Adjunkter, lektorer, adjunktvikarer og timelærere til pædagoguddannelsen på Campus Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du solidt kendskab til den pædagogiske faglighed og profession? Og kan du jonglere med både teori, praksiskendskab og inspirerende undervisning? Så har vi jobbet til dig.

Ved pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) er vores ambition at uddanne dygtige og fagligt kompetente pædagoger, der brænder for arbejdet med menneskers udvikling, trivsel, læring og dannelse. Vi har gennem de seneste år oplevet stor stigning af studerende på meritpædagoguddannelsen og sporskiftemeritpædagoguddannelsen, og derfor søger vi et antal adjunkter, lektorer samt timelærere til både faste og tidsbegrænsede stillinger, som kan bidrage til at styrke uddannelsen yderligere.

Om stillingerne
Som adjunkt, lektor, adjunktvikar (tidsbegrænset ansættelse) eller timelærer får du ansvar for at forberede og gennemføre dine undervisningsaktiviteter, og evalueringer heraf, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Vores undervisere underviser hovedsageligt på både ordinær uddannelse og merituddannelse, og du skal derfor også være indstillet på begge former for undervisning. Det kan fx være i forhold til at:

  • undervise inden for pædagoguddannelsens forskellige kompetenceområder med temaer som ”pædagogiske miljøer og aktiviteter”, ”profession og samfund”, ”tværprofessionelt samarbejde” eller ”pædagogisk psykologi” samt inden for en eller flere af uddannelsens specialiseringer; dagtilbudsområdet, skole-fritidsområdet og social- og specialområdet
  • varetage netundervisning på vores merituddannelse og/eller net-ordinære uddannelse, herunder facilitere asynkron digital undervisning og forumdiskussioner, lave undervisningsvideoer mv. Her foregår undervisningen online (asynkront) i hverdage og ved fysiske indkald hver 5. fredag og lørdag
  • vejlede de studerende i relation til eksamensforløb samt afholde eksamen, enten som eksaminator eller deltage som censor
  • betjene og formidle undervisningsmateriale, resultater mv. på vores digitale platforme, fx LMS, Wiseflow og Praktikportalen
  • ansættes du i en fast stilling som adjunkt eller lektor vil dine arbejdsopgaver desuden omfatte at: gennemføre enkelte undervisningsforløb på efter- og videreuddannelsesområdet fx i emner som ’Styrkede lærerplaner’ rettet mod diplomstuderende fra praksis
  • varetage og deltage i forskningsprojekter, herunder designe og formulere forskningsansøgninger i relation til det pædagogiske praksisfelt.

Om dig
Din uddannelsesbaggrund er en relevant videregående uddannelse fx cand.pæd., cand.soc eller lignende, med solidt og bredt kendskab til den pædagogiske praksis og kompetencer til at undervise med en sikker kobling mellem teori og praksis.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har bredt, grundlæggende kendskab til og kan undervise i perspektiver inden for en eller flere af pædagoguddannelsens specialiseringer: dagtilbud, skole-fritid eller social-specialområdet
  • kan undervise pædagogstuderende i deres praksisinddragelse af fx litteracy og sprogpædagogik, musik eller drama i tilrettelæggelsen af deres pædagogiske aktiviteter
  • er udadvendt og relationsskabende og kan lide at "være på" foran både studerende og kollegaer
  • har en kreativ, forholdsvis selvkørende tilgang til din omverden og ser fleksibilitet og variation i undervisergerningen og dit skema som noget positivt
  • er en god samarbejdspartner og er løsningsorienteret, når du bidrager til fællesskabet.

Om os som arbejdsplads
På pædagoguddannelsen Campus Nordsjælland bliver du en del af en samarbejdende og vidensdelende kollegagruppe, hvor vi både arbejder i faste og skiftende teams afhængig af opgaven - og med plads til at eksperimentere med nye undervisningsformer.

Sammen har vi fokus på og bidrager til et spændende og udfordrende arbejds- og studiemiljø og værdsætter at have en tæt og daglig kontakt til de pædagogstuderende med blik for at styrke fællesskaberne omkring pædagoguddannelsen. Omgangstonen er afslappet, pragmatisk og uformel, og hos os får du et fleksibelt arbejdsliv med en høj grad af indflydelse på arbejdsopgaverne, gode sociale rammer og sociale arrangementer – og med masser af plads til gode grin på kontoret eller ved kaffemaskinen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med start den 1. januar 2023.

For stillingen som adjunkt eller lektor:
Du bliver fastansat som adjunkt eller lektor. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorbedømmelse, ansættes du på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår, medmindre du anmoder om at blive lektorbedømt efter den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (2013-ordningen). Vælger du det sidste, skal du vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (fast-track ordningen). Læs mere under 'Interesseret'.

For stillingen som adjunkt- eller lektorvikar:
Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Der er tale om en vikaransættelse for 1 års varighed.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden. Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

For stillingerne som fast timelærer:
Du bliver ansat som timelærer. Arbejdstiden er ca. 8-15 timer om ugen, og timerne aftales periodevis og er afhængige af skemaplanlægningen for de enkelte moduler. 

Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 780 timer pr. studieår inkl. forberedelse.

Din primære arbejdsplads er beliggende på Carlsbergvej 14, 3400, Hillerød. Der kan også forekomme undervisning/møder og lignende på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Vi er en samlet professionshøjskole og samarbejder tæt om vores pædagoguddannelse.

Ved Institut for Pædagoguddannelse er vi samlet set ca. 6.000 studerende og ca. 230 ansatte.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder No Emil Sjöberg Kampmann på tlf.: +45 51632411.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 11-11-2022.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorkvalificering, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere i vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46-47.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 54
3. oktober 2024 56
2. oktober 2024 55
1. oktober 2024 51
30. september 2024 63
29. september 2024 74
28. september 2024 75
27. september 2024 75
26. september 2024 78
25. september 2024 75
24. september 2024 77
23. september 2024 81
22. september 2024 84
21. september 2024 83
20. september 2024 81
19. september 2024 82
18. september 2024 82
17. september 2024 82
16. september 2024 80
15. september 2024 85
14. september 2024 87
13. september 2024 80
12. september 2024 68
11. september 2024 65
10. september 2024 66
9. september 2024 69
8. september 2024 69
7. september 2024 70
6. september 2024 70
5. september 2024 70
4. september 2024 64