Strategi Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Strategi Manager

Det har aldrig været vores mål at sælge forsikringer. Det vil altid være vores mål, at sikre vores medlemmer.

LB Forsikrings raison d’etre er uforandret igennem mere end 140 år, men vores strategi er ny. ”Sammen gør vi forsikring overflødig” er ledestjernen – vores purpose – for den forandring, vi i LB Forsikring både mener er mulig og som vi ønsker at gå forrest i. Vi har derfor fastlagt en strategi, hvor vi udnytter vores eksisterende styrkeposition til at tage de første skridt mod at skabe en helt ny forretningsmodel og -tilgang sammen med vores medlemmer og partnere. Strategien er forankret i erkendelsen af skiftende forudsætninger for klassisk skadeforsikring, nye værdistrømme og ikke mindst ændrede sikringsbehov iblandt vores medlemmer. Dette indebærer også en helt ny tilgang til strategisk udsyn, tænkning og løbende justering.

Vi har igennem mange år været anerkendt for at være blandt Danmarks allerbedste forsikringsselskaber. Med et potentielt brancheomstyrtende purpose og en tydelig strategisk understøttelse, bevæger vi os ind på nyt territorium. Det repræsenterer nye muligheder, som vi vil gribe og nye krav, som vi skal adressere – og derfor søger vi en knivskarp strategi manager, som med et stærkt fagligt afsæt, et højt personligt drive og en forkærlighed for at lykkes i fællesskab, kan løfte vores strategiske transformation til nye højder.

Om stillingen
Som strategi manager bliver du en central del af afdelingen Strategi og Branding, som pt. består af to fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere. Afdelingen varetager en bred vifte af strategiske opgaver hvis kerne er udvikling, løbende justering og understøttelse af såvel koncernstrategiens forankring som eksekvering.

I tæt samarbejde med strategiteamet generelt og organisationen især, vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Konkretisering, operationalisering og understøttelse af implementeringen af koncernstrategiens must win battles
  • Understøttelse af koncernstrategien igennem bidrag til udarbejdelse af væsentlige delstrategier
  • Løbende opfølgning på og justering af koncernstrategien, oplyst af analyser af markedsbevægelser, trends og perspektiver
  • Facilitering af drøftelser i koncernledelsen og øvrige centrale strategiske fora
  • Kommunikation og formidling af koncernstrategien i interne og eksterne fora, herunder i regi af LB Forsikrings deltagelse i brancheorganisationer
  • Udarbejdelse og rekalibrering af forretningsmodel som favner vores nuværende og fremtidige forretningsområder

Om dig
Du har solid erfaring med facilitering af koncern- og delstrategiers udarbejdelse og løbende justering samt med proaktiv understøttelse af disses eksekvering. Din erfaring viser, at du har sans for det store billede, såvel som detaljen og at du evner at balancere oplyst strategisk udsyn og sparring med konkrete handlingsanvisninger. I en samarbejdende teamkonstruktion, hvor alle sætter medlemmerne og dét, at organisationen trækker i samme retning, først, bidrager du især med, at få ambitioner gjort konkrete, at få forandringer gjort mulige og at få delheder til at forme den rette helhed.

Du har høstet din erfaring som management konsulent eller som betroet strategisk medarbejder i en større, gerne finansiel, virksomhed, ligesom fortrolighed med forretningsmodellen og værdikæden for skadesforsikringssikringsselskaber er et plus. I alle tilfælde er du blevet og har understøttet strategiens eksekvering også efter blækket på PowerPoint’en er tørt.

Du trives med ansvar, motiveres af udfordringer og er desuden kendetegnet ved at;

  • have et uovertruffet og opsøgende samarbejdsgen
  • have en struktureret og inddragende tilgang til arbejdet
  • have den strategiske, analytiske og faciliterende værktøjskasse i orden
  • være robust og have gennemslagskraft
  • gå forrest, tage ansvar og nyde at spille andre gode

Du vil referere til chefen for Strategi og Branding, som er en del af området Strategi og Innovation. I dette område ligger ansvaret for LB Forsikrings strategiske udsyn, justering og eksekveringsunderstøttelse.

Om LB Forsikring
LB Forsikring er Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab og Danmarks tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet med mere end 400.000 medlemmer. Vi er kontinuerligt bedst i test, har det mest anbefalede brand i Danmark og blev i 2019 kåret som den finansielle institution, som har det bedste omdømme i verden.

Vi sætter altid vores medlemmer først og vi mener, at fremsynethed, bæredygtighed og etik er centrale begreber i udviklingen og driften af vores virksomhed, og et ansvar vi gerne tager på os.

Vores kontor ligger i hjertet af København og i juni 2020 flytter vi til et nyt moderne domicil på Amerika Plads (Østerbro).

Hvis stillingen har vakt din interesse og du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte chef for Strategi og Branding Jonas Stubkjær på 2892 6039 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392.

Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som en del af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1