Teamkoordinator søges til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Trives du i en faglig, koordinerende rolle, og formår du at driftstyre og motivere dine kolleger? Så er du måske den teamkoordinator, vi søger til kontoret Landbrug og Erhverv.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af styrelsens hovedområder er administration af lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark som følge af arbejde eller studier. Styrelsen bistår også ministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver, ligesom vi deltager i internationalt arbejde på udlændingeområdet. Vi behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger.

I Landbrug og Erhverv behandler vi ansøgninger om opholdstilladelse i Danmark til f.eks. landbrugspraktikanter, fodermestre, ansatte på boreplatforme, udlændinge med individuelle kvalifikationer, herunder sportsudøvere, trænere, artister med flere. Vi søger lige nu en teamkoordinator til vores erhvervsteam i København. Teamet behandler ansøgninger om arbejdstilladelse til udlændinge, der er tilbudt arbejde i Danmark. Kontoret består af både kontorfunktionærer og akademikere, heraf flere jurister.

Som teamkoordinator har du det overordnede ansvar for opgavestyring i teamet og er ansvarlig for opfølgningen på teamets mål for drift og opgaveløsning. Prioriteringen af opgaverne sker som udgangspunkt i samarbejde med kontorets ledelse på et ugentligt statusmøde med de øvrige teamkoordinatorer i kontoret.

Temkoordinatoren er også faglig sparringspartner for teamets medlemmer. Det er således vigtigt, at du har et solidt fagligt indblik på såvel det generelle plan som på det detaljerede plan med hensyn til teamets arbejde og sagstyper.

Du vil som teamkoordinator i visse tilfælde fungere som bindeled mellem ledelsen og teamet i forhold til faglige spørgsmål, men du har ikke personaleansvar. Du vil drive ugentlige statusmøder med teamet, hvor ugens opgaver planlægges.

Det er vigtigt, at du kan lide at sagsbehandle med og om mennesker, da du både skal kunne jura på udlændingeområdet og tale ansigt-til-ansigt med ansøgerne og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig får du tæt kontakt til omverdenen, fordi du kommer til at arbejde tæt sammen med både dansk erhvervsliv og andre myndigheder.

Du skal arbejde i et dynamisk miljø i et kontor med ca. 45 medarbejdere fordelt på fem teams. Fire teams sagsbehandler, og et team står for journalisering og sagsoprettelse. Vi hjælper hinanden på tværs af teams, når det er nødvendigt.

Vi har et godt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du vil få engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejderes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver - og så er det vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund, f.eks. cand.jur. eller cand.scient.pol. Hvis du har erfaring med sagsbehandling, vil det være en fordel.

Vi forventer, at du:

  • motiveres af at få teamet til at levere resultater
  • er fagligt dygtig, kvalitetsbevidst og effektiv
  • har lyst til driftsstyring
  • kan arbejde struktureret
  • har lyst og evne til at lære fra dig og er i stand til at bevare roen i en travl hverdag

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration ligger i Valby, tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde med åbne storrum.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Rikke Kragh Friis på telefonnummer 72 14 22 89 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler mandag den 21. juni 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0