Supervisor til aften- og weekendhold i Københavns Lufthavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Supervisor til aften- og weekendhold i Københavns Lufthavn


Team-orienteret supervisor søges til aften og weekend-hold i moderne værksted i Københavns Lufthavn



Du får en central og udviklende rolle hos os:
Du bliver ansvarlig for kvalitetssikringen af TCRs drift - som fungerende bindeled mellem værkstedsledelsen, kunderne og timelønnede. Med udgangspunkt i det planlagte arbejde vil du foretage sparring, prioritering og hjælpe medarbejdere med udførelsen af værkstedets drift.

Som Supervisor er det din opgave at sikre og kontrollere at arbejdet udføres i overensstemmelse med TCRs retningslinjer, i rette kvalitet og tid. Du sørger samtidig for at vores aften- og weekendmedarbejdere får den nødvendige sparring og udvikling i det daglige arbejde, så de er understøttede i deres individuelle effektivitet, faglighed og medansvar i arbejdet.

Du bliver bindeleddet mellem den daglige værkstedsledelse og de medarbejdere, der arbejder på aften-og weekendhold, og derfor er det en af dine opgaver at holde dig orienteret om de aktiviteter og prioriteringer, der er i virksomheden, så du kan viderebringe disse i samme ånd til aften- og weekendhold.

Du vil fungere som TCRs ansigt udadtil i driften på aften- og weekendholdet, og vil hjælpe med at sikre kundernes drift ved at foretage de nødvendige prioriteringer i værkstedets drift.

Du sørger for at foretage kvalitetssikring af det udførte arbejde, og du godkender både det fysiske arbejde og foretager godkendelse og proceskontrol af arbejdskort, forbrugte timer og reservedele.

Positionen kræver at du er en synlig leder med en transparent og klar kommunikation, der som tager afsæt i høj teknisk faglighed og med en indstilling om ”safety first”.

Som Supervisor for aften- og weekendholdet får du lige dele selvstændighed og ansvar for at sikre, at TCRs værdier skinner igennem på alle tider af arbejdets udførelse.

Dine ansvarsområder hos os:
Et udpluk af dine kommende ansvarsområder er

  • Sikkerhedsleder i det daglige arbejde
  • Daglig drift af aften- og weekendholdet
  • Sikre korrekt udførelse af arbejde på TCR og kunders materiel
  • Foretage planlægning og prioritering af aften/weekendopgaver i samarbejde med vores planner-funktion.
  • Kommunikation med vores kunder om deres enheder og tilgængeligheden af disse.
  • Sikre at TCR udkaldsservice prioriteres i henhold til retningslinjer og indgåede aftaler med kunder.


Din baggrund, erfaring og kompetencer:
Du har en teknisk baggrund, er sikkert uddannet lastvogns-, entrepenør eller landbrugsmekaniker, og vi ser gerne at du er certificeret servicerådgiver. Vi forestiller os desuden at du har tilegnet dig enten uddannelse eller konkret, praktisk erfaring indenfor ledelse/team-ledelse i praksis, inkl. forståelse for værdibaseret ledelse og supervision.

Via din erfaring og dine uddannelser har du en god forståelse for produktion og værkstedsdrift i udlejningsbranchen, og du er stærk i teknisk og menneskelig ledelse på praktisk niveau. Du har gode IT-kundskaber, erfaring med ERP-systemer og meget gerne også SAP.

Du strukturerer dit arbejde, og du kan inspirere andre til at strukturere deres arbejde. Derfor er du proaktiv, planlæggende og opfølgende i din tilgang til prioriteter og arbejdsopgaver.

Fordi dine samarbejdsevner og erfaring med teamsamarbejde er særdeles gode, er du resultatbevidst og miljøskabende, har stærke kommunikative evner, og du forstår at balancere coachende og konsekvent ledelse og supervision.

Derudover er du god til at arbejde i et team, og til at fremme teamets leverancer, samtidig med at du til enhver tid sikrer at en sikker arbejdskultur er i fokus og fremdrift.

Du er god, udfordrende og engagerende at tale med, og har et naturligt drive, med passion for, hvad du gør.

Du taler og skriver dansk, og du er i stand til begå dig på engelsk, inkl. at forstå tekniske manualer på engelsk.

Hvad du kan forvente af os:
Vi lover dig en spændende og foranderlig hverdag, hvor to arbejdsdage sjældent er ens. Vi er en arbejdsplads, der lægger stor vægt på god, nær og motiverende ledelse, der giver plads til alle, til selvstændighed og til forskelligheder. Du vil som supervisor hos os som nævnt få et stort ansvar, også for planlægning og udførelse af din rolle – samtidig med at vi sikrer dig god løbende sparring og udvikling. Dine kolleger er erfarne, engagerede og kompetent og fokuserede på at levere gode resultater.

Du får en god lønpakke, der vil modsvare din erfaring og dine kvalifikationer, og vi har dertil en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller om arbejdspladsen, så kontakt Allan Sandborg, Workshop Manager, mobil 5077 6811.

Send din ansøgning til os snarest muligt. Vi vil interviewe kandidater løbende, og fjerner annoncen når rette ansøger har matchet os.

Du skal kunne opnå politigodkendelse til lufthavnen (ren straffeattest), og ansættelse er betinget af at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til lufthavnen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!



Om os
TCR Group er Europas ledende leverandør af integrerede løsninger for GSE (Ground Support Equipment) inden for luftfart. TCR tilbyder udleje, leasing og vedligehold af GSE og har sit hovedkontor i Bruxelles.

TCR Skandinavien er en del af den internationale koncern TCR Group, med ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. I Skandinavien består virksomheden af fire selskaber; TCR Denmark ApS, TCR Norway AS, TCR Sweden AB og TCR Finland OY med mere end 120 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kastrup
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juli 2024 22
3. juli 2024 23
2. juli 2024 23
1. juli 2024 22
30. juni 2024 24
29. juni 2024 25
28. juni 2024 25
27. juni 2024 25
26. juni 2024 23
25. juni 2024 25
24. juni 2024 26
23. juni 2024 26
22. juni 2024 23
21. juni 2024 25
20. juni 2024 24
19. juni 2024 26
18. juni 2024 26
17. juni 2024 24
16. juni 2024 25
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 23
12. juni 2024 23
11. juni 2024 23
10. juni 2024 24
9. juni 2024 24
8. juni 2024 24
7. juni 2024 24
6. juni 2024 24
5. juni 2024 24
4. juni 2024 24