Kombineret stilling kontaktklasse/skolepædagog søges til Svinninge skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svinninge

Svinninge skole søger pr. 1. oktober eller hurtigst muligt derefter, en uddannet pædagog 37/ugl.
Svinninge skole er beliggende midt i Svinninge by. På skolen går der pt. ca. 300 elever fra 0. – 9. klasse herunder er der ligeledes en kontaktklasse med ca. 40 elever, fordelt på 4 teams i to afdelinger - indskoling og udskoling.

Vi søger en pædagog, der har lyst til at være en del af kontaktklasseteamet og SFO -teamet. Tanken er at danne god overgang mellem kontaktklasse og SFO-tilbud. På nuværende tidspunkt er der 12 lærere/pædagoger tilknyttet kontaktklasserne og 6 skolepædagoger i SFO’en.

Stillingen fordrer, at man tænker samarbejde og ser udvikling af såvel kontaktklasse og SFO som en naturlig del af opgaven. Vi ønsker, at vores elever udfordres samtidig med, at de befinder sig i et trygt miljø. Vi søger en person, der er positiv og anerkendende, har let til smil og vægter humor højt! Det forventes også, at du hurtigt kan skabe relationer til såvel elever, personale og ikke mindst forældre.

Vi forventer, at du:

Kan planlægge, udføre og opfølge pædagogiske aktiviteter i såvel kontaktklasse som SFO

Er engageret og inkluderende i både ord og handling

Er faglig ambitiøs – både på egne – og på børnenes vegne

Bidrager positivt og engageret i det forpligtende kollegiale fællesskab

Er pædagogisk med gode relationskompetencer

Har en positiv og anerkendende tilgang til alle

Arbejder med målsætninger og udviklingsplaner i den enkelte team/børnegruppe

Bidrager til et godt sparringsmiljø

Ud over ovenstående, skal du kunne arbejde løsningsorienteret og gerne søge/finde veje, som endnu ikke er afprøvet i arbejdet for at finde den/de bedste muligheder for at støtte op om det enkelte barn/børnegruppen.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående stilling så kontakt pædagogisk leder Dorthe Bergman på 72368381 [email protected] eller Sarah Søndergård på 72362795 [email protected]

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist fredag d. 9. september 2022.

Samtaler vil finde sted onsdag d. 14. september 2022.

Løn efter gældende overenskomst.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svinninge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Svinninge
  • Fredag den 09. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Svinninge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Svinninge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Svinninge over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. september 2024 1
1. september 2024 2