Fagkoordinator til Rigspolitiets POLSAS sektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Storkøbenhavn

Kan du lide at skabe overblik, prioritere og sætte retning? Og har du lyst til at spille en afgørende rolle i dansk politis sagsbehandling og fremtidige modernisering? Så er du måske den fagkoordinator vi leder efter!

Om os
Rigspolitiets POLSAS sektion har forretningsejerskabet for politiets sagsstyringssystem, POLSAS.
I politiet håndteres registreringer og rapportskrivning i alt fra anmeldelse til afgørelse i POLSAS – fra Servicecenter og til den lokale anklagemyndighed eventuelt præsenterer sagen for en dommer. Vi er som forretningsejer ansvarlig for, at POLSAS anvendes på en måde, der bedst mulig understøtter politi- og anklagemyndighed i deres sagsbehandling. I forretningsejerskabet for POLSAS har vi derfor en bred berøringsflade og et tæt samarbejde på tværs af hele straffesagskæden – den ene dag er vi i en workshop med efterforskning og anklagemyndighed omkring bilagering og pakning af sager, mens vi den næste dag drøfter understøttelse af politiets disponeringstyper med vagtchefer, eller hvordan ny lovgivning skal oversættes til sagsbehandlingspraksis, der ligner det, vi kender.

Sektionen består af 15 medarbejdere, hvoraf størstedelen kommer med arbejdserfaring fra landets politikredse. Vi varierer i alt fra køn, uddannelsesbaggrund og alder, men fælles for alle er, at der er en stærk kvalitetskultur, et stort engagement og god humor.

Da vi er en forholdsvis ung sektion med et stort efterslæb inden for vores område, har vi de seneste år haft vokseværk i både vores opgaveportefølje og medarbejderstab. Du kommer derfor ind i en sektion, der forsat er i udvikling, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte præg på vores opgaver og arbejdsmetoder.

Om jobbet
Som fagkoordinator vil du stå i spidsen for vores dygtige team af sagsbehandlingsspecialister. Du vil have ansvaret for at holde overblik over vores opgaver, sikre korrekt visitation af nye opgaver og at vi konstant holder fokus og har prioriteter i orden.

Vores opgaveportefølje og efterspørgslen på vores kompetencer er konstant stigende. Derudover er der flere store moderniseringsinitiativer undervejs, hvor vores ansvarsområde er en central del af rejsen. Vi har derfor behov for assistance til at sikre en balance mellem uplanlagte opgaver af hastende karakter, vores egne strategiske opgaver og vores assistance til politiets øvrige initiativer.

Du vil som vores nye fagkoordinator få ansvaret for følgende:
- Sikre et overblik og fremdrift over sektionens opgaver, herunder prioriterer ift. kritikalitet, opgavetype og omfang
- Faciliteter sektionens virtuelle stand up- møder hver morgen
- Udarbejde notater og beslutningsoplæg til politiets ledelse
- Håndtere og bistå ifbm. udarbejdelse af høringssvar og tilsyn
- Varetage interessenthåndtering og repræsentere POLSAS forretningsejerskabet ved beslutningsmøder, herunder i dialogen med landets politikredse, Justitsministeriet, Rigsadvokaten og vores kollegaer i Rigspolitiet
- Mini-projektledelse af sektionens strategiske initiativer, sager af større politisk bevågenhed mv.
- Sikre et smidigt samarbejde og koordination med vores tekniske systemejer
- Facilitere tema-workshops internt i sektionen og med relevante samarbejdsparter, der skaber kvalitet og transparens i politiets sagsbehandling
- Være sparringspartner for ledelsen ift. den faglige retning for sektionen
- Sikre at vores arbejde er i tråd med politiets generelle strategiske mål og digitaliseringsrejse

Vi tilbyder dig:
- Mulighed for masser af ansvar og indblik i hele straffesagskæden – Vores sektion er en af de eneste, som har fornøjelsen af at følge en straffesag fra anmeldelse til afgørelse. Vi kommer derfor både på besøg i servicecentrene som i retterne. Du vil få indblik i alt fra de enkelte sagsområders særlige kendetegn, til hele processen omkring lovgivning fra forslag til implementering samt alle de interessenter det indebærer.
- Talentudvikling – Vi investerer i vores medarbejdere og sørger for, at du som medarbejder får mulighed for kompetenceudvikling både via praksis erfaring og teoretisk viden.
- En fleksibel arbejdsplads – Vi arbejder med frihed under ansvar og har tillid til, at du som medarbejder selv kan planlægge din arbejdsdag ud fra behov. Der er derfor både mulighed for at både møde tidligt eller sent, have en ugentlig hjemmearbejdsdag mv.
- En arbejdsplads med god humor og godt fællesskab – Vi kære os om hinanden, og der værnes om trivsel både ift. opgaver men også det sociale.

Om dig
Din uddannelses baggrund er mindre relevant, men du har relevant erhvervserfaring med f.eks. projektledelse, teamledelse, organisatorisk koordinering eller organisationsmodning fra f.eks. en styrelse, et departement eller en anden offentlig myndighed.

Vi lægger særlig vægt på at:
- Du har gode samarbejdsevner på alle organisatoriske niveauer.
- Din skriftlige og mundtlige kommunikation skal være skarp.
- Du trives med at arbejde under pres og kan håndtere sager med politisk interesse.
- Erfaring med koordinering og samarbejde på tværs af mange forskellige interessenter og fagligheder.
- Du er god til at uddelegere, prioritere og skabe overblik
- Du er god til at sætte dig ind i komplekse sammenhænge og trække essensen ud
- Du trives med det tværfaglige samarbejde, hvor du gør brug af dine kollegaers viden og forskellige fagligheder i opgaveløsningen
- Det vil være en fordel hvis du har kendskab til politiets arbejde og sagsbehandlingssystemer, men ikke et krav
- Har stærke analytiske kompetencer, således at du kan bidrage til at identificerer tendenser og sammenhænge i vores opgavevaretagelse og politiets sagsbehandling
- Du er udadvendt, serviceminded og har et løsningsorienteret mindset,
- Du arbejder struktureret og selvstændigt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret special- eller chefkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT, Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du henvende dig til sektionsleder Helene Hjortholm Rasmussen på 42286828.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2023

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Fredag den 27. oktober 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 33
19. september 2024 31
18. september 2024 30
17. september 2024 28
16. september 2024 30
15. september 2024 29
14. september 2024 30
13. september 2024 32
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 31
9. september 2024 30
8. september 2024 27
7. september 2024 29
6. september 2024 31
5. september 2024 27
4. september 2024 23
3. september 2024 21
2. september 2024 19
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 22
27. august 2024 21
26. august 2024 22
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 25
22. august 2024 25
21. august 2024 27