Programrådgiver (Økonomisk udvikling og privatsektor) til den danske ambassade i Bamako - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Programrådgiver (Økonomisk udvikling og privatsektor) til den danske ambassade i Bamako Vil du være med til at styrke Danmarks bilaterale samarbejde med Mali inden for økonomisk udvikling, privatsektor, jobskabelse og landbrug. Ambassaden er en markant aktør på området i Mali og har store ambitioner, der dækker over et spektrum fra neksusaktiviteter i skrøbelige områder til mere klassisk privatsektorudvikling i den mere stabile del af Mali. Som programrådgiver vil du spille en nøglerolle i gennemførslen og den løbende justering af det aktuelle privatsektorudviklingsprogram og forberedelsen af den kommende fase.

Om jobbet
Mali står overfor store udfordringer af forskellig og omskiftelig karakter, hvilket gør at arbejdet i den maliske kontekst meget varieret og udfordrende. Der er større og større internationalt, europæisk og dansk fokus på Mali, som et nøgleland for at stabilisere situationen i Sahel, at dæmme op for terror og menneskesmuling og sikre en fredelig og bæredygtig udvikling af regionen.

Ambassaden i Bamako er ansvarlig for et spændende bredspektret dansk engagement i Mali, der omfatter løbende praktisk dialog på forskellige niveauer, sikkerhedspolitiske tiltage, opfølgning på den humanitære situation og langsigtede udviklingsindsatser.

Som en del af sit landeprogram, lancerede ambassaden i 2019 et nyt ambitiøst program for privatsektorudvikling og jobskabelse, med fokus på finansiering og professionalisering af landbrugssektoren, støtte til unge entreprenører og forbedring af erhvervsklimaet. Programmet har stort fokus på unge og nye teknologier. Du vil sammen med en lokal programmedarbejder være ansvarlig for gennemførelsen og den løbende justering af privatsektorprogrammet i sparring med ledelsen af ambassaden samt deltage i forberedelsen af det næste landeprogram med start i 2022.

Danmark er en af de største og mest synlige donerer på privatsektorområdet og er aktiv i de relevante donorfora og i begivenheder organiseret af regeringen, privatsektoren eller andre aktører. Det vil være vigtigt at videreudvikle det stærke netvære til andre donorer, regeringen og privatsektoraktører. Du vil også deltage i relevante arbejdsgrupper og processer linket til privatsektor/landbrug/økonomisk udvikling i UM-regi. Hertil kan andre ansvarsområder, også i forhold til kandidatens profil, tillægges.

Kvalifikationer
Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

  • Relevant akademisk uddannelse, fx inden for samfundsvidenskab, business, finansiering, landbrug, eller lign.
  • Stor faglig viden om udvikling, gerne inden for økonomisk udvikling og gerne fra Vestafrika.
  • Erfaring med arbejde i skrøbelige stater vil være en fordel.
  • Tidligere erfaring med dansk bistand vil være en fordel.
  • Erfaring med tematikker som finansiering, landbrug, nye teknologier, unge, klimaforandringer og offentlige-private-samarbejder vil være en fordel.
  • Stærke analytiske evner og forståelse for tal og økonomi
  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk, fransk og engelsk.
  • Gode netværkskompetencer og situationsfornemmelse både i international og lokal kontekst.
  • Evne til at håndtere mange relationer og projekter samtidigt - og god til at se muligheder og sammenhænge.
  • Engageret, udadvendt og resultatorienteret.
  • God holdspiller, fleksibel og omstillingsparat.
  • Dansk statsborger.

Ansættelsesvilkår
Udenrigsministeriet tilbyder en tidsbegrænset ansættelse på 2 år med mulighed for forlængelse (1 år ad gangen). Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst mellem staten og den pågældende faglige organisation. Du vil opnå en bruttoløn som specialkonsulent plus 4 funktionstillæg på i alt 611.472 kr. årligt inkl. pension i oktober 2019-niveau. Der vil derudover være mulighed for evt. tildeling af kvalifikationstillæg med udgangspunkt i relevant erfaring og kompetencer. Lønnen vil være skattepligtig i Danmark.

Under udsendelsen får du endvidere et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjenestebolig til rådighed efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole mv. i henhold til Udenrigsministeriets regler.

Stillingen er omfattet af den øvre del af ECA's hardshipliste dvs. hardshipklasse D-F. Posten er omfattet af UM's politik for sikkerheds- og sundhedsmæssigt vanskelige poster. Der er for nærværende adgang til 4 hardshiprejser om året grundet ECA-score i gruppe F. Inden endelig ansættelse skal kandidaten screenes hos en ekstern psykolog mhp. at afklare om vedkommende har den fornødne psykiske modstandskraft til at varetage posten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt og at du kan opretholde dik sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Tjenestested
Den danske ambassade i Bamako.

Forventet tiltrædelse
Den 1. august 2020 eller snarest derefter.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag d. 16. marts 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 13. Stillingen søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på "søg stillingen". Vi skal have en målrettet, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Efter ansøgningsfristens udløb vil det ikke længere være muligt at registrere en ansøgning eller tilføje dokumenter.

Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Kontakt
Har du brug for yderligere oplysninger vedr. stillingsindhold, er du velkommen til at kontakte Niels Bossen på Ambassaden i Bamako, e-mail: [email protected]. Vedr. vilkår for ansættelsen kan du kontakte HR-konsulent Bibi Berggren Jensen, tlf. dir. +45 3392 0216 eller e-mail: [email protected].

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. www.um.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 16. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1