Fuldmægtig med interesse for organisationsudvikling og ledelsesbetjening søges til Center for Udgående Kvalitetsarbej...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Er du optaget af at skabe løbende organisationsudvikling og gode arbejdsprocesser med blik for kerneopgaven? Har du interesse for og indsigt i et eller flere områder inden for dagtilbuds-, grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om arbejdsopgaverne Vi søger en fagligt dygtig og ambitiøs fuldmægtig til vores sekretariat. Du skal bidrage til at understøtte centerledelsen med udviklings- og driftsopgaver, der har en tværgående og strategisk karakter. Desuden understøtter vi arbejdsgrupper, der fx arbejder med kompetenceudvikling, arbejdsmiljø eller projekter på vores forskellige områder. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med en anden fuldmægtig i sekretariatet samt teamledere, generalister og udgående konsulenter i centerets teams.

Du kommer især til at arbejde med nedenstående opgaver:

  • Understøtte centerets udarbejdelse af og opfølgning på arbejdsprogram og APV
  • Planlægge og drive udviklingsprocesser i centeret i forhold til større tværgående opgaver bl.a. i form af god proces- og projektledelse i arbejdsgrupper, netværk og projektgrupper
  • Understøtte ledelsens skriftlige og mundtlige kommunikation til centeret og udadtil
  • Understøtte arbejdet med effektivt ressourceforbrug i centeret
  • Understøtte intern drift af sekretariatet fx ved at udarbejde dagsordener, lede møder og følge arbejdsopgaver til dørs
  • Varetage koordinerende, systematiserende og evt. indholdsmæssige opgaver i forskellige teams i centeret.


Om dig Det falder dig naturligt at samarbejde og at drive og systematisere processer. Du er god til at skabe overblik og kan navigere i et felt med mange samarbejdsflader til både ledelse og kolleger. Du er god til at tænke i løsningsmuligheder og skabe fremdrift og resultater i en hverdag præget af mange forskelligartede opgaver. Du har et højt fagligt engagement og motiveres af at arbejde sammen med faglige ildsjæle, der har en anden uddannelsesbaggrund end din egen.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • kan arbejde systematisk og analytisk og kan udforme konkrete og enkle løsninger
  • har gode kommunikative evner og kan formulere dig kort og klart på skrift og i tale
  • kan sætte dig ind i kollegers perspektiver og faglige udgangspunkt
  • evner at være projektleder og mødeleder – og samtidig understøttende, lyttende og reflekterende
  • har stærke samarbejdskompetencer og evne til at arbejde selvstændigt og struktureret.


Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde I centeret har vi fokus på at understøtte dagtilbud, grundskoler samt institutioner for den forberedende grunduddannelse, erhvervs- og gymnasieuddannelser i deres arbejde med at fremme børn og unges faglige fremskridt og trivsel. Der er ca. 120 medarbejdere i centeret, som er organiseret i teams. Sekretariatet består af to AC’ere, to administrative medarbejdere samt studentermedhjælpere. Sekretariatet løser opgaver på tværs i centeret med ledelsesinformation, ledelsesbetjening, økonomistyring, personaleadministration, projektstyring, intern kompetenceudvikling mv.

Centeret har et stærkt og professionelt læringsmiljø, hvor vi løbende udvikler vores opgaveløsning og de redskaber vi bruger i den – i tæt samarbejde med kolleger, både inden for det enkelte team og på tværs af centerets teams, fra dagtilbud til ungdomsuddannelser. Du kan have stor selvstændighed i opgaveløsningen, hvis du har kompetencer og erfaring til det, men også god kollegial sparring, når du har behov for det.

Centeret er beliggende på Tidemandsvej 1 i Holbæk.

Løn- og ansættelsesvilkår Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale.

Vi ser gerne, at du begynder i stillingen d. 1. januar 2023.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Annegrete Larsen på tlf. nr. 2167 6463.

Du kan også læse mere om ministeriet på uvm.dk eller styrelsens arbejde på stukuvm.dk.

Sådan søger du Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest mandag den 7. november 2022.

Der forventes at blive afholdt to samtalerunder i løbet af uge 46 og 47. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Holbæk
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 13
4. juli 2024 13
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 14
27. juni 2024 13
26. juni 2024 12
25. juni 2024 15
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 18
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 17
10. juni 2024 16
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 21
6. juni 2024 19
5. juni 2024 18