Rekrutteringsfirma

Teamleder til Sandgrav

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kundefokuseret teamleder med regnskabsbaggrund til onboarding afdelingen


Drømmer du om at hjælpe vores kunder med at gøre deres bogføring og regnskab smartere og mindre støvet? Er du vild med ledelse, og typen som andre har lyst til at følge? Er du stærk i bogholderi og arbejdet med digitale værktøjer? Sætter du en ære i at hjælpe kunder med at få struktur på regnskabsopgaverne, men keder dig når dagligdagen er ren drift? Så er du måske den teamleder, vi søger hos Sandgrav Solutions.


Vi har intet mindre end det bedste team af dygtige controllere, som til dagligt hjælper en række kunder. Vi har brug for en Teamleder til onboarding teamet, hvor I er den første kontakt, som nye kunder møder. Teamet sørger for at tingene kører på skinner og sikrer, at vores nye kunder kommer helt rigtig på plads og i gang med digitalisering af regnskabs- og bogholderifunktionen. Det er supervigtigt for os, at vi gør en væsentlig forskel for vores kunder, så de sparer tid og bekymringer, ved at vi står for deres bogholderi og regnskab. Vi giver vores kunder de rigtige værktøjer og dygtige folk til at controlle og rådgive.

Hos Sandgrav Solutions starter du dagen, når det passer dig. Du kan altid arbejde hjemmefra, men sandsynligvis trækker det faglige og sociale så meget i dig, at du kommer på kontoret de fleste dage. Så længe du leverer på dine opgaver, styrer du helt selv din tid – og allerhelst indenfor 37 timer om ugen. Vi mener det når vi siger, at det skal være sjovt at gå på arbejde og tager gerne konsekvensen, hvis kunderne ikke opfører sig ordentligt overfor vores konsulenter.

Spændende mulighed hos innovativ virksomhed
Hos Sandgrav Solutions kommer du til at arbejde i en spændende og varieret rolle med daglig ledelse af dit team samt coaching og sparring. Teamet er på 3 medarbejdere, men bliver helt sikkert større med tiden. Teamet har det overordnede ansvar for leveringer/onboarding af kunderne. Du koordinerer derfor alle onboarding opgaverne, når en ny kunde kommer ombord. Derudover skaber du system i de til tider kedelige drifts- og bogholderiopgaver. Hos os er digitalisering og skalerbarhed nøgleord. Vi bruger ikke tid på gammeldags tidsregistrering, da det ingen merværdi skaber. Du bliver en vigtig del af ledergruppen og støtter vores forretning, så den kører optimalt.

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Går du med drømmen om en teamleder stilling i Sandgrav Solutions, forventer vi, at du:

  • Har en uddannelse på cand.merc/HD- niveau eller andet, hvor du har beskæftiget dig med både økonomi og IT
  • Du sidder sandsynligvis i dag i revisionsbranchen
  • Taler engelsk på forhandlingsniveau og har gode kommunikative evner
  • Er superbruger i e-conomic
  • Kender til fx Budget123, Corpay eller Pleo og er fortrolig med lønsystemer - Danløn, Zenegy, Salary eller andre (se de værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med her)
  • Er stærk analytisk og har forretningsmæssig forståelse samt sans for detaljen og en struktureret arbejdsform
  • Har baggrund fra revisionsbranchen eller som regnskabskonsulent
  • Elsker ledelse og er en ansvarsbevidst og motiverende leder med skarpt blik for detaljen uden at miste fokus på helheden

Som person kan du bevare overblikket, da det nogle gange er en hektisk hverdag. Du går forrest, men spiller samtidigt med på banen. Og har du let til grin samt sætter pris på kollegaer og et sjovt arbejdsmiljø, hvor vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde og ved at livet er meget mere end lange arbejdsdage, så er vi det helt rigtige sted for dig! Hos Sandgrav Solution får du mere i løn, mere ansvar og mere fritid. Men du skal vælge at arbejde hos os fordi vi har det sjovt, er førende indenfor digitalisering og fordi du elsker at onboarde nye kunder Og når man taler med medarbejderne, får man et rigtig positivt indtryk af Sandgrav Solutions som arbejdsplads – et sted man gerne vil være ansat.

Er det lige noget for dig?
Så skynd dig at søge jobbet ved at sende os dit motiverede CV. Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringen på vegne af Sandgrav Solutions, og vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Balder Vendt-Striim på tlf. 30 63 19 60.

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Sandgrav Solutions er stiftet af Frederik Sandgrav. Virksomheden har en markant profil inden for digitalisering og drift af regnskabsfunktioner for andre virksomheder. Igennem de sidste år har Sandgrav Solutions styrket sin profil yderligere og har kunnet tiltrække en række spændende kunder. I Sandgrav Solutions får du kollegaer, der lige som dig ønsker det bedste for kunderne. Vi har en høj faglig stolthed og arbejder sammen for at komme i mål. Vi har verdens bedste kunder, og oplever at det er let at tiltrække nye. Sandgrav Solutions oplever stigende vækst og blev kåret som gazelle i 2018, 2019, 2020 og 2021 – og har en klar forventning om, at denne udvikling vil fortsætte mange år frem.

Vi kan tilbyde dig en fantastisk arbejdsplads, hvor det er rart at være. Arbejdsmiljø betyder rigtig meget for os. Vi tilbyder således fleksibel arbejdstid, uformelt miljø og høj grad af frihed under ansvar. Du kan arbejde hjemmefra og på skæve tidspunkter, hvis det passer dig. Og så tilbyder vi pensionsordning inkl. sundhedsforsikring og online lægehjælp. Sociale arrangementer og uddannelsesmuligheder er også noget vi lægger vægt på.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 73
4. juli 2024 74
3. juli 2024 67
2. juli 2024 66
1. juli 2024 64
30. juni 2024 74
29. juni 2024 74
28. juni 2024 75
27. juni 2024 71
26. juni 2024 67
25. juni 2024 66
24. juni 2024 67
23. juni 2024 72
22. juni 2024 69
21. juni 2024 67
20. juni 2024 65
19. juni 2024 72
18. juni 2024 74
17. juni 2024 74
16. juni 2024 81
15. juni 2024 80
14. juni 2024 79
13. juni 2024 73
12. juni 2024 75
11. juni 2024 72
10. juni 2024 67
9. juni 2024 82
8. juni 2024 82
7. juni 2024 81
6. juni 2024 76
5. juni 2024 75