Rekrutteringsfirma

HR Konsulent - ildsjæl med hjertet på rette sted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du talent for at afdække andre menneskers stærke sider og udviklingspotentiale? Er du en ildsjæl, der kan og er parat til at gå forrest i at fastholde og videreudvikle den helt unikke MCH-ånd, der skaber arbejdsglæde, trivsel samt glade samarbejdspartnere og kunder?


Om jobbet
Som HR Konsulent i MCH kommer du til at arbejde med mennesker i en organisation, der lever af og for at skabe gode oplevelser via det fysiske møde mellem mennesker til messer, kongresser, koncerter, sportsevents osv.

Du kommer til at arbejde meget tværorganisatorisk, og kerneopgaven er, at du finder og rekrutterer de rette personer, og at du får dem hurtigt og effektivt introduceret til både job og arbejdsplads. Men derudover bliver du også en central person, som løser en lang række andre HR relaterede opgaver på tværs af virksomhedens afdelinger.

Dine opgaver kan blandt andet være:

  • Rekruttering herunder annonceskrivning, samtaler, testning og onboarding

  • Diverse HR-support og sparring til ledere, personalemæssige samtaler samt administrative HR opgaver

  • Udviklingsprojekter samt nye og trivselsfremmende tiltag i samarbejde med HR Leder


Du får reference til HR Lederen, og dit arbejdssted bliver MCH's administration på Vardevej i Herning.

Lidt om dig
Du brænder for mennesker. Dit speciale er at forstå menneskers forskellige behov, og hvordan forskellighed kan bidrage til helheden. Du spotter udviklingsmulighederne og bringer din viden i spil, så du spiller dine kolleger gode. Du kan have en uddannelse eller erfaring indenfor HR eller organisation, men vigtigst er din motivation for og evne til at arbejde med mennesker.

Du skal være passioneret og trives i perioder med travlhed. Til gengæld kan du også forvente fleksibilitet den anden vej. Du er en ildsjæl, der gerne går forrest og ikke er bange for at give en hjælpende hånd, selvom det er en opgave, der ikke står i din jobbeskrivelse. Du er dedikeret og kan holde fokus på det vigtigste.

Du arbejder selvstændigt, målrettet og handlingsorienteret. Der er brug for, at du kan balancere, hvornår du skal træffe beslutninger og skabe fremdrift, samt hvornår du skal sikre læring og sparring. Du har god struktur på dit arbejde og evner at arbejde med detaljerne. Du er selvfølgelig motiveret af at arbejde med mennesker og glædes ved at se andre mennesker lykkes.

Du kommer til at styre rekrutteringsprocesser og projekter, hvorfor du skal være en god koordinator, som selv kan skabe fremdrift helt til afslutning af opgaven. Da der er en del kommunikative opgaver, skal du være godt kommunikerende på dansk og gerne engelsk - såvel mundtligt som skriftligt.

Det kan du glæde dig til
Du bliver en del af et mindre team på 3 personer. Teamet brænder for at levere det ypperste og har sammen med alle MCH'ere en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes. Frem for alt kan du være sikker på, at dine kollegaer vil tage rigtig godt imod dig.

Det er et udfordrende job, og du tilbydes en spændende arbejdsplads med højt til loftet og med mulighed for at udvikle dig i både jobbet og i organisationen.

Tiltrædelse er snarest muligt.

MCH er en af Skandinaviens største oplevelsesvirksomheder og mønstrer normalt en million besøgende om året. Enten i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Danmarks første multiarena Jyske Bank Boxen eller på MCH Arena. I MCH elsker vi at have gæster, og fokus er på mødet mellem mennesker og det gode værtskab. Der er godt 190 engagerede medarbejdere og op mod 1.000 freelancere, der alle vil gøre en forskel og give gæsterne unikke oplevelser. Trivsel og arbejdsglæde er afgørende for de oplevelser, der skabes for kunder, gæster og samarbejdspartnere, der ofte fremhæver den særlige MCH-ånd blandt medarbejderne. Læs mere om virksomheden på mch.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Rådgiver til Andelskassens personalebank

    Vækker du tillid hos dine kollegaer, og er du god til at skabe stærke relationer? Har du din bankfaglighed i orden, og drømmer du om en anderledes hverdag som rådgiver? Så har vi den helt rigtige s..
    • Øvrige
    • Tjele
    Få mere info
  • Medarbejder med truckerfaring søges til deltid

    Jobbet:For kunde i Hørning ved Aarhus, søger vi lige nu en medarbejder til pluk og pak opgaver med håndscanner til deltid, det er vigtigt at du også har et truckcertifikat, da der vil være opgaver .
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Kan du reparere anlæg? Så er jobbet lidt uden for Skive lige noget for dig! Din baggrund kan være mangeartet, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at fejlfinde og reparere automatiserede .
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Herning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 59
17. september 2024 54
16. september 2024 54
15. september 2024 53
14. september 2024 55
13. september 2024 56
12. september 2024 52
11. september 2024 47
10. september 2024 48
9. september 2024 43
8. september 2024 41
7. september 2024 41
6. september 2024 45
5. september 2024 48
4. september 2024 46
3. september 2024 49
2. september 2024 47
1. september 2024 48
31. august 2024 50
30. august 2024 52
29. august 2024 51
28. august 2024 53
27. august 2024 52
26. august 2024 54
25. august 2024 52
24. august 2024 52
23. august 2024 56
22. august 2024 57
21. august 2024 57
20. august 2024 60
19. august 2024 68