Konsulent søges til bedre indsats for traumatiserede flygtninge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med arbejdet med traumatiserede børn og voksne, og har du lyst til at prøve kræfter med undervisning? Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en konsulent med viden og kompetencer inden for psykologi til en særlig indsats, hvor vi skal uddanne personale på jobcentre i en række kommuner i at identificere tegn på traumer og i en metode til at reducere traumerne blandt etniske minoritetsborgere, så flere kommer ud på arbejdsmarkedet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som medarbejder ansættes du på fuldtid med personalemæssig forankring i Enheden for projektudvikling og implementering. Enheden understøtter den kommunale integrationsindsats inden for områderne beskæftigelse af indvandrerkvinder, traumatiserede flygtninge og bandeforebyggelse. Du får 8 engagerede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, erfaringer og opgaver. Enheden er karakteriseret ved at have en uformel omgangstone og et godt socialt miljø samtidig med, at fagligheden er i højsædet.

Vi søger en udgående medarbejder, som kan understøtte kommunerne lokalt. Arbejdet indbefatter derfor en del rejseaktivitet, og du skal være indforstået med at have 3-4 rejsedage om måneden i Danmark, herunder lejlighedsvis med overnatning.

I jobbet vil du skulle udvikle et manualbaseret, traumereducerende forløb, tilrettelægge og afholde undervisningsforløb til fagprofessionelle (fx socialrådgivere) og støtte kommunerne i at implementere de nye redskaber og den metode, de lærer at bruge. Derudover vil du sammen med en kollega skulle rådgive kommunerne om, hvordan de kan samarbejde tværfagligt om etniske minoritetsborgere med traumer. Målet er, at flere af borgerne kommer ud på arbejdsmarkedet og tager aktivt del i det danske samfund.

Vores forventninger til dig
Du har en akademisk baggrund inden for det psykologiske felt, fx cand.psych. Du har viden og erfaring med at arbejde med både børn og voksne, som er ramt af traumer. Dit metodiske grundlag er stærkt, og du kommer måske fra en organisation, hvor du har undervist, superviseret andre eller selv har arbejdet med traumeramte. Derudover kan du tænke strategisk og være med til at rådgive kommunerne om tilrettelæggelsen af indsatsen.

Vi søger en medarbejder, der:

  • har psykologisk viden om og erfaring med traumereaktioner og -behandling
  • er skriftligt stærk og har mod på at være drivende i at udvikle et manualbaseret traumereducerende forløb i samarbejde med kollegaer fra kontoret, der både er fagligt solidt og samtidig er til at anvende i praksis for kommunerne
  • er en god formidler og har erfaring med rollen som underviser
  • har en dyb indsigt i forskellige metodiske greb inden for traumebehandling
  • har indsigt i den kommunale drift og erfaring med at skabe ændringer i praksis
  • er udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1