Driftskonsulenter søges til Boligsels[xxxxx]et Friheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Elsker du at arbejde med projekter, der kan handle om alle kroge og hjørner af bygningsdrift – såvel udvikling som løbende drift? Vil du gerne ha’ et job med stor selvstændighed, alsidige opgaver og rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling indenfor kab-fællesskabet? Så skal du sende os en ansøgning!

Boligselskabet Friheden er i rivende udvikling, og vi har rigtig mange projekter og opgaver, vi skal ha’ ført ud i livet. Vi leder med lys og lygte efter to superskarpe nye kollegaer, der kan hjælpe os med det.

Hvad skal du lave?
Med direkte reference til driftschefen vil du blive den person, der er med til at udvikle, nytænke og implementere både bestående og nye projekter inden for en bred vifte af store og små opgaver relateret til driften i et stort boligselskab. Det kan f.eks. handle om renoveringssager, udvikling af vores grønne områder samt opgaver af mere teknisk karakter omkring brandsikring, varmecentraler, elektroniske nøglesystemer og lignende.

Endvidere står vi overfor nogle spændende digitaliseringsprojekter, hvorfor det er vigtigt, at du er skarp på den slags, og kan se dig selv helt med fremme i forreste linje i implementering, udvikling og den efterfølgende drift.

Hvad bliver du en del af?
Boligselskabet Friheden består af 3 almene boligafdelinger med ca. 1.300 lejemål, erhvervslejemål samt børneinstitution m.m. Du bliver en del af holdet på ejendoms-kontoret, der består af driftschefen, 2 driftslederassistenter, 13 servicemedarbejdere, vores kontorassistent samt en boligsocial medarbejder. Vi har en uformel tone, og er af den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi hver dag bestræber os på at yde den bedste service overfor beboerne.

Vi har fokus på modernisering af arbejdsgange, på udvikling og på vidensdeling, og vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi en alsidig hverdag hvor to dage sjældent er ens, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling for dem, der kan og vil.

Boligselskabet Friheden er en del af kab-fællesskabet, som består af en lang række almene boligorganisationer med mere end 70.000 lejemål i hovedstadsområdet.

For at blive en succes i stillingen forestiller vi os at du:

  • Har relevant faglig uddannelse og erfaring med bygningsdrift og bygningsvedligeholdelse samt gerne erfaring med at arbejde projektbaseret
  • Du kan måske også være en nyuddannet bygningskonstruktør, der er frisk på at komme ud og tage fat på en masse spændende nye opgaver
  • Er skarp i både den mundtlige og skriftlige kommunikation
  • Har en proaktiv tilgang til dit arbejde, er selvstartende, selvkørende og selvtænkende og byder aktivt ind med dine gode ideer til forbedringer, forandringer og nyudvikling
  • Er kvalitetsbevidst, har sans for detaljen i alt hvad du laver, men også kan tænke i sammenhænge og helheder
  • Til enhver tid har det store overblik, og er god til at prioritere og strukturere dine opgaver
  • Er typen, der har et smil på læben når du arbejder, og kan tale og samarbejde med alle slags mennesker
  • OG brænder for den digitale udvikling, og kan se dig selv være med fremme i front.

Hos os får du et alsidigt og udadvendt job med gode kolleger og arbejdsforhold og dage, hvor der sker en masse. Stillingerne er på fuld tid med fleksible rammer. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling, efteruddannelse samt sparring med super dygtige kollegaer i kab Fællesskabet.

Den ene stilling er fast, den anden af 2 års varighed.

Ønsker du at høre mere?
Du er velkommen til at kontakte driftschef Karin Kolstrup, tlf. 29 79 31 89.

Vi holder løbende samtaler, og tillader os derfor at afslutte stillingsopslaget, når rette kandidater er fundet. Stillingerne ønskes besat så hurtigt, det er muligt.

Ansøgere, som går videre i rekrutteringsprocessen efter 1. samtale skal være indstillet på, at der udarbejdes en adfærdsprofil, som vil blive gennemgået sammen med certificeret HR-medarbejder og ansættelsesudvalget.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 23
6. oktober 2024 24
5. oktober 2024 23
4. oktober 2024 22
3. oktober 2024 22
2. oktober 2024 22
1. oktober 2024 23
30. september 2024 24
29. september 2024 23
28. september 2024 23
27. september 2024 23
26. september 2024 24
25. september 2024 24
24. september 2024 24
23. september 2024 30
22. september 2024 31
21. september 2024 31
20. september 2024 33
19. september 2024 31
18. september 2024 30
17. september 2024 28
16. september 2024 30
15. september 2024 29
14. september 2024 30
13. september 2024 32
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 31
9. september 2024 30
8. september 2024 27
7. september 2024 29