Juridisk sagsbehandling og tæt kontakt til erhvervslivet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du behandle sager om udenlandsk arbejdskraft? Har du lyst til at dykke ned i forvaltningsretten og samtidig få kontakt til dansk erhvervsliv? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden? Lige nu søger Styrelsen for International Rekruttering og Integration et antal akademiske sagsbehandlere. Der er tale om både faste og midlertidige ansættelser.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af styrelsens hovedområder er administration af lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark som følge af arbejde eller studier. Styrelsen bistår også ministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver, ligesom vi deltager i internationalt arbejde på udlændingeområdet.

Styrelsen behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger. Vi er repræsenteret fem steder i Danmark. De ledige stillinger er i København.

Du kommer til at få forvaltningsretten helt ind under huden, og du bliver en skarp juridisk sagsbehandler med en stærk værktøjskasse. Når du er klar, kan du få masser af selvstændigt ansvar for dine opgaver, f.eks. vil du i nogle tilfælde repræsentere styrelsen udadtil i dit arbejde.

Det er vigtigt, at du kan lide at sagsbehandle med og om mennesker, da du både skal kunne jura på udlændingeområdet og tale ansigt-til-ansigt med ansøgerne og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig får du tæt kontakt til omverdenen, fordi du kommer til at arbejde tæt sammen med dansk erhvervsliv.

Vi søger lige nu et antal akademiske medarbejdere til juridisk sagsbehandling og borgerbetjening på udlændingeområdet i kontoret Landbrug og Erhverv, kontoret Fast track, kontoret Studie samt kontoret EU. Der kan evt. også blive tale om ledige stillinger i andre kontorer i styrelsen.

Vi er kendetegnet ved at have et godt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. I alle kontorerne vil du få engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejderes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Derudover er det vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt. Vi arbejder i teams og sidder i åbne storrum.

Du får en faglig mentor, så der altid er mulighed for sparring – særligt i den første tid. Desuden kan du have indflydelse på at planlægge din egen hverdag i forhold til hjemmearbejde mv.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund som f.eks. cand.jur. eller cand.scient.pol. og gerne erfaring på området. Du er dog også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Din hverdag vil være præget af spændende, alsidige opgaver og mange gange en travl hverdag i et godt socialt miljø, hvor bl.a. stærk faglighed og samarbejde på tværs – internt som eksternt – er i højsædet.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt og juridisk dygtig
  • god til at arbejde på engelsk
  • serviceminded og udadvendt
  • indstillet på og trives med at arbejde i teams
  • klar til et arbejde med fokus på effektivitet og målrettet sagsbehandling

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret og gerne udlændingeret
  • konkret, elektronisk sagsbehandling
  • brugervejledning, enten telefonisk eller personligt

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Styrelsen ligger i Valby på adressen Carl Jacobsens Vej 39. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde tæt på Ny Ellebjerg Station.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte:

  • kontorchef for Landbrug og Erhverv, Rikke Kragh Friis, på telefonnummer 72142289 eller på e-mail [email protected]
  • kontorchef for Fast-track, Frederik Gammeltoft, på telefonnummer 50967465 eller på e-mail [email protected]
  • kontorchef for Studie, Torben Jensen på telefonnummer 72142521 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1