Medarbejdere til området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at indfri erhvervspotentialet i fremtidens grønne løsninger og ansvarlige forretningsmodeller? Vi søger lige nu nye kollegaer i området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling i Erhvervsstyrelsen, hvor vi arbejder med grøn omstilling i erhvervslivet, iværksætteri og nye forretningsmodeller samt virksomheders arbejde med samfundsansvar.

Et område højt på den politiske dagsorden
Grøn omstilling og iværksætteri står centralt i genopretningen af økonomien efter COVID19-krisen, ligesom EU-regulering, forbrugere, investorer og samarbejdspartnere stiller krav til virksomheder om at tage samfundsansvar.

Området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling består af ca. 25 medarbejdere, der arbejder med at indfri regeringens ambitioner for et grønt og bæredygtigt erhvervsliv, der bidrager til Danmarks grønne omstilling og skaber nye virksomheder og beskæftigelse i hele landet. Vi har bl.a. fokus på, hvordan ny teknologi og forretningsmodeller, data og digitale løsninger kan understøtte en grøn og ansvarlig omstilling i dansk erhvervsliv.

Vi bidrager til udvikling og eksekvering af erhvervspolitiske strategier, varetager ministerbetjening og sekretariatsbetjener råd, paneler mv. Vores arbejde indebærer et bredt samarbejde med øvrige områder i Erhvervsstyrelsen, Erhvervsministeriet og eksterne interessenter.

Opgaver i området for grøn og ansvarlig erhvervsudvikling
Som medarbejder i grøn og ansvarlig erhvervsudvikling kan dine opgaver bl.a. bestå i at:

  • Udvikle og gennemføre erhvervspolitiske initiativer, strategier og værktøjer, der kan motivere og understøtte iværksættere og virksomheder i at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, bæredygtighed og samfundsansvar herunder gennem brug af data, digitalisering og nye forretningsmodeller.
  • Udvikle viden og indsatser samt udmønte tilskudspuljer, der understøtter iværksætteri og gode rammevilkår for virksomheder, herunder bedre offentligt-privat samspil.
  • Understøtte, at virksomheder og iværksættere hurtigt kan få afklaret reguleringsmæssige spørgsmål og afprøve deres nye innovative forretningsmodel.
  • Arbejde med lovinitiativer fra EU om virksomheders CSR-rapportering og ansvar i deres værdikæder for bl.a. menneskerettigheder og miljø, samt udvikle indsatser og formidling om ansvarlig virksomhedsadfærd, samfundsansvar og verdensmål.
  • Sekretariatsbetjening af råd, ministerbetjening, besvarelse af folketingsspørgsmål, lovfortolkning m.m.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine interesser og kompetencer, og der vil være gode muligheder for at rokere mellem emneområder og opgavetyper.

Samfundsvidenskabelig profil med interesse for erhvervspolitik
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, der sætter dig i stand til at se grøn omstilling, klimapolitik og samfundsansvar i en større samfundsmæssig og erhvervspolitisk sammenhæng.

Du skal have interesse for og gerne fagligt kendskab til og erfaring med erhvervspolitik. Viden om klima- og miljøpolitik, iværksætteri og samfundsansvar samt digitalisering og brug af data vil være en fordel. Du har måske erfaring fra en politisk organisation eller konsulentvirksomhed, og du trives med at samarbejde med både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi, at du:

  • er god til skriftlig og mundtlig formidling
  • er engageret, resultatorienteret og effektiv i din arbejdstilrettelæggelse
  • er innovativ, fremsynet og initiativrig i din opgaveløsning
  • kan arbejde selvstændigt, men samtidig er samarbejdsorienteret
  • hurtigt kan sætte dig ind i nye faglige områder og overskue komplekse sagsområder
  • er indstillet på at løfte forskellige opgaver og formår at prioritere din tid, når der er travlt

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 950 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Disse stillinger er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om både faste og midlertidige fuldtidsstillinger. Ansættelse vil ske efter kvalifikationer og for den rette kandidat kan indplacering som special- eller chefkonsulent være en mulighed.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du kontakte kontorchef for Grøn og ansvarlig erhvervsudvikling, Camilla Hjermind, på telefon 35 29 16 65 fra den 2. august.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på tlf. 91 33 71 39.

Bemærk at tilgængeligheden vil være begrænset i sommerferien.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 8. august 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 32 og 33. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45
19. august 2024 43
18. august 2024 46
17. august 2024 46
16. august 2024 48
15. august 2024 48
14. august 2024 48
13. august 2024 50
12. august 2024 49
11. august 2024 51
10. august 2024 52
9. august 2024 50
8. august 2024 51