Assistenter til Back Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Assistenter til Back Office

Som medarbejder hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor der er runde albuer og tillid til, at vi sammen løfter mere end hver for sig. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer nærvær, kvalitet og handlekraft i dialogen med vores medlemmer, og det er måske en del af svaret på, hvorfor medlemstilfredsheden er blandt de højeste i branchen.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber med udgangen af august 2021.

Vil du være med til at give vores medlemmer den service, de har brug for?
Dine primære arbejdsopgaver er lettere telefonisk rådgivning af vores medlemmer om deres bil- og rejseforsikringer samt øvrige afvekslende administrative opgaver. For eksempel tasteopgaver, kontakt til andre forsikringsselskaber og lettere sagsbehandling.

Dine arbejdsredskaber vil bestå i telefon og computer, så det er vigtigt, at du trives med det.

Som ny medarbejder vil du opleve, at vi arbejder struktureret med din faglige og personlige udvikling, og at du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads, hvor frihed følger ansvar, og det forventes, at du bidrager til gavn for fællesskabet.

Du kommer til at sidde i vores Back Office, som er en afdeling i Salg & Medlemsservice.

Serviceminded medarbejder, der trives med telefonisk kontakt
Du er måske i gang med et sabbatår. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra f.eks. et callcenter eller lignende. Du behøver ikke at have kendskab til forsikring i forvejen, da vi sørger for, at du får den grundige undervisning, oplæring og træning, der skal til for, at du falder til i dit nye job.

Som kollega er det vigtigt, at du har en positiv tilgang til arbejdet, har lyst til at lære noget nyt og sætter en stor ære i at yde en god service. Det er afgørende, at du motiveres af at arbejde i et højt tempo og at afslutte dine opgaver hurtigt.

Derudover er du kendt for at være udadvendt og imødekommende samt god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Endelig trives du i en hverdag, hvor tingene kan gå stærkt, og hvor du kommer til at tale med en masse forskellige mennesker.

Da vi typisk har travlt i afdelingen hen over sommeren, kan der kun i begrænset omfang holdes ferie i juli og august.

Medlemsejet virksomhed med godt omdømme i hjertet af København
Vi tilbyder dig at blive en del af en medlemsejet virksomhed, der har et godt omdømme som arbejdsplads, og hvor vi går på arbejde for andet end at skabe profit. Vores kontor ligger i hjertet af København, hvorfra du har nem adgang til offentlig transport. I juni 2020 flytter vi til et nyt moderne domicil på Amerika Plads (Østerbro).

Send os din ansøgning, eller ring hvis du vil vide mere
Hvis du synes, jobbet lyder spændende, og du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Louise Lykke Jensen på 3395 7488 eller HR Konsulent Tina Søe Nygaard på 8230 4476.

Stillingen er omfattet af den særlige lovgivning om krav til kompetence og godt omdømme for ansatte, der udøver forsikringsdistribution (IDD – Insurance Distribution Directive). Før ansættelse kan ske, vil du derfor blive bedt om at fremvise en ren straffeattest og erklære, at du hverken er under konkursbehandling eller konkurs, og at du har et godt omdømme.

Vi forbeholder os retten til at afpublicere stillingsopslaget før ansøgningsfristens udløb, når vi har den rette mængde kandidater til ansøgerfeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 12. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1