Senior cLEAN partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Forandringsorienteret og ambitiøs cLEAN® Partner søges til Novo Nordisk Diabetes API – PP Production Support

Er du en stærk formidler med forretningsforståelse og en evne til at facilitere forandring gennem mennesker? Evner du at gennemføre dybdegående analyser og omsætte resultatet til forandring?

Og brænder du for at arbejde med organisationsudvikling og projektledelse i en international medicinalvirksomhed i vækst? Så er du måske vores kommende cLEAN® Partner til PP Production Support i Novo Nordisk. Din nye arbejdsplads bliver vores moderne produktionsfacilitet i Kalundborg.

Om afdelingen
PP PS (produktions support) sikrer at vores 4 finrensningsfabrikker bliver supporteret med SAP, Utility, RVS og vedligehold. Vi beskæftiger ca. 120 medarbejdere, og her sikrer vi maksimal synergi imellem fabrikkerne.

Jobbet
Som cLEAN® Partner er du coach og sparringspartner for afdelingsledelsen, hvor du indgår som integreret medlem. Med direkte reference til afdelingslederen er du ansvarlig for afdelingens LEAN systemer og løbende optimeringsarbejde. Du vil have både det strategiske blik på forandringsledelse og udføre effektiv interessenthåndtering, samtidig sætter du dig i spidsen for løsningen af afdelingens særligt vanskelige problemer. Her deltager du med dataanalyse og som facilitator af problemløsningen.

Dine primære arbejdsopgaver som cLEAN® Partner består i at identificere, udvikle og drive nye LEAN-tiltag i afdelingen og på tværs af organisationen, samt at coache og træne ledere og medarbejdere i LEAN produktion og adfærd. Samtidig er du en vigtig drivkraft for områdets kreative processer i rollen som projektleder og facilitator, hvad enten det er optimerings- og forandringsprojekter på tværs af PP, eller lokale workshops og processer i ledergruppen og blandt medarbejderne. Endvidere er du som cLEAN® Partner afgørende i at kvalitetssikre en effektiv og relevant målstyring som del af den daglige driftsopfølgning

Rollen som cLEAN® Partner er en naturlig udviklingsposition, hvor du med en bred organisatorisk snitflade både i afdelingen såvel som med de øvrige cLEAN® partnere på tværs af de øvrige afdelinger får en dybdegående forretningsforståelse og omfattende kendskab til ledelse i Novo Nordisk. Den rette kandidat balancerer stærke kommunikative evner med analytiske egenskaber, og skaber resultater gennem en anerkendende og motiverende tilgang til mennesker.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse, fortrinsvis på kandidatniveau, fx cand.scient., cand.merc., cand.negot., cand.psyk el.lign, og formår at bringe din viden i spil i et tværorganisatorisk perspektiv. Du kan gennemføre dybdegående analyser og omsætte komplicerede begreber til almindeligt og forståeligt sprog, så det giver mening for medarbejdere på alle niveauer, og inddrager naturligt dine kolleger i processen.

Vi forventer, at du:

  • er dataknuser og vant til at arbejde analytisk og videnskabeligt
  • er vant til at arbejde med forandringsledelse og coaching på tværs af organisationsniveauer og faggrupper
  • inspirerer og udfordrer dem omkring dig på en empatisk og respektfuld måde – men samtidig er robust og ikke vælter i modvind
  • arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at skabe relationer og bygge netværk op
  • kan tage initiativ og drive en proces frem mod det ønskede resultat

Det er en fordel, hvis du har erfaring med LEAN produktion, LEAN ledelse, målstyring, systematisk problemløsning eller projektledelse, ligesom at gode egenskaber indenfor Excel og Powerpoint er et plus.

Novo Nordisk i Kalundborg er verdens største insulin produktions-område – stort nok til at have en 5,5 km løbesti rundt om sitet og til at producere halvdelen af den insulin der anvendes på verdensplan. Det er arbejdsplads for mere end 2.800 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores mere end 24 millioner patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld giver vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Kruse Møllebro +45 3075 1026 eller VP-Lean partner Niels Lyder +45 30759692

Læs mere om mulighederne hos Novo Nordisk Kalundborg på novonordisk.com/kalundborg-careers

Ansøgningsfrist

1 December 2022

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Vi mener, alle elever har brug for at indgå i et stærkt og forpligtende fællesskab – vil du være med i arbejdet? Skolen på Herredsåsen søger en inklusionsvejleder/AKT/LKT på 30-37 t..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Til vores Kontrolgruppe søger vi en dygtig og erfaren kollega, der vil være med til at forebygge og afdække socialt bedrageri. Om jobbet Dine opgaver vil blandt andet være: Det dagli..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 45
4. juli 2024 42
3. juli 2024 41
2. juli 2024 38
1. juli 2024 39
30. juni 2024 50
29. juni 2024 51
28. juni 2024 51
27. juni 2024 53
26. juni 2024 50
25. juni 2024 51
24. juni 2024 51
23. juni 2024 61
22. juni 2024 61
21. juni 2024 65
20. juni 2024 60
19. juni 2024 58
18. juni 2024 56
17. juni 2024 56
16. juni 2024 59
15. juni 2024 59
14. juni 2024 58
13. juni 2024 60
12. juni 2024 57
11. juni 2024 57
10. juni 2024 54
9. juni 2024 61
8. juni 2024 62
7. juni 2024 58
6. juni 2024 57
5. juni 2024 55