Rekrutteringsfirma

Kvalitetsleder Biomega Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

  • Vil du være med til at udvikle og implementere kvalitetsstyringssystemer på en ny fabrik i Hirtshals?
  • Har du god kvalitetserfaring fra fødevaresektoren?
  • Motiveres du af at arbejde i et godt arbejdsmiljø?

Cirkulær økonomi

Biomega er en højteknologisk virksomhed, som forædler afskær fra lakseproduktion og laver dette om til lakseolie, laksemel og proteiner. Biomega har hovedkontor i Bergen og en fabrik i Norge. De har eksistereret i over 20 år, og er nu i gang med at færdiggøre en ny fabrik i Hirtshals. Her skal der ansættes ca. 20 personer. Fabrikschef og teknisk chef er ansat, en regnskabsmedarbejder er under ansættelse, og vi skal nu finde den rigtige til at være kvalitetsansvarlig.

En helt ny arbejdsplads i Hirtshals

Biomega ønsker at ansætte en person, som kan starte hurtigst muligt. I tillæg til din rolle som kvalitetsansvarlig i Danmark, vil du også bidrage til et godt arbejdsmiljø sammen med de andre nye kollegaer i Hirtshals.

Du vil arbejde i en matrix-organisation, med reference både til Quality Director Ingrid Bruu i Biomega Group (Bergen), og med en reference til Fabrikschef Nick Christensen i Hirtshals. Ingrid er meget kompetent indenfor kvalitet i produktionsvirksomheder, og Nick har rigtig god erfaring fra produktionsledelse og kvalitetsarbejde - senest som Site Director på et Arla-mejeri.

Dine arbejdsopgaver

Overordnet skal du sørge for at Biomega Danmark bliver certificeret og opretholder det niveau som skal til for at fastholde de nødvendige certificeringer. Dette inkluderer overholdelse af produktlovgivning og øvrig lovgivning – både nationalt og internationalt. Du får ansvaret for kvalitetsstyringssystemet og alle certificeringer. Biomega benytter Landax som system både for kvalitetsstyring, afvigelseshåndtering og reklamationer.

Mere detaljeret bliver du ansvarlig for:

  • Analyseplan og eksekvering af denne gennem løbende kvalitetskontrol og godkendelse af råvarer og færdigvarer. Dette inkluderer udtagning af prøver på råvarer og færdigvarer, prøver fra produktionsmiljøet, registrering, mærkning og indlevering af prøver til eksternt laboratorium. Du udfører også hygiejnekontrol som kontrol af renhold, tager prøver af overflader og gulvbrønde osv. Du vurderer analyseresultater ift. specifikationer. Nogle prøver vil du selv analysere på "dit" laboratorium på fabrikken i Hirtshals
  • Revisioner: planlægning, gennemførsel og opfølgning på kunderevisioner og leverandørrevisioner. Du skal også gennemføre godkendelse af nye leverandører
  • Nye kunde- og myndighedskrav og tiltag for at dække disse: overvågning og informationsudveksling med dine norske kollegaer
  • Offentlige myndigheder: Du vil være kontaktperson til Fødevarestyrelsen, og stå for rapportering til myndigheder indenfor alt med kvalitet
  • HACCP: du bliver leder af den danske gruppe
  • Audits: du gennemfører kvalitetskontrol og interne og eksterne audits/revisioner. Du involverer Ingrid (Quality Director) og Nick (Fabrikschef) efter behov og efter krav ift. eksterne og interne regler
  • "Continuous improvement" - både som en del af certificeringskrav og som en naturlig del af dit samarbejde med Fabrikschef og andre kollegaer i Hirtshals
  • I tillæg bliver du naturligt involveret i produktudviklingsprojekter og andre relevante projekter, samt at hjælpe salgsorganisationen ved kundeforespørgsler

Du får en god onboarding

Biomega glæder sig til at give dig en indføring i systemer og arbejdsgange. Dette vil foregå delvist i Bergen og på den norske fabrik udenfor Bergen. Du vil arbejde sammen med erfarne kollegaer, hvor dine norske kollegaer har været i Biomega i længere tid. Dine kollegaer i Hirtshals er nye i Biomega, men har god erfaring fra fødevarebranchen.

Hvem tror vi vil trives i stillingen?

For at lykkes i rollen skal du have god overblikskapacitet kombineret med at være optaget af detaljer. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring fra en kvalitetsfunktion i en fødevarevirksomhed, hvor du har erfaring fra et produktionsmiljø. Du har god erfaring med HACCP, og meget gerne erfaring med både GMP+ og FSSC 22000. Du har lysten og evnen til at arbejde bredt og dybt med kvalitet - og du føler dig komfortabel med de opgaver, som er nævnt under arbejdsopgaver her i stillingsannoncen. Du arbejder professionelt på både dansk og engelsk. Har du erfaring med at samarbejde med nordmænd, er dette en fordel!

Du er sandsynligvis uddannet laborant, levnedsmiddelsteknolog, mejeriteknolog, eller du har en bachelor/master i bagagen indenfor f.eks. fødevare/kvalitet. Erfaring med de beskrevne arbejdsopgaver er dog det vigtigste.

Hvad tilbyder Biomega?

Du bliver en del af en international koncern i vækst med omgængelige, engagerede og dygtige kollegaer, som ser frem til at arbejde sammen med dig. Jobbet har et bredt indhold indenfor kvalitetsområdet. Du får gode og ordnede løn- og ansættelsesvilkår, og en erfaren ledelse, som ser frem til at få den danske kvalitetsansvarlige ansat. De nyansatte i Hirtshals, er begejstrede over at skulle starte i nyoprettede stillinger på en ny fabrik, og de glæder sig også til at få dig med på det nordjyske dream team.

På sigt vil du også kunne få ansvaret for HMS i Hirtshals.

Vil du videre mere inden du søger stillingen?

Skriv eller ring til headhunter Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering: telefon 20887763 eller mail: [email protected]. Målsætningen er at indgå en aftale med den rigtige kollega med opstart snarest. Vi vurderer kandidater løbende, så ikke tøv med at søge stillingen eller at række ud til Arne såfremt du er interesseret. Søg stillingen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen”. Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hirtshals

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Er du god til at skabe struktur, brænder du for sygeplejefaglighed og falder det dig helt naturligt at koordinere og samarbejde med dine kollegaer – så skal du bruge 2 min. mere på at læse videre..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1