Rekrutteringsfirma

Intern sælger med teknisk forståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Er du passioneret omkring salg og rådgivning til professionelle B2B-kunder? Drives du af at være en del af et internt salgsteam, der gør en forskel? Har du evnen til at arbejde med projektsalg som primært fokusområde? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er det måske dig, vi søger som vores Intern sælger hos Ishøj Hegn A/S.

Ishøj Hegn A/S er en landsdækkende dansk familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1919. Vi forsyner både den private og offentlige sektor med hegn, porte og låger, bomme, automatik og adgangskontrol. Mulighederne er utallige, og ingen opgave er for lille eller for stor. Det blå skilt fra ISHØJ HEGN, der sidder på vores hegn og låger – er dit kvalitetsstempel. Vi samarbejder med godkendte leverandører i ind- og udland, der er forpligtet til at levere højeste kvalitet, så vi kan til byde vores kunder det nyeste og bedste på markedet. Virksomheden har over 60 ansatte, hvoraf hovedparten er tilknyttet domicilet i Ishøj.

Rollen som Intern sælger


Som en del af vores Projekt- & Rådgivningsafdeling/Back Office-team vil du referere til vores kommercielle chef, og arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kolleger i vores Ishøj afdeling.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

  • Ekspedition af materialeordrer til vores kunder
  • Sikring af professionel og præcis telefonisk rådgivning
  • Registrering af kundeordrer i vores ERP-system og opfølgning
  • Koordinering med interne interessenter
  • Backup for vores projektrådgivere
  • Diverse ad-hoc-opgaver

I løbet af din arbejdsdag vil du være i kontakt med mange af vores kunder, og spille en vigtig rolle i at sikre, at kundernes ordrer behandles effektivt og korrekt uden at gå på kompromis med vores værdier: Kunden i fokus, høj faglighed og kvalitet, ordentlighed og sammenhold samt omstillingsparathed.

Det er afgørende for os, at du trives med en varieret, udfordrende og til tider uforudsigelig hverdag. Et højt serviceniveau og godt humør er derfor vigtige nøgleord for at lykkes i jobbet.

Kompetence og erfaring – hvem er du?


Som person er du kendetegnet ved et højt engagement og positiv indstilling. Du er fleksibel og imødekommende, og kan arbejde effektivt og målrettet uden at gå på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Du trives med at rådgive folk og sætter en ære i god kundebetjening, også når tingene går stærkt. Din arbejdsstil er selvstændig, struktureret og omhyggelig, og som kollega er du hjælpsom, samt bidrager til teamet med et godt humør.

Vi søger en kandidat med følgende kompetencer:

  • Struktureret og detaljeorienteret
  • Kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Erfaring med IT Office 365 og kendskab til MS NAVISION (fordelagtigt)
  • Teknisk interesse og forståelse
  • Stærk kommunikationsevne på dansk (skriftligt og mundtligt)

Disse kompetencer er afgørende for at sikre en effektiv salgsproces samt en god kundeoplevelse.

Grundet virksomhedens åbningstider er det et krav, at du kan arbejde inden for tidsrummet kl. 8.00-16.00.

Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, da du vil få grundig oplæring i vores produktsortiment. Omvendt vil en naturlig nysgerrighed for at lære nyt og sætte dig ind i vores produkter og arbejdsgange vil være et krav.

Ishøj Hegn tilbyder


Du kommer til en spændende stilling i en virksomhed med høje ambitioner, og med en uformel omgangstone blandt engagerede kolleger. Der er fokus på det gode arbejdsmiljø og en stærk virksomhedskultur. Du vil blive en del af et team af dedikerede og kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at levere de bedste løsninger til virksomhedens kunder.

Ishøj Hegn er en solid dansk virksomhed, hvor der sættes pris på initiativ, beslutsomhed og selvstændighed. Du får du mulighed for både at udfolde og udvikle din faglighed. Naturligt investeres der gerne i din personlige og faglige udvikling.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?


HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og via linket på siden. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi holder løbende møder med relevante og interessante kandidater og vil tage jobbet af vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ishøj

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som sælgere
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 11
1. september 2024 10
31. august 2024 11
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 12
22. august 2024 11