Vil du være med til at realisere Holbæk kommunens store klimaambitioner?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk by er blandt meget få større, danske byer, som i dag ikke har et større fjernvarmenet, og det betyder, at gasforbruget til opvarmning i byen står for 67% af det samlede forbrug af gas i kommunen.
Det skal vi have lavet om på – og derfor har vi brug for en ny kollega, der kan hjælpe boligområder, ejendomme, boligselskaber, virksomheder og borgere godt på vej.

Vi søger en varmeplanlægger, som sammen med dygtige kolleger kan være med til at omstille varmeforsyningen i Holbæk kommune fra gas til fjernvarme og andre tidssvarende opvarmningsformer.

Til at få sat gang i en mere grøn og bæredygtig udvikling, får vi snart en ny strategisk varmeplan, og den skal omsættes til konkrete handlinger. Og det er her, du kommer ind i billedet. Du skal være med til at sætte præg på en kommune, hvor der er stort fokus og mange mål indenfor varmeomlægning, og den grønne omstilling generelt. Hele Holbæk Kommune er en stor naturgaskommune, som nu skal omstilles til nye opvarmninger, herunder Holbæk by som skal forsynes med fjernvarme.

Vi søger en ny varmeplanlægger primært til sagsbehandling af nye ansøgninger på varme- og energiområdet samt dialog med borgere, udviklere og ansøgere om nye muligheder. Du kommer til at arbejde selvstændigt med og have ansvar for dine egne opgaver.

Opgaverne spænder vidt, og dækker alt fra de helt konkrete spørgsmål fra villaejerne hen over sparring med kollegerne i byggesagsteamet, der sidder med en ansøgning om et nyt hus, til de store udviklingsprojekter/-byggerier hvor ansøgninger om lokale varmeforsyningscentraler skal behandles. Derudover vil der være sager, hvor der skal laves miljøvurderinger og VVM-screeninger – både indenfor den grønne omstilling og sager generelt, samt borgermøder og infoaftener hvor der skal formidles viden, information og høre borgernes meninger. Den ideelle ansøger har erfaring indenfor nogle af disse områder og har lyst til at arbejde med dem alle.

Opgavefordelingen i teamet vil afhænge af dine kvalifikationer/kompetencer, interesser og teamets prioriteringer, som løbende justeres.

Du vil opleve, at der er deadlines, der skal overholdes for at vi kan nå vores politiske mål med den grønne omstilling. Du vil naturligt være makker med vores energiplanlægger, som du vil sparre og vidensdele med i projekterne, borgermøderne og nye områder. Jeres fælles daglige samarbejde skal bidrage bedst muligt til den grønne omstilling af kommunen, f.eks. i form af at se potentialer i virksomheders overskudsvarme og genanvendelighed i konkrete projekter såvel som potentielle udviklingsprojekter indenfor varmeplanlægning. Vi regner med, at udviklingen på området kommer til at kræve et stærkt samarbejde om varmeopgaven med borgerne samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Der er derfor også behov for, at du får en rolle i at være motiverende, inspirerende og faciliterende rolle indenfor den grønne omstilling generelt. Derudover vil der løbende komme opgaver om VVM-screening ind, som vi tænker kunne være en del af opgaverne.

Organisering og afdelingskultur
Du vil blive en del af strategiteamet, som består af 10 medarbejdere, der er bredt repræsenteret ift. erfaring, uddannelse, fokus, arbejdsopgaver og køn. Teamet er en del af afdelingen Plan og Erhverv, hvor vi samlet er 26 medarbejdere. Strategiteamets opgaver spænder over klimatilpasning, byfornyelse, erhvervspolitik, byudvikling, kommuneplan, lokal udvikling, kulturmiljøer m.v.

Vi har en uformel omgangstone og vi vægter en sund kultur med bl.a. plads til små pauser fra skrivebordene. Ellers summer kontoret af spændende projekter og snak hen over bordene for at finde den bedste løsning på opgaven. Strategiteamet har ugentlige sparringsmøder og teammøde hver anden uge. Herudover mødes vi på kryds og tværs i relevante arbejdsgrupper og deltager på hinandens teammøder, hvor det kan være relevant. Vi bruger i høj grad hjemmearbejde som en del af arbejdet, ligesom vi vægter at mødes på kontoret, for at opretholde et kollegialt sparringsrum og fællesskab.

Afdelingen Plan & Erhverv er en del af området By & Landskab, der også har afdelingerne Natur & Miljø samt Byg & Landzone. I området arbejder vi på tværs af afdelinger og teams med både langsigtede og afgrænsede konkrete opgaver som f.eks. kystbeskyttelse, lokalplanlægning og klimatilpasning. By & Landskab er på knap 80 medarbejdere og en del af kerneområdet Vækst & Bæredygtighed.

Vækst & Bæredygtighed har også en personaleforening, hvor vi ses til sociale arrangementer som f.eks. en fisketur, brætspilsaften, udflugt, bowling m.v. Herudover ses afdelingen også til eks. fredagsøl og andre uformelle arrangementer.

Kompetencer
Vi ønsker os en kollega med erfaring indenfor varme- og energiplanlægning, eller en nyuddannet der er frisk på at bruge sin nyerhvervede viden. Du skal gerne være stærk i teknisk viden og kunne gå i dialog med ansøgere, udviklere og interessenter, hjælpe kolleger med sparring indenfor området samt kunne besvare spørgsmål fra borgere vedr. opvarmningsformer, myndighedskrav og lovgivningen på energi- og varmeområdet.

Hvis du er nyuddannet og finder arbejdsopgaver og arbejdslivet hos spændende, så er du også velkommen til at søge. Vi ved godt, at vi måske ikke kan få hele ønskesedlen opfyldt, men har du masser af gå-på-mod, brænder for arbejdsområdet og ser dig selv som en god kollega, så er vi en arbejdsplads, hvor der er plads til at udfolde sig og løbende blive dygtigere i feltet.

Vi ønsker en kandidat, der:

  • kan foretage VVM-screeninger og miljøvurderinger, eller har talent for det
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation
  • har talent for at skrive politiske dagsordenspunkter
  • er talstærk
  • kan gå til opgaven med kendskab til processen og de udfordringer der kan komme
  • kan bruge sin faglige ballast til at se de gode løsninger, og hvor vi er udfordret
  • kan være en stærk medspiller overfor interne og eksterne samarbejdspartnere
  • kan se sig selv i en afdeling med højt til loftet, faglige ambitioner og masser af spændende opgaver
  • kan dele ud af sine erfaringer og være nysgerrig på kollegers input

Vi forventer, at du

  • har en relevant uddannelse f.eks. ingeniør, civilingeniør eller miljøplanlægger
  • har en vis teknisk viden indenfor både el og varme
  • har et godt kendskab til varmeforsyningsloven
  • har stærke kommunikative kompetencer til at kunne formidle kompliceret stof på en forståelig måde til kolleger, ansøgere, politikere og borgere – skriftligt såvel som mundtligt
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • har kørekort til almindelig bil (kategori B), så du kan komme rundt til projekterne i kommunen


Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 18. september. Vi afvikler samtaler fredag den 23. september.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. november 2022 efter nærmere aftale. Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Kontakt
For spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Uhrbrand Damkjær på 72 36 11 49 eller energiplanlægger Patrizia Renoth på 72 36 55 05

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Holbæk
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. november 2024 15
3. november 2024 15
2. november 2024 15
1. november 2024 15
31. oktober 2024 15
30. oktober 2024 15
29. oktober 2024 15
28. oktober 2024 14
27. oktober 2024 15
26. oktober 2024 15
25. oktober 2024 14
24. oktober 2024 14
23. oktober 2024 11
22. oktober 2024 13
21. oktober 2024 13
20. oktober 2024 15
19. oktober 2024 15
18. oktober 2024 14
17. oktober 2024 15
16. oktober 2024 17
15. oktober 2024 17
14. oktober 2024 18
13. oktober 2024 18
12. oktober 2024 18
11. oktober 2024 17
10. oktober 2024 16
9. oktober 2024 16
8. oktober 2024 16
7. oktober 2024 16
6. oktober 2024 16
5. oktober 2024 16