Medarbejdere søges til Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du struktureret og målrettet, og har du interesse for udlændingeområdet? Så søg stillingen som medarbejder i Hjemrejsestyrelsen.

Lidt om alt det vi tilbyder
Hjemrejsestyrelsen er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. I dag er der ca. 1.100 udlændinge uden lovligt ophold i Danmark på vores udrejsecentre. De fleste kan rejse tilbage til hjemlandet, hvis de medvirker. Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er at sikre, at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark, rejser hjem.

Derudover varetager vi sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Endvidere er Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, tilknyttet styrelsen.

Du skal arbejde i 1. Hjemrejsekontor, som bl.a. behandler sager vedrørende motivationsfremmende foranstaltninger (opholds-, underretnings- og meldepligt) og sager vedrørende hjemsendelse af tredjelandsstatsborgere, herunder domsudviste.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • behandle sager, hvor det skal vurderes, om en udlænding skal pålægges opholds-, melde- og underretningspligt eller anmeldes for overtrædelse af en sådan pligt
  • behandle sager om nedsættelse eller fratagelse af ydelser til visse udlændinge
  • besvare henvendelser fra udlændinge, advokater og centeroperatører
  • behandle aktindsigtsanmodninger
  • afholde samtaler med udlændinge, der skal partshøres eller have forkyndt en afgørelse om pålæg af pligter

Du vil endvidere få mulighed for at deltage på ledsagede udsendelser til tredjelande.

Du vil indgå i et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor tempoet er højt. Du vil blive en del af en gruppe engagerede og fagligt dygtige medarbejdere med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle og lægger vægt på inddragelse og vidensdeling.

Dit arbejdssted vil være Hjemrejsestyrelsen i Birkerød.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund evt. som akademiker eller kontoruddannet.

Vi forventer, at du har juridisk forståelse, og vi ser gerne, at du har erfaring på udlændingeområdet eller anden erfaring med konkret sagsbehandling, men også helt nyuddannede er velkomne til at søge.

Du bliver en del af et politisk miljø med høj faglighed, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig, proaktiv og ansvarsfuld
  • robust og kan bevare overblikket
  • arbejdsom og fleksibel
  • selvstændig, stabil og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter enten OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten eller overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Dorte Lohmann Kjærgaard på telefonnummer 30 65 76 80 eller på e-mail [email protected] eller souschef Janus Andersen på telefonnummer 30 65 77 67 eller på e-mail [email protected].

Du kan også se mere på www.uim.dk/hjemrejsestyrelsen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0