Rekrutteringsfirma

Kommerciel Chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Vækst og salgsudvikling af landsdækkende specialist i hegn, områdesikring og adgangskontrol.

Er du energisk og vedholdende med viljen til at bringe salget helt i mål? Har du en praktisk erfaring med bygge- og anlægsbranchen? Og har et drive og godt humør? Kan du svare ja til det, så er det måske dig vi søger som Kommerciel Chef til Ishøj Hegn A/S.

Ishøj Hegn har cirka 60 ansatte og er en landsdækkende, familieejet produktions-, handels- og servicevirksomhed med rødder helt tilbage til 1919. Gennem alle år har virksomheden været markedsførende inden for hegnsmateriale, hegnsopsætning, områdesikring, adgangskontrol, porte og låger.

Rollen som Kommerciel Chef

Vi søger en stærk Kommerciel Chef, der har personlighed og med gennemslagskraft. Du skal have fokus på den daglige salgsledelse og indgå i sparring og beslutningstagning i samarbejde med den øvrige ledelse. Du er vedholdende, struktureret og motiverer, ved at gå forrest som et godt eksempel - og således kan få andre med på at realisere Ishøj Hegn’s vækstrejse. Du vil have ansvaret for større projekter, ligesom du står for udbygningen af relationer til samarbejdspartnere og loyalitetskunder.

Som en del af dit arbejde, vil du have ansvaret for at identificere og segmentere kunderne for at forstå deres behov og præferencer. Dette strategiske ansvarsområde er af stor betydning for Ishøj Hegn og er med til at sikre virksomhedens succes. Dette vil give dig mulighed for at tilpasse tilbudsgivning og salgsindsatser på en måde, der skaber størst værdi for både kunderne og virksomheden.

Videre skal du kunne omsætte virksomhedens strategi for 2025 til konkrete salgsresultater. Evnen til at udvikle og implementere handlingsplaner og KPI'er er vigtig for at sikre, at salgsteamet når sine mål. Du har erfaringer med at anvende statistikker og analyser, til at drive salgsindsatser og identificere vækstmuligheder. Du arbejder naturligt med CRM-system og vil være ansvarlig for de kommercielle aktiviteter.

Ledelsesmæssigt bliver du sat i spidsen af Projekt- og Rådgivningsafdelingen, og et fagligt stærkt miljø med 7 dedikerede medarbejdere i salgsteamet. Du referer til selskabets Administrerende Direktør.

Kompetence og erfaring – hvem er du?

Du skal have en dokumenteret track record inden for salg og kommerciel ledelse, gerne med erfaringer fra bygge- og anlægsbranchen. Det har givet dig succes med at opbygge og udvikle samarbejdspartnere samt opretholde loyale kunderelationer.

Du kommer med en stærk ledererfaring af et salgsteam og vil være i stand til at fungere som en professionel sparringspartner og beslutningstager, i samarbejde med den øvrige ledelse. Evnen til at motivere og udvikle medarbejdere er vigtig for at sikre succes i stillingen.

Gennem din karriere har du håndteret større projekter og evnet at organisere og koordinere salgsaktiviteter på tværs af forskellige projekter. Erfaring med ERP-systemer og sikring af korrekte data er også vigtigt for at understøtte effektiv drift.

Du har solid erfaring med at arbejde med CRM-systemer og være ansvarlig for de kommercielle aktiviteter. Evnen til at udnytte forskellige salgsværktøjer og teknologier til at optimere salgsprocesser og kundeinteraktion er afgørende.

Du har dokumenteret stærke resultater og har en kommerciel erfaring, fra arbejdet i en førende position. Du har en videregående uddannelses baggrund, som ingeniør eller anden relevant uddannelse. I dag arbejder du i en lignende stilling, eller har en karriere som projektchef, entreprisechef etc.

Du kommer branchemæssigt fx fra en entreprenør- eller montagevirksomhed og trives med en flad organisation, et stærkt fagligt miljø og med en åben og respektfuld tone. Du har hands on og skal stedse have fokus på at skabe merforretning i samspillet med den øvrige organisation i virksomheden.

Du trives i en travl hverdag, hvor du er omstillingsparat, er teknisk velfunderet, og har kendskab til udbudsregler og AB18, ABR18, m.v. Du har gode formidlingsevner på såvel dansk og engelsk.

Ishøj Hegn tilbyder

Du kommer til en spændende stilling i en virksomhed med høje ambitioner og en stærk virksomhedskultur. Du vil blive en del af et team af dedikerede og kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at levere de bedste løsninger til virksomhedernes kunder.

Vi tilbyder også en attraktiv lønpakke og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og via linket på siden. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi holder løbende møder med relevante og interessante kandidater og vil tage jobbet af vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ISHØJ HEGN leverer områdesikring, adgangskontrol og overvågning fra vores afdelinger i Ishøj og Fredericia. ISHØJ HEGN følger samfundsudviklingen og behovet for sikkerhed og sikring nøje. Vi har fokus på at være nytænkende i udviklingen af nye produkter og tager højde for vores kunders behov for skræddersyede løsninger. Det gælder fx differentieret adgangskontrol. Støjhegn, adgangskontrol og porte, låger samt bomme med automatik er nogle af vores nyere produkter. Vi samarbejder med godkendte leverandører i ind- og udland, der er forpligtet til at levere højeste kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder det nyeste og bedste på markedet. Virksomheden har cirka 60 ansatte, hvoraf hovedparten er tilknyttet domicilet i Ishøj.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ishøj

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 19
20. september 2024 19
19. september 2024 19
18. september 2024 19
17. september 2024 19
16. september 2024 18
15. september 2024 17
14. september 2024 17
13. september 2024 17
12. september 2024 17
11. september 2024 15
10. september 2024 16
9. september 2024 14
8. september 2024 14
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 18
3. september 2024 18
2. september 2024 16
1. september 2024 24
31. august 2024 27
30. august 2024 29
29. august 2024 30
28. august 2024 30
27. august 2024 29
26. august 2024 30
25. august 2024 30
24. august 2024 31
23. august 2024 31
22. august 2024 30