søges til børneområdet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Behovene på det specialiserede børneområde er stigende i hele landet. Læringsmiljøer i skole- og dagtilbud er under pres og samtidig segregeres flere børn fra de almene fællesskaber. 

I Herlev Kommune skal vi derfor i de kommende år, i fællesskab - centre og skoleledelser imellem - finde nye veje og skabe nye løsninger både fagligt og økonomisk. Vi skal målrettet fokusere og systematisere vores indsatser både på almenområdet og på det specialiserede børneområde. 

Stigningen i antallet af børn og unge, der har behov for særlig støtte, kræver vedligeholdelse af et fælles overblik som afsæt for en løbende ledelsesprioritering af faglige indsatser og brug af ressourcer på og mellem områderne. Vi søger derfor både en programleder og en analysemedarbejder, som sammen kommer til at indgå i etableringen af en programorganisering, hvor de lokale skoleledelser, den øvrige ledelse på børneområdet, centerledelsen og konsulenter sammen vil løfte ansvaret for at skabe de nødvendige forandringer. 

Programleder
Som programleder ansættes du i Center for Dagtilbud og Skole med reference til centerchefen. Herlev Kommune indgår i KL´s partnerskab om stærke børnefællesskaber i skolerne, og dette arbejde kobles til programmet. 

Ud over programledelse vil dine opgaver primært dreje sig om konsulentunderstøttelse af Center for Dagtilbud og Skoles ledelse - herunder understøttelse af lederen af Det Udgående Ressourceteam (PPR).

En af dine første opgaver vil være at udarbejde programgrundlag og programorganisering i samarbejde med øvrige interessenter.

Yderligere kompetencer:
  • Du besidder en naturlig autoritet og formår at etablere et tillidsfuldt og involverende samarbejde med skoleledergruppen.
  • Du skaber følgeskab til programmet og forstår betydningen af det.
  • Du formår naturligt at lede op ad, ud af og til siden.
  • Du kan skabe fremdrift i de forskellige projekter under programmet.
  • Du har et stort overblik og kan håndtere stor kompleksitet i opgaveløsningen.
  • Du har stærke analytiske og strategiske kompetencer.


Analysemedarbejder
Som analysemedarbejder ansættes du i Center for Børn, Unge og Familier med reference til centerchefen. Du vil få ansvaret for økonomiske analyser, datagenerering og –bearbejdning rettet mod et kvalitetsløft og øget præcision på det samlede specialiserede børneområde som rækker ind i begge centre.

En af dine første opgaver vil være at lave en analyse af de udgiftsdrivende tendenser på børneområdet, herunder en analyse af den økonomiske udvikling over de seneste år, ressourcefordelingen og incitamentsstrukturer.

Ud over at understøtte arbejdet med analyser på det samlede børneområde, vil du have en række centerspecifikke opgaver, herunder programunderstøttelse af Center for Børn Unge og Familiers deltagelse i "Helhedsorienterede indsatser", hvor fokus er at udvikle redskaber til at måle progression for de borgere, som indgår i denne indsats. 

Yderligere kompetencer:
  • Du har stærke metodiske kompetencer og flair for tal, herunder erfaring med at koble data fra forskellige områder.
  • Du kan udvikle ledelsesinformation ud fra data om aktiviteter og økonomi.
  • Du kan gennemskue en sammensat økonomi på flere fagområder.
  • Du kan bringe analyser i spil i en politisk kontekst.


Begge stillinger kræver
Både jobbet som programleder og jobbet som analysemedarbejder indebærer et tæt samarbejde med centrale stabsfunktioner omkring økonomi, IT og politikerbetjening.  Da der er tale om nye stillinger, vil du skulle opdyrke nye samarbejdsflader og samarbejdsrelationer og udvikle nye måder at arbejde med ledelsesinformation, analyser og data i et samarbejde, der rækker ud af centrene. 

Du har relevant uddannelses og erfaringsmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du er akademiker, men dine kompetencer kan også være erhvervede af anden vej. Erfaringer med lignende opgaver er en forudsætning. Erfaring fra en politisk styret organisation er en fordel.

Du skal trives i et tværfagligt miljø, hvor den daglige dialog mellem møder ikke er en forstyrrelse, men en vigtig del af en professionel kultur, hvor alle stiller sig til rådighed for hinanden.

Du forstår betydningen af god kommunikation. Du besidder gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan formidle komplekse sammenhænge enkelt og forståeligt. Du mestrer derudover selvstændighed i arbejdet og har en struktureret og resultatorienteret arbejdsform.

Høje ambitioner på vegne af alle børn og deres familier
I Herlev Kommune har vi høje ambitioner på børnene, de unge og familiernes vegne. Det har vi formuleret i principperne i Herlev i Fremgang, som tager udgangspunkt i fællesskabernes bærende betydning, fokus på børnene og de unges udvikling og vigtigheden af det tværprofessionelle samarbejde. Herudover har vi netop sendt en ny udviklingsplan for skolerne i Herlev Kommune i høring, som kommer til at gælde fra 1. januar 2023.

Din kommende arbejdsplads
Vi har en uformel omgangstone, hvor vi går til og fra hinanden på kryds og tværs af centre og ledelseslag, og vi gør os tilgængelige for hinanden. Vi arbejder ud fra en forståelse af, at vi er hinandens forudsætninger for at sikre de bedst tænkelige indsatser og tilbud for byens børn og unge. 

Du får stor fleksibilitet i dit arbejdsliv og rige muligheder for at tilrette din arbejdsdag, så den passer sammen med dit øvrige liv.

Center for Dagtilbud og Skole og Center for Børn, Unge og Familier sidder fysisk sammen på rådhuset og ledelserne deler kontor. Du kommer til at arbejde tæt sammen med centerledelserne og de øvrige konsulenter på området, og du vil få meget gode muligheder for at påvirke udviklingen på området.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomster. Begge stillinger er til besættelse pr. 1. februar 2023. Vi indhenter børneattest og straffeattest i forbindelse med ansættelse indenfor børneområdet.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 4. december 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 9. december 2022 med 2. samtaler den 12. december 2022.

Få mere at vide
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten centerchef i Center for Børn, Unge og Familier, Hannah Wilson, på 5183 8066 eller centerchef i Center for Dagtilbud og Skole, Camilla Ottsen, på 2992 5748.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Søndag den 04. december 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herlev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 14
25. august 2024 13
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 12
18. august 2024 14
17. august 2024 13
16. august 2024 11
15. august 2024 10
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 11
10. august 2024 11
9. august 2024 12
8. august 2024 13