Analysechef til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du skabe rammerne for en faglig ambitiøs og kreativ kultur, hvor det er naturligt at inddrage og tænke tværfagligt? Kan du understøtte et systematisk arbejde med at etablere et stærkere vidensfundament for politikudviklingen i Uddannelses- og Forskningsministeriet? Er du en dygtig leder, som både har fokus på egen udvikling og dine medarbejderes udvikling? Er du metodisk stærk og har dokumenteret erfaring med både økonometriske analyser, surveyanalyser og kvalitative analyser? Så har vi brug for dig som den nye analysechef i departementet.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om Analysekontoret – Høj faglighed og kollegial sparring
I Analysekontoret kombinerer vi høje krav til fagligheden med godt samarbejde, sparring og en uformel omgangstone. Der er 10 medarbejdere i kontoret – foruden souschefen og kontorchefen. Vi er en overvægt af universitetsøkonomer i kontoret, men vi lægger stor vægt på metodefrihed og tværfaglighed i opgaveløsningen.

Kontorets primære opgaver er at:

  • opsamle viden om og undersøge effekter af uddannelse og forskning
  • gennemføre evalueringer af uddannelses- og forskningspolitiske tiltag
  • undersøge og identificere adfærd blandt studerende, virksomheder m.fl.
  • bidrage med konsekvensberegninger og analyser i politiske beslutningsprocesser, f.eks. i forbindelse med reformudspil
  • varetage in-house konsulentopgaver på tværs af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Om stillingen – Dygtig leder som er nytænkende og arbejder tværfagligt
Som analysechef står du i spidsen for ministeriets analyser på strategiske vigtige områder. Du får derfor en afgørende rolle i tilvejebringelsen af analyser af høj kvalitet, der er med til at skabe et fagligt velfunderet beslutningsgrundlag for ministeriets politiske arbejde.

Du skal skabe rammerne for en faglig ambitiøs og kreativ kultur, hvor det er naturligt at være nysgerrig, nytænkende og bringe forskellige fagligheder i spil i opgaveløsningen. Hvor vi udvikler os i fællesskab samtidigt med, at vi leverer høj faglig kvalitet på vores opgaveløsning. Du bliver en del af chefkredsen i departementet, og det forventes, at du bidrager aktivt til departementets fortsatte udvikling.

Analysekontoret arbejder eksempelvis med analyser af, hvordan det nuværende optagesystem påvirker adfærden blandt ansøgerne. Det omfatter nye modeller for ansøgning og optag på de videregående uddannelser baseret på adfærdsmønstre, demografi og øvrige sammenhænge. Et andet igangværende projekt er en ny model til at undersøge den fremtidige tilgang og gennemførsel på de videregående uddannelser baseret på viden om bl.a. uddannelsesadfærd.

Er du vores nye kollega?
Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Du har ledelseserfaring, fx fra en videregående uddannelsesinstitution eller et ministerium. Du skal have lyst til personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du har en samlende og motiverende ledelsesstil. Du vil indgå i en politisk organisation præget af højt arbejdstempo.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan skabe rammerne for en faglig ambitiøs og kreativ kultur
  • har fokus på din egen udvikling og dine medarbejderes udvikling
  • kommunikerer klart og præcist
  • kan skabe velfungerende og tillidsfulde relationer både internt og eksternt
  • er god til at anerkende indsats og resultater
  • sikrer god og effektiv løsning af kontorets opgaver i samarbejde med kontorets medarbejdere
  • kan sætte den strategiske retning og derved sætte tydelige og ambitiøse mål.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1