Erfaren Senior Manager til Product Supply Site

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Er du en erfaren personaleleder fra GMP-produktionsmiljøer? Har du interesse for LEAN, TWI, ledelsesudvikling, forandringsledelse og kommunikation? Har du viden om træning og IT træningssystemer samt adfærdsteori & -design?

Stillingen og teamet
Som Senior Manager bliver du en del af ALK Product Supply Site Hørsholm, som er i hastig udvikling. Ud over drift, er hverdagen præget af projekter med opgradering af vores træningsaktiviteter, on-bording, implementering af nye standarter samt servicering af vores interessenter.

Du vil som Senior Manager lede et nyetableret team der består af flere enheder, herunder præsenteret:

En Communications Partner som varetager sitens digitale platforme og værktøjer til kommunikation, og står bl.a. for at designe og vedligeholde sitens samt de lokale afdelingers SharePoint hjemmesider.

En træningssupportenhed på 3 akademikere, 1 tekniker og 2 studentermedarbejdere, hvis opgave det er at sikre, at vores ca. 400 kollegaer er i compliance mht. træning og uddannelse. Enheden supporterer på alle niveauer og underviser vores kollegaer i brugen af træningssystemer, samt sikrer en ensartet træningsstruktur og udvikler nye standarder for træning og uddannelse.

Og ikke mindst vores interne flyverkorps på 12 akademikere, som dækker barselsvikariater, større projektopgaver, orlov og længerevarende sygdom rundt om på siten. En flyverperiode løber typisk mellem 6 til 18 måneder, hvor medarbejderen som flyver vil have sin faste base i én afdeling, og arbejde med de opgaver, der er behov for i den pågældende afdeling, hvorefter medarbejderen flyver videre til en ny afdeling, med dertilhørende nye opgaver. Det betyder, at medarbejderne i flyverkorpset arbejder indenfor mange områder i vores værdikæde, herunder råvaremodtagelse, indgangskontrol, produktion, QC, produktion, godkendelse og frigivelse. Alt arbejde foregår efter GMP.

Derudover vil du varetage rollen som coach og underviser i udviklingen af ledere i LEAN Shopfloor Management mm.

Din opgave
Din opgave bliver, at lede teamet ift. klassiske HRM-aktiviteter og sikre coaching af medarbejdere og opfølgning ift. den løbende opgaveportefølje.

Ved ledelse af træningssupportenheden skal du sikre dig, at teamet altid lever op til krav ift. GMP og interne procedurer. Derudover skal du lede de forbedringsprojekter, som teamet driver på tværs af organisationen. I de kommende år vil træningssupportenheden fokusere på mere procesorienteret arbejdsinstruktioner og brug af TWI. Desuden vil der være et stigende fokus på at sikre læring via eLearning og brug af film til at lette indlæring hos medarbejdere ift. træning i nye opgaver.

Som leder for flyverkorpset vil du stå for rekruttering, afholdelse af mål-, udviklings- og lønsamtaler samt periodiske 1-1 med medarbejderne selv samt periodiske samtaler med medarbejderen og den leder, som de arbejder for i den aktuelle flyverperiode. Den lokale leder står for dag-til-dag ledelse af den enkelte medarbejder, dér hvor de arbejder. Du er ansvarlig for at sikre et team med højt engagement og en høj stakeholdertilfredshed.

Udover at være personaleleder skal du selv virke som ledelsescoach ift. ledelsesudvikling af ledere i PS Site Hørsholm i LEAN Shopfloor Management via 1-1 coaching sessions og via klasseundervisning.

Siten begynder nu også at arbejde med principdreven ledelse inden for rammen af Shingo-modellen, som bliver et helt nyt tiltag for organisationen. Du skal sammen med vores Senior Business Improvement Manager sikre at siten får skabt en engagerende og levende løbende forbedringskultur igennem lederne via Best Practice i brug af bl.a. LEAN Shopfloor Management tools og processer samt via brug af adfærdsteori og -design som enablers for vores løbende forbedringskultur.

Du skal styrke de øvrige lederes evne som kommunikatorer af ALK’s Lighthouse Vision, Strategy and Cultural Beliefs & Behaviours, hvor Quality Mind-set og Operational Excellence er indlejret i kulturen. Du skal træne lederne i at facilitere en åben, ærlig, respektfuld og inspirerende feedback kultur på tværs af siten.

Din profil
Du har en BA eller Master inden for Engineering, Business eller Economics med fokus på pharma produktion, operation management, LEAN, Operational Excellence og Quality Management.

Du er en erfaren personaleleder der har ledt operatør- og supportteams i et GMP-produktionsmiljø og du har +10 års erfaring med LEAN shopfloor management tools, processer og kultur i et GMP-miljø.

Ydermere har du:

  • Erfaring med change management, change communication og coaching af ledere i LEAN shopfloor management
  • Erfaring med implementering af træningsstandarder og undervisningsprincipper med brug af TWI
  • Arbejdet med Shingo-modellen og brug af principdreven ledelse
  • Kendskab til og interesse for adfærdsteori og -design
  • En service-minded approach og er i stand til at samarbejde med stakeholders på alle niveauer
  • Høj grad af personligt drive og empati
  • Evnen til at kommunikere på et højt niveau
  • Flydende danske og engelske kundskaber (skrift og tale)

Vi tilbyder

Jobbet tilbyder et enestående, dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats er mærkbart gennem hele organisationen og du har mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm, hvor også du vil have arbejdsplads.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director for Product & Business Support, Ronny Ulrik Gregersen på telefon +45 6191 3184.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV, snarest muligt og senest den 27. november 2022. Vi screener ansøgninger og inviterer til samtaler løbende, så vent ikke med at ansøge. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 13
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 14
26. juni 2024 16
25. juni 2024 16
24. juni 2024 16
23. juni 2024 16
22. juni 2024 16
21. juni 2024 16
20. juni 2024 15
19. juni 2024 17
18. juni 2024 15
17. juni 2024 14
16. juni 2024 16
15. juni 2024 16
14. juni 2024 16
13. juni 2024 16
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 15
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 16
5. juni 2024 16