Kan du bygge en forretning på Marx, Weber eller Durkheim?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har ambitioner om at skabe endnu mere værdi gennem innovation og entreprenørskab. Derfor søger vi en innovationskonsulent, der kan hjælpe vores studerende med at omsætte samfundsvidenskabelige viden til succesfulde virksomheder og innovationer.

Samfundsvidenskabelige studerende og dimittender på KU er ofte entreprenante sjæle. Faktisk står de for 30 % af alle de virksomheder, der udspringer af studerende og dimittender på KU. I forbindelse med, at vi etablerer et nyt samlet innovationscenter for hele KU, skal arbejdet med innovation og entreprenørskab op i gear på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Samtidig med at hjælpe flere studerende, vil vi også støtte samarbejdet mellem forskere og virksomheder, så flere praksisudfordringer kan komme helt ind i undervisningen og forskningen. Du kan derfor skabe værdi hos os, hvis du kan engagere studerende og forskere til at tænke i innovation og entreprenørskab på tværs af fagligheder og hvis du kan bygge bro til virksomheder og samfundsproblemstillinger.

Din hverdag vil gå på tværs af fakultetet, men du vil være forankret i FUK – afdelingen for Forskning, udvikling og kommunikation. Vi er en helt ny enhed under Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vores opgave er at styrke partnerskaber mellem fakultetets uddannelser og forskning og samfundet omkring os samt at formidle de samfundsvidenskabelige aftryk på samfundet. Vi er i færd med at finde os selv og lægge sporerne for vores arbejde.

En vigtig del af din opgave bliver at bidrage til den konkrete udvikling af KU’s nye innovationscenter, hvor du også skal være omkring en dag hver uge. Innovationscenteret er ved at blive etableret med ny direktør og i nye fysiske rammer. Målet med innovationscenteret er at styrke det tværfaglige samarbejde om innovation og entreprenørskab på KU. Også her er der behov for dig, der gerne vil bygge op og tænke nyt.

Kan du vise, hvordan du kan visualisere og markedsføre alt det, der udgør Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, og kan du se dig selv i vores jobprofil, glæder vi os til at høre fra dig.

Vi søger dig, der:

  • Har dyb indsigt i innovation, entreprenørskab og startups – og faciliterer processen fra idé til sorte tal på bundlinjen
  • Kan engagere studerende og forskere til at prøve kræfter med innovation og entreprenørskab
  • Motiveres af at bygge op og tage ansvar
  • Har et stærkt netværksgen, der strækker sig til virksomheder og startup-miljø, studerende og forskere
  • Kan se de gode historier i innovation og entreprenørskab og formidle dem

Er du nysgerrig på at høre mere, så tag fat i Rune Heiberg Hansen, leder af afdelingen for Forskning, udvikling og kommunikation, på 30 10 49 65 eller [email protected]. Eller spring ud i det og send en ansøgning sammen med konkret eksempel på, hvordan du har hjulpet studerende med at starte egen virksomhed eller på anden måde haft succes med innovation. Det interessante for os er, hvordan din case viser din måde at arbejde på, ikke casen i sig selv.

De praktiske oplysninger
Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt.

Den gennemsnitlige arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulentafhængg af erfaring og kompetencer. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Ansøgningsfrist den 4. august 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset baggrund til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk, vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via www.jobportal.ku.dk (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0