Rekrutteringsfirma

ABA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karlslunde

  • med reference til COO/Vicedirektøren

Dansk Sprinkler Teknik A/S

Emil Neckelmanns Vej 15G

DK - 5220 Odense SØ

Webadresse: www.dansksprinklerteknik.dk

VIRKSOMHEDEN

Dansk Sprinkler Teknik projekterer, servicerer og installerer sprinkleranlæg over hele Danmark. Med 125 medarbejdere og hovedsæde i Odense samt afdelinger i Nordjylland, København og Norge, er Dansk Sprinkler Teknik en af landets førende virksomheder inden for brandsikring.

I Danmark er der cirka 80.000 brande om året, og heldigvis er det kun under 5%, der udvikler sig til større brande. Dette skyldes blandt andet effektive brandslukningsanlæg, der nedsætter risikoen for skader på både personer, bygninger og udstyr. Som Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab og certificeret sprinklerfirma, er Dansk Sprinkler Teknik med til at sikre liv, værdier og bygninger.

Professionel brandsikring omfatter sprinkleranlæg, ABA-anlæg og vandtågeanlæg som suppleres med et fuldt sortiment af håndslukningsudstyr.

Medarbejderne har en forskelligartet baggrund. Projektledere, ingeniører, tekniske designere, bygningskonstruktører, VVS- og EL-installatører samt knap 80 montører er eksempler på diversiteten i medarbejderskaren. Hertil kommer stabsfunktioner, salg og økonomi. Dansk Sprinkler Teknik vægter de gode værdier i personligheden højt. God kommunikation og respekt i mødet med hinanden i dagligdagen er vigtigt. Ligeledes prioriteres gode arbejdsforhold omkring den enkelte med alt fra IT-udstyr, mulighed for hjemmearbejde til frokost- og frugt ordninger.

Dansk Sprinkler Teknik er en projektorganisation med 10-12 projektledere. Projekterne varierer fra mindre installationer til komplekse anlæg i byggerier. Nerven i projektorganisationen er deadlines, agilitet, tværfagligt samarbejde, transparens og fremdrift.

Virksomheden har et ønske om at være på forkant med kompetencer, da de vægter holdbarhed hos deres medarbejdere. De prioriterer, at deres medarbejdere bliver i organisationen i flere år og lykkedes rigtig flot med dette. Således er ancienniteten høj og mange medarbejdere har været i virksomheden i mange år.

I december 2019 overgik Dansk Sprinkler Teknik til VINCI Energies. Herved har VINCI Energies forstærket deres ekspertise inden for brandsikring systemer. Dansk Sprinkler Teknik er dermed en del af Fire Protection Solutions under VINCI Energies i Tyskland.

Grundet kraftig forøget aktivitet og ordreindgang leder vi nu efter yderligere en eller to ABA-Projektleder til Odense- eller Karlslundekontoret.

STILLINGEN

Stillingen som Projektleder vil referere til COO/Vicedirektøren. Ansættelse vil være i Odense- eller Karlslundeafdelingen.

OPGAVEN

Projektlederens primære arbejdsopgaver:

  • Planlægning og gennemførelse af projekter
  • Projektering
  • Beregninger af projekter, indkøb og styring af projektøkonomi
  • Rapportering til ledelse
  • Varetage kontraktforhold og sikre at alle regler og kriterier er opfyldt
  • Planlægning af bemanding og logistik
  • Overholdelse af tidsplaner
  • Kvalitetssikring og dokumentation
  • Kompetent sparring med teamet

Projektlederen vil skulle samarbejde med kollegaer fra Projekt-, ABA- og Serviceafdelingen, samt styre mandskab og logistik i forbindelse med udførelse af projekterne. Det er vigtigt, at projektlederen kan sætte sig ind i forskellige regelsæt og har kendskab til byggeriets spilleregler, herunder entrepriseret og overenskomster. Projektlederen får en stor berøringsflade både internt og eksternt, og vil dagligt kommunikere med kunder og samarbejdspartnere.

Der vil være rejsedage, men sjældent behov for overnatning. Typisk er de større projekter placeret i Storkøbenhavn og/eller i det jyske.

Projektlederen skal sikre planlægning, kundekontakt, gennemførelse, afleveringsforretning og økonomiopfølgning. Nøgleord er byggemøder, kvalitetssikring, sikkerhed, tværfaglige test, godkendelser, ressourceudnyttelse, byggejura og at sikre at systemer er i drift.

Projekter hos Dansk Sprinkler Teknik varierer i kompleksitet og omfang. Typisk har en projektleder 3-5 projekter i porteføljen.

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat har en baggrund inden for el-branchen. Du har en el-tekniske baggrund og erfaring. Samtidig ses det gerne, at du har de nødvendige DBI-certificeringer. Hvis du ikke har certificeringer, men har den fornødne baggrund, så hører vi også gerne fra dig.

Du har en solid projekterfaring fra byggeriområdet. Du er en teamplayer og evner at motivere projektmedarbejdere, så projektet gennemføres i henhold til plan og aftaler.

Du har dokumenterbare resultater via din projektledelse. Vedkommende har ligeledes god erfaring i anvendelse af IT, kommunikation og økonomi, som er en væsentlig del af opgaven som projektleder.

Erfaring inden for brandsikkerhed er en fordel, dog er general erfaring med projektledelse indenfor byggesektoren den mest prioriterede. Teknisk forståelse for brandsikring og sprinkleranlæg kan tillæres og bygges på løbende. Derfor behøver den rette person ikke at være fagekspert.

Det forventes, at kandidaten helt eller delvist matcher nedenstående:

  • Erfaring med entreprise og projektledelse
  • Gerne erfaring med ABA-anlæg, herunder installering eller service/vedligehold
  • Erfaring med at arbejde selvstændigt og kommunikere professionelt på skrift
  • God teknisk forståelse og koordineringsevner
  • Gennemført brandkurser
  • Forretningsforståelse og kundeorienteret
  • Erfaring og forståelse for byggejura, herunder AB18

UDDANNELSE

Du er uddannet elektriker og har evt. installatøruddannelsen.

SPROG

Dansk flydende i skrift og tale og engelsk på et forståeligt niveau.

IT

Generelt gode IT-kompetencer. MS Office-pakken og specielt Excel. Gerne kendskab til Revit, AutoCAD og NAV/BC

BOPÆL

Bopæl på Fyn/Vestsjælland er optimalt. Ansættelse vil være i projektafdelingen i Odense. Dog har Dansk Sprinkler Teknik en afdeling i Karlslunde med kontorpladser, som i stor udstrækning kan anvendes.

GAGEPAKKEN

Fast gage plus pension - hertil fritvalgsordning og mulighed for bilordning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Karlslunde

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Karlslunde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 3
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2