Rekrutteringsfirma

Øvrige i København K

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K



Frida Forsikring søger regnskabschef med fagligt ansvar for regnskabsfunktionen, i direkte reference til CFO'en, som har forsikringsbaggrund. Brancheerfaring er derfor ikke vigtig.

Du vil blive en del af en lille sammentømret enhed i finansafdelingen på 5 personer. Der arbejder følgende personer i afdelingen:

· CFO

· Regnskabschef (det er denne stilling som skal besættes)

· BI Specialist

· Finansassistent

· Studerende der primært arbejder med fakturahåndtering

Den nuværende regnskabschef er stoppet i sin stilling per d. 1. april 2022, hvorfor der nu skal en ny person i stolen til at varetage de mange spændende og alsidige opgaver i finansafdelingen. Det er vigtigt og helt essentielt, at du som person er fagligt forankret i din regnskabsforståelse. Denne forståelse kommer højst sandsynligt fra erhvervserfaring som revisor eventuelt krydret med erfaring fra en regnskabsafdeling som enten regnskabschef eller financial controller.

Den finansielle sektor er stærkt reguleret, hvilket stiller store krav til dokumentation i finansafdelingen hos Frida Forsikring, hvor der rapporteres til Finanstilsynet. Det er ikke nødvendigt at du som kandidat har erfaring fra forsikringsbranchen, da virksomhedens CFO har mange års erfaring fra netop denne. Det er dog nødvendigt, at du som kandidat har mod på samt lyst til at træde ud på forsikringsscenen og lære den lingo, som er fremherskende inden for området.

Du vil komme til at tænke mere ud fra et risikoperspektiv og således blive ansvarlig for diverse solvensberegninger, scenarieanalyser og rapporteringen heraf. Din solide regnskabsforståelse har givet dig en 100% fortrolighed og sikkerhed med begreber som debet, kredit, resultatopgørelse, pengestrømsopgørelse, balance, bogføring, afstemninger samt formidling af disse poster via en knivskarp rapportering, som fokuserer på de vigtigste elementer. Disse egenskaber og erfaringer vil være vigtige elementer for at man trives i stillingen som regnskabschef hos Frida Forsikring.

Du vil ikke have direkte lederansvar men vil hele tiden være tæt på det øverste ledelseslag og de personer, der træffer de ledelsesmæssige beslutninger for virksomheden. Alle arbejder hands on, også CFO og øvrig ledelse, så det er vigtigt at man kan og vil agere i den vekselvirkning mellem strategisk vigtige betragtninger – på det økonomiske område, og operationel eksekvering.

Udpluk af arbejdsopgaver

· Månedsluk, kvartalsluk og årsluk

· Rapportering og formidling af denne

· Projektstyring ved optimering af økonomiprocesser, -værktøjer og -systemer

· Klargøring til årsregnskab for henholdsvis Frida og Domus

· Udfærdigelse af solvensberegninger

· Faglig ledelse

· Controlling

· Ansvarlig for korrekt afstemning og bogføring

· Optimering af processer

· Regnskabsansvarlig fra A - Z for både Frida og Domus

· Evner til at deltage i ledergruppemøder efter behov

Hvem er du?

Det forventes, at du er en solid all around regnskabsprofil med minimum 5-6 års regnskabserfaring med en dertilhørende uddannelse som enten Cand.merc.aud., HD i regnskab eller lignende.

Du har formentlig en revisorbaggrund og eventuelt også erfaring fra en stilling som regnskabschef eller financial controller. Du er selvkørende og har en solid ballast i forhold til bogføring, afstemninger, regnskabsudfærdigelse, revision og rapportering.

Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer og kan arbejde selvstændigt. Du skal være nysgerrig af natur og have lyst til at sparre med dine kollegaer. Din ærgerrighed og vilje til at ville lykkedes skal kunne mærkes af både din nærmeste leder samt din nærmeste teamkollega. Du er en teamplayer og har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk såvel som engelsk. Du er struktureret og detaljeorientering er et nøgleord, der karakteriserer dig. Du må gerne have ambitioner om at blive CFO.

Hvorfor Frida Forsikring A/S?

Du tilbydes:

· Et uformelt, samarbejdsorienteret miljø med dygtige og passionerede kollegaer

· Stor fleksibilitet ift. strukturering af dit eget arbejde

· Et fokus på, at det skal være givende, udfordrende, lærerigt og sjovt at gå på arbejde - endda i trygge rammer

· Gode udviklingsmuligheder

· Mulighed for at arbejde som faglig leder

· Et stort fokus på work-life-balance

· Kort fra tanke til handling i form af en flad struktur

· Morgenmads-, frokost- og frugtordning

· Mulighed for Motion og bevægelse i arbejdstiden

· Sociale events

· Virksomheden har scoret 4,9 ud af 5 i den seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Løn afhænger af erfaringsniveau.

Kontakt os i dag


Kontakt Jacob Døring på tlf. 5222 1962 og [email protected], eller Simon Rasmussen på tlf. 6168 5898 og [email protected] for yderligere information omkring stillingen og virksomheden.

Frida Forsikring Agentur A/S er godkendt af Finanstilsynet som forsikringsformilder og indtegner som den eneste entitet ejerskifte- og byggeskadeforsikringer hos det danske forsikringsselskab Domus Forsikring A/S. Frida og Domus har samme ejere og ledelse. Frida står for salg, administration og skadebehandling, mens Domus er forsikringsselskab på de indtegnede policer.

Fridas team for salg og skadebehandling består af faglige og kompetente medarbejdere med mange års erfaring fra branchen. De samarbejder med dygtige og anerkendte bygningssagkyndige og taksatorer. Herved sikrer de, at deres kunder får hurtig og tydelig information, når de henvender sig til dem.

Virksomheden er beliggende i Glostrup. Der er ca. 54 ansatte i virksomheden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0