Studentermedhjælper til intern organisationsudvikling. Spring ombord på en intens læringsrejse med stejl læringskurve...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Praktik - København K

Vores udadvendte og engagerede studentermedhjælper stopper, og vi søger derfor en ny studerende med mod på faglige udfordringer og stort ansvar til departementets kontor for organisation og jura. Du kommer til at drive større opgaver og projekter og får en bred kontaktflade til hele organisationen.

En stilling med stort ansvar og mange muligheder

Finansministeriets mål er at være et analytisk kraftcenter, der udfordrer og udvikler det fulde potentiale i medarbejderne og skaber fremtidens topledere. Det kræver en engageret og vidende stabsindsats, der formår at understøtte organisationen og tage initiativ til udvikling.

Som studentermedhjælper får du hands-on erfaring med udfordrende opgaver på kerneområder inden for organisations- og kompetenceudvikling, udarbejdelse af sager til departementets ledelse. Der vil være mulighed for stort, selvstændigt ansvar med at drive centrale initiativer i organisationen. Gennem dine arbejdsopgaver vil du blive både udfordret og støttet i din videre faglige- og personlige udvikling.

Vi lægger stor vægt på, at du har mulighed for at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil, og du bliver en del af et dynamisk team med et højt tempo – og lige så højt til loftet.

Arbejdsopgaver

Hverdagen og arbejdsopgaverne i vores organisationsteam varierer både i indhold og form. Nogle dage vil du være fordybet bag skrivebordet med faste driftsopgaver, andre dage skal du være opsøgende og koordinere på tværs af huset, bidrage til at udarbejde analyser, deltage i udviklingsopgaver eller understøtte faglige og sociale arrangementer.

Du skal blandt andet bidrage til følgende opgaver:

  • Onboarding af nye medarbejdere gennem planlægning og eksekvering af vores 1-årige introduktionsforløb
  • Employer branding, planlægning af Finansministeriets deltagelse i karriereevents og samarbejde med studenterorganisationer og case competitions
  • Organisationsudvikling
  • Analyser og evalueringer
  • Ledelsesinformation
  • Informationssikkerhed
  • Diverse ad hoc opgaver – også i forhold til departementets "indre liv".

Om dig

Stillingen som studentermedhjælper er ideel for dig, der gerne vil have faglige udfordringer og udvikle kompetencer inden for HR og organisationsudvikling. Du er udadvendt, opsøgende og nysgerrig – også overfor helt nye mennesker. Du tager initiativ, følger din opgaver til dørs, trives med en afvekslende hverdag og vil have faglige udfordringer.

Da planlægning og processer er en væsentlig del af jobbet, lægger vi vægt på, at du er organiseret og struktureret. Ligeledes er det vigtigt, at du formår at omsætte analytiske kompetencer til konkrete løsninger.

Meget af dit arbejde kræver teknisk snilde og en spids pen, så det er en fordel, hvis du er god til Word, Excel og PowerPoint. Eller har mod på at lære det.

Du skal gå på en relevant universitetsuddannelse (f.eks. stud. psych./scient.pol./soc./merc./HRM/uddannelsesvidenskab/læring og forandringsprocesser). Du kan enten være på bachelor- eller kandidatdelen - vi tilrettelægger indholdet i stillingen efter dine kompetencer og erfaringer.

Et kontor med forskellige opgaver

Kontor for Organisation og Jura (KOJ) understøtter både husets daglige virke og det strategiske arbejde, og du kommer til at arbejde med HR, organisationsudvikling og intern styring, hvilket betyder at du får mange snitflader til hele ministeriet. Vi sætter pris på det gode kollegaskab og går langt for at bidrage til et godt arbejdsklima.

Udover de to studenter i organisationsteamet har kontoret to studentermedhjælpere i jurateamet. Der er et godt studentermiljø i departementet, som du får mulighed for at blive en del af og også kan være med til at præge.

Se mere om at arbejde i Finansministeriet her.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Yderligere oplysninger

Der vil være perioder med høj arbejdsbelastning, hvor vi forventer fleksibilitet fra din side. Vi er til gengæld også meget fleksible, når det kommer til eksamensperioder og ferier. Som hovedregel kan du forvente en arbejdsuge på ca. 15 timer, som tilrettelægges efter aftale med din teamleder under hensyn til dine studier.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Martin B. Sars, [email protected] på telefon 2526 2750.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer. Tryk på knappen ’Søg her’. Indsend din ansøgning senest d. 9. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1